Policija

Policija spriječila samoubistvo u Zvorniku

ZVORNIK - Zvornička policija saopštila je da je spriječila tridesetogodišnjaka da izvrši samoubistvo.

Uhapšen zbog paljenja kuće u Laktašima

BANJALUKA – Duško Kuruzović (55) uhapšen je zbog sumnje da je u Laktašima zapalio kuću.

Zaprijetio da će sve policajce pobiti automatskom puškom

PRIJEDOR - Policija je uhapsila Prijedorčanina Z.C. (25) zbog sumnje da je pozvao servisni broj 122 i zaprijetio da će baciti bombu na policijsku stanicu i automatskom puškom pobiti sve policajce, saznaju "Nezavisne".

Ukrali novac od nagradnog fonda za sportski turnir

KALINOVIK - Policija u Kalinoviku traga za jednim ili više lica koja su ukrala 3.000 KM namijenjenih za sportske nagrade Petrovdanskog turnira, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Pakistanci pokušali ući u BiH s falsifikovanim naljepnicama Šengen viza

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo juče su oduzeli tri putne isprave Pakistana nakon što su uočili da se u njima nalaze falsifikovani stikeri Šengen viza Austrije i Španije.

Napio se pa uništavao inventar u kafani

BROD - Policija iz Broda uhapsila je muškarca LJ.M. (27) sa područja ove opštine zato što je pijan uništavao inventar u ugostiteljskom objektu.

Izgorio autobus kod Kotor Varoša

KOTOR VAROŠ - Na putu Kotor Varoš - Teslić došlo je do požara na autobusu koji je potpuno izgorio.

Sudar voza i kombija kod Kaknja

KAKANJ - U mjestu Čatići nadomak Kaknja dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je voz udario u kombi koji je prelazio željezničku prugu.

Za pola godine suspendovano osam policajaca

BANJALUKA - Ukupno osam policajaca suspendovao je zbog povrede radne dužnosti ili vođenja krivičnog postupka protiv njih za prvih šest mjeseci ove godini, potvrdili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Troje povrijeđeno u sudaru fiće i audija

KALESIJA - Tri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Tuzla-Zvornik, u mjestu Memići kod Kalesije, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Najčitanije