Policija

Maloljetnici pucali u vazduh, kazne i njihovim roditeljima

BANJALUKA - Dvoje maloljetnika i njihovi roditelji prekršajno su kažnjeni nakon što su maloljetnici iz gasnog pištolja ispalili više hitaca u vazduh.

Porodična svađa na Siciliji završena krvavo - pet mrtvih

RIM - Porodična svađa u sicilijanskom gradu Likata završena je krvavo - pet osoba je ubijeno, među kojima i dvoje djece.

Radnici prijetio eksplozivom, oteo joj novac i ključeve od aparata

​ISTOČNA ILIDŽA - Policija u Istočnoj Ilidži traga za razbojnikom koji je od radnice kladionice oteo 500 maraka, telefone i ključeve od aparata za igre na sreću.

Nestao Prijedorčanin Božidar Đaković

PRIJEDOR - Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je da je Božidar Đaković (35) iz ovog grada u subotu oko 10.30 časova otišao iz kuće, te se do momenta prijave nije vratio na adresu stanovanja.

U Banjaluci ukradeni mercedes i novac

BANJALUKA - Policija traga za lopovom, ili više njih, nakon što su iz kuće u Banjaluci ukradeni ključevi mercedesa, a potom i to vozilo, kao i određena količina novca.

Banjalučanke uhapšene zbog vrijeđanja policije

BANJALUKA - Policija je, u dva odvojena slučaja, uhapsila dvije Banjalučanke, koje su osumnjičene da su vrijeđale policajce.

Kamere i radari drastično povećali broj prekršajnih naloga

BANJALUKA - U toku prošle godine izdata su 323.022 prekršajna naloga iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, dok su nadležnim sudovima podnesena 3.994 zahtjeva za pokretanje prekršajnog naloga, povrđeno je "Nezavisnim" u MUP-u RS.

Od policajca tražio marku pa ga tukao

KAKANJ - Alen Ramadani iz Kaknja optužen je da je prije nešto manje od godinu dana tukao policajca, od kojeg je prethodno tražio marku.

Mladić iz Bratunca osumnjičen za krađu 3.000 maraka

BRATUNAC - Policajci iz Bratunca izvršili su kriminalističku obradu nad mještaninom Slađanom V. (30), osumnjičenim da je iz lokalne sportske kladionice ukrao oko 3.000 maraka, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Otkrivena laboratorija za uzgoj kanabisa kod Niša, uhapšeno sedam osoba

NIŠ - Policija je u mjestu Mramor kod Niša pronašla improvizovanu laboratoriju za uzgajanje kanabisa i tom prilikom uhapsila sedam osoba.

Najčitanije