Policija

U akciji "Skradin" uhapšene četiri osobe i oduzeto 20 kg droge

BANJALUKA, PRIJEDOR - Četiri osobe uhapšene su u petak u međunarodnoj akciji "Skradin", u kojoj je tokom dana bilo pronađeno i oduzeto preko 20 kilograma droge, a pronađena je mini laboratorija te zaplijenjena veća količina novca i oružja, potvrđeno je "Nezavisnim".

U pucnjavi kod Visokog ubijena jedna osoba

VISOKO - Jedna osoba smrtno je stradala u pucnjavi koja se jutros dogodila u mjestu Križ kod Visokog, javljaju federalni mediji.

Siniša Kostrešević novi direktor Policije RS

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske imenovala je na današnjoj sjednici Sinišu Kostreševića za direktora policije Republike Srpske, saopšteno je iz Vlade.

Siniša Kostrešević kandidat za direktora Policije Republike Srpske

BANJALUKA - Siniša Kostrešević prvorangirani je kandidat za direktora Policije Republike Srpske, potvrđeno je iz Nezavisnog odbora.

Policija u USK snimaće sve pozive građana

BIHAĆ-Ministarstvo unutrašnjih poslova USK osiguralo je u svim dežurnim službama policijskih stanica na području Unsko sanskog kantona registrofone, odnosno uređaje koji će snimati i arhivirati sve pozive građana prema dežurnom broju 122, ali isto tako i komunikaciju rukovodnih radnika sa policijskim patrolama na terenu.

Osumnjičen da je krao vodu za navodnjavanje

NEVESINJE- Nevesinjac L.Č. osumnjičen je da je neovlašteno priključio cijevi za navodnjavanje na hidrant koji je u vlasništvu preduzeća „Agro Hercegovina“ iz ovog grada, navedeno je iz policije.

Plaćao lažnim novčanicama od 50 evra

VELIKA KLADUŠA- Policijski službenici Odjela za sprečavanje privrednog, kompjuterskog kriminala i korupcije MUP-a USK, po naredbi Suda BiH i uz podršku pripadnika policije iz Cazina i Velike Kladuše, izvršili su danas pretres stambenog objekta lica M.S. (33) u Velikoj Kladuši, te tom prilikom zaplijenili veću količinu falsifikovanog novca.

Zapaljena kuća, sumnja se na migrante

CAZIN-Požar koji je izbio danas u jutarnjim satima u unutrašnjosti kuće u naselju Kapići, nadomak Cazina, ugašen je brzom intervencijom pripadnika vatrogasne jedinice iz tog grada.

Pijani Poljak napao policiju u Splitu

SPLIT - Protiv 28-godišnjeg Poljaka, koji je fizički napao i lakše povrijedio dvojicu policajaca, splitska policija je podnijela krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu, saopšteno je danas.

Navijači Osijeka se potukli s policijom

Navijači Fudbalskog kluba Osijek sukobili su se poslije utakmice u svom gradu s policijom, te je nekoliko njih zadobilo i povrede.

Najčitanije