Policija

Predložen pritvor osumnjičenima za korupciju u Graničnoj policiji

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH predložilo je jednomjesečni pritvor za Rejhana Rakovića (41) iz Bihaća, Ensara Saličinovića (30) iz Sarajeva i Kenita Čakića (27) iz Bugojna zbog sumnje da su zloupotrijebili položaj, primli mito i protivzakonito posredovali prilikom zapošljavanja radnika u Graničnu policiju BiH.

Detalji pljačke u Česmi: Žrtvu vezali i zaključali, spasio ga komšija

BANJALUKA - Kada je Banjalučanin Radenko K. krenuo da nahrani životinje na imanju u naselju Česma nije ni slutio da će taj dan bukvalno spasiti život komšiji Dragi R. (65), koji je već bio iznemogao u pokušaju da se oslobodi jer su ga pljačkaši, koji su mu obili kuću, vezali i zaključali.

Granična policija osuđuje svaki oblik korupcije u vlastitim redovima

SARAJEVO - Granična policija BiH je povodom današnje akcije Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH u predmetu "Konak" u okviru koje su uhapšena dva njihova policijska službenika, saopštila da najoštrije osuđuje sve oblike koruptivnog ponašanja, posebno korupciju u vlastitim redovima.

Muškarac ubio nevjenčanu suprugu

U Boru je danas muškarac ubio nevjenčanu suprugu, ispred frizerskog salona, prenose beogradski mediji.

Dječaka udarila cisterna

KRALJEVO - Na Ibarskoj magistrali na putu Kraljevo-Raška u mjestu Baljevac na Ibru došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povrijeđen dječak.

Kosovska policija ispraćena pjesmom "Srpska se truba sa Kosova čuje"

Pripadnici Rosu i dalje su na administrativnim prelazima na KiM, samo se mijenjaju smjene.

Loša saobraćajna kultura u istočnoj Hercegovini

TREBINJE- Stanje bezbjednosti saobraćaja, za razliku od javnog reda i mira i drugih parametara, na području cijele istočne Hercegovine nije zadovoljavajuće, a nivo saobraćajne kulture je ispod prosječnog nivoa.

Banjalučka policija najavila akciju za vikend

BANJALUKA - Banjalučka policija će za vikend sprovesti akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju s akcentom na alkohol, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Švercujući cigarete autom povrijedio dvije osobe i pobjegao

TREBINJE-Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu podnijela izvještaj protiv Trebinjca A.L. koji je švercujući cigarete vrijedne preko 100.000 maraka, na putu nadomak grada udario u vozilo iz suprotnog pravca i u njemu ozlijedio dvoje Nevesinjaca inicijala D.K. i B.K. a nakon toga pobjegao sa lica mjesta.

Sokočanin dugovao 12.695 KM, oduzet mu golf

ISTOČNO SARAJEVO - Osoba D.M. iz Sokoca je uhapšena nakon što je odbila sve metode utvrđivanja prisustva alkohola u organizmu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Najčitanije