Policija

Pijani maloljetnik povrijedio policajce

BIJELJINA - Maloljetnik pod dejstvom alkohola napao je i lakše povrijedio dva policajca u Bijeljini, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Na području Doboja za dva 51 vozač bio pijan

DOBOJ – Policija u Doboju je u noći između petka i subote i subote i nedjelje kontrolisala 235 učesnika u saobraćaju prilikom čega je kod 51 vozača utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Policajci u USK prijete protestima zbog kašnjenja plata

BIHAĆ - Sindikat policije USK zaprijetio je provođenjem radikalnih mjera zbog kašnjenja plate za april te poručio vlastima u ovom kantonu kako ne pristaju na izgovore zbog pandemije virusa korona.

"Anonimusi" napadaju policiju Mineapolisa

MINEAPOLIS - Hakerska grupa "Anonimusi" pokrenula je napade na policiju Mineapolisa, optužujući je za sistematsko nasilje i korupciju u službi "vladajuće klase".

Protesti protiv rasizma i u Kanadi

TORONTO - Pjesma "Pravda za Redži" odjekivala je ulicama Toronta dok su hiljade demonstranata tražile odgovore u vezi smrti 29-godišnje Redži Korčinski Paket, koja je pala sa balkona svog stana dok je policija bila prisutna.

Prva fotografija Tijane Ajfon iz policije

Policija je u Bijeljini uhapsila Tijanu Maksimović tzv. Tijana Ajfon (28), koja se sumnjiči da je počinila krivično djelo navođenje na prostituciju.

Sukobi, suzavac, požari i pljačke tokom protesta u SAD

MINEAPOLIS - Policija i demonstranti ponovo su se, drugu noć zaredom, sukobili u Mineapolisu tokom protesta zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda, koji je preminuo u ponedjeljak za vrijeme policijskog privođenja u tom gradu.

U Indiji više od 150.000 zaraženih korona virusom

NJU DELHI - Broj slučajeva korona virusa u Indiji premašio je 150.000 pošto je danas samo u jednom danu zaraženo više od 6.000 ljudi.

Protesti u Hong Kongu, policija upotrijebila biber sprej

HONGKONG - Policija Hong Konga upotrijebila je danas biber sprej kako bi rastjerala demonstrante u centru grada koji protestuju protiv plana Pekinga da uvede nove zakone o bezbjednosti, javlja Rojters.

Policija oduzela dva BMW-a X5

BROD - ​Policija iz Broda oduzela je dva putnička automobila marke BMW X5 sa falsifikovanim ispravama.

Najčitanije