Policija

Dva mladića povrijeđena u slijetanju pežoa

ČELINAC - N.G.(28) iz Čelinca i njegov sugrađanin povrijeđeni su kada je automobil pežo sletio sa kolovoza na magistralnom putu Čelinac-Kotor Varoš, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Puntom udario pješakinju u Klašniku

GRADIŠKA - Šezdesetdvogodišnja pješakinja N.M. iz Gradiške povrijeđena je kada ju je, u mjestu Klašnik, udario fiat punto za čijim volanom se nalazio M.Lj. (55).

Golfom se zabio u kiosk u Gradišci, dvoje povrijeđeno

GRADIŠKA - Lj.N. (24) i G.M. (25) iz Gradiške povrijeđeni su kada se vozilo golf 2 zabilo u kiosk u ovom gradu, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Tramvaj udario pješaka u sarajevskom naselju Otoka

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Otoka tramvaj je udario pješaka, naveli su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Devetogodišnji dječak se objesio u djedovoj šupi

OBRENOVAC - Devetogodišnji dječak U.D. objesio se u subotu uveče u Obrenovcu, javljaju mediji u Srbiji.

Mladić poginuo tokom sječe drva

HADŽIĆI - Dvadesetšestogodišnji A.B. iz Hadžića preminuo je od povreda grudnog koša zadobijenih prilikom sječe drva na lokalitetu Crna rijeka.

Galić: BiH od decembra dio nove rute

SARAJEVO - BiH je od decembra postala dio nove rute izbjeglica iz zemalja visokog migracijskog rizika, a istočna Hercegovina postoje težište ovog problema, upozorava direktor Granične policije BiH Zoran Galić.

Otac nakon svađe pretukao kćerku?

BIHAĆ - K.E. (33) iz Bihaća prijavila je svog oca K.M. (60) da ju je istukao nakon svađe, saopšteno je iz policije u ovom gradu.

Dva lica povrijeđena kod Goražda

Dva lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Goražde-Vitkovići, a na dva vozila pričinjena je velika materijalna šteta.

Dvoje povrijeđeno u sudaru škode i mercedesa u Sarajevu

SARAJEVO - Dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se desila danas u sarajevskom naselju Alipašino Polje, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Reklame

Najčitanije