Policija

Vulin: Hoću da moj policajac ima najbolje uslove za rad

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izrazio je zahvalnost Sindikatu srpske policije na aktivnom učešću i doprinosu u borbi za poboljšanje uslova rada pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i na podršci Ministarstvu u naporima da položaj policijskih službenika bude još bolji.

Neovlašteno snimili razgovor o policiji i objavili na Facebook

​GRADIŠKA - Mladen D., Srđan B. i Dragan S. svi iz Gradiške osumnjičeni su da su neovlašteno snimali razgovor o policiji sa jednom osobom te ga objavili na društvenoj mreži, potvrđeno je za "Nezavisne novine".

Namjeravao prodati drogu, ali ga policija preduhitrila

​FOČA - Prilikom kontrole škode fabie u Foči policija je juče oduzela određenu količinu droge koju je Đ.A. iz Istočne Ilidže namjeravao da preproda, ali je prije te namjere, uhapšen.

Policija u Prijedoru u teglama pronašla više od kg droge

​PRIJEDOR - Policija je u pretresu u Prijedoru pronašla dvije staklene tegle sa više od kilogram materije koja asocira na marihuanu.

Policija USK jača svoje redove

BIHAĆ - Vlada Unsko-sanskog kantona dala je saglasnost MUP-u USK da pokrene proceduru za raspisivanje oglasa za prijem 38 policijskih službenika, čime se žele kadrovski ojačati ovdašnje policijske snage koje se posljednjih godina susreću s povećanim obimom policijskih poslova.

Dobojlija vršio malu nuždu pored policijske stanice, galamio na policiju pa uhapšen

DOBOJ - Dobojlija D.R. uhapšen je nakon što je pijan vršio malu nuždu na parkingu pored policijske stanice u Doboju te galamio na policajce koji su ga zatekli.

Sukobi policije i demonstranata u Istanbulu

ISTANBUL - Turska policija sukobila se danas sa demonstrantima kod glavnog istanbulskog trga Taksim nakon okupljanja u obližnjem parku Gezi gdje se obilježavala i godišnjica antivladinih demonstracija koje su bile organizovane širom zemlje prije devet godina.

Pronađen puškomitraljez u sanduku za pokojnike

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Policijskom upravom u Vranju, a na osnovu naredbe Višeg suda u Vranju izvršili su pretres prostorija i neposredne okoline na gradskom albanskom groblju u Bujanovcu i u sanduku za pokojnike pronašli puškomitraljez.

Pronađen policajac iz Nevesinja, prebačen u bolnicu

​NEVESINJE - Policijski službenici Policijske uprave Trebinje pronašli su policajca Miloša Grahovca za kojim se tragalo i prebacili ga u Opštu bolnicu u Nevesinju.

Više od 20 mrtvih tokom policijske racije u Rio de Ženeiru

RIO DE ŽANEIRO - Najmanje 21 osoba je poginula kada je policija u Rio de Žaneiru izvršila raciju u faveli Vila Kruzeiro tokom koje je došlo do žestokih sukoba, saopštili su zvanični izvori.

Narko-mafija udarila na imovinu policajaca

GRADIŠKA - Vikendica načelnika Policijske uprave Gradiška Bojana Škorića i trgovina penzionisanog policajca Zorana Polića zapaljene su na području tog grada u svega nekoliko sati, a sve ukazuje na to da iza ovih napada stoje kriminalne grupe, koje su, zbog šverca droge i oružja, ranije bile na udaru policije.

MUP RS: Iza paljevina u Gradišci stoje kriminalne grupe

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske angažovalo je sve svoje kapacitete na pronalasku piromana koji su u Gradišci zapalili vikendicu načelnika PU Gradiška Bojana Škorića, te objekat penzionisanog policajca.

U policijskoj akciji 11 uhapšenih, među njima i pripadnik Granične policije BiH

ORAŠJE - Veća količina oružja i eksploziva zaplijenjena je u policijskoj akciji "Zapad", koja je počela jutros, a u kojoj je uhapšeno 11 osoba, uključujući i pripadnika Granične policije (GP) BiH.

Određen pritvor navijačima Torcide

ZAGREB - Županijski sud u Velikoj Gorici odredio je jednomjesečni istražni zatvor za 42 navijača fudbalskog kluba Hajduk osumnjičenih da su u subotu izazvali nered i sukobe s policijom na auto-putu A1 u Hrvatskoj.

Objavljeni snimci sukoba navijača i policije na auto-putu prema Splitu

Policija je objavila nekoliko snimaka sukoba s auto-puta gdje su se sinoć oko 21.35 časova navijači sukobili sa policijom.

Najčitanije