Policija

Fočanska policija otkrila tri slučaja pranja novca

FOČA - Fočanska policija u avgustu je registrovala tri krivična djela pranja novca i jedno krivično djelo krivotvorenja novca, kojima su osumnjičena lica stekla protivpravnu imovinsku korist od 43.000 KM.

Muškarac se objesio u podrumu porodične kuće

Pedesettrogodišnji S.M. iz Hutova kod Neuma objesio se u porodičnoj kući, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

U kutijama za banane pronašli kokain vrijedan 30 miliona KM

OSTIN - Ogromne količine kokaina pronađene su u kutijama za banane koje su trebale biti donirane Odjeljenju za krivično pravosuđe u Teksasu.

Policijski automobil završio u kanalu

U tuzlanskom naselju Slavinovići policijski automobil sletio je s kolovoza i završio u kanalu pored puta.

Udes kod Pala, ford završio na krovu

ISTOČNO SARAJEVO - Na magistralnom putu Pale - Sokolac u blizini Mokorg jutros je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj se automobil marke ford prevrnuo na krov.

Lažna prijava napada na učenicu Osnovne škole u Zvorniku

ZVORNIK - Policijskoj upravi Zvornik jutros je prijavljeno je da je u prostorijama Osnovne škole u ovom gradu, nepoznato lice napalo jednu učenicu.

Modričanin pucao na policajce iz puškomitraljeza

DOBOJ - Šezdesetšestogodišnje lice čiji su inicijali I.B. sa područja opštine Modriča uhapšeno je jer je pod dejstvom alkohola puškomitraljezom pucalo na službena lica dok su vršila službene dužnosti, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Banjalučki aerodrom pregledala policija sa psima, pauk premješta vozila

​BANJALUKA - Na banjalučkom aerodromu, pred dolazak delegacije iz Moskve, koju predvodi Sergej Lavrov, ministar inostranih poslova Rusije, primjetan je veliki broj policajaca.

Masovna tuča u Mostaru, osam uhapšenih

MOSTAR - Osam mlađih osoba uhapšeno je zbog masovne tuče u kojoj su učestvovali sinoć u mostarskom naselju Zalik.

U sudaru teretnog vozila i motocikla jedno povrijeđeno, saobraćaj obustavljen

ROGATICA - Saobraćaj na dionici puta Rogatica - Mesići obustavljen je zbog saobraćajne nezgode, u kojoj je jedno lice povrijeđeno.

Najčitanije