Policija

U tragičnoj nesreći kod Orašja poginula dva mladića

ORAŠJE, NOVI GRAD - Dva mladića i starica poginuli su u odvojenim saobraćajnim nesrećama, koje su se desile u petak kod Orašja i u četvrtak kod Novog Grada.

Sahranjen Edin Gačić

SARAJEVO - Višestruki ubica Edin Gačić (43), koji je 12. februara likvidiran u akciji sarajevskih specijalaca, sahranjen je u petak na gradskom groblju Vlakovo u Sarajevu.

Trebinjac prijetio bivšoj djevojci, policija u njegovoj kući našla šest pušaka

TREBINJE - Tridesetogodišnji Trebinjac Slobodan K. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivična djela proganjanje i ugrožavanje sigurnosti.

Mladić iz BiH 45 puta uhvaćen bez dozvole za volanom u Austriji

BEČ - Austrijska policija čak 45 puta uhvatila je za volanom bez vozačke dozvole dvadesettrogodišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, iako nije imao vozačku dozvolu.

Banjalučanin osumnjičen da je prevario banku za više od pola miliona KM

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su juče, banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu, izvještaj protiv D.S. iz Banjaluke zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "Oštećenje tuđih prava".

Nestao mladić u Mostaru, porodica moli za pomoć

MOSTAR - Na društvenim mrežama objavljena je fotografija nestalog mladića Roberta Džidića.

Banjalučanin osumnjičen da je preko pokojnika "zavrnuo" 140.000 KM

BANJALUKA - Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka podnesen je izvještaj protiv osobe J.B. iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivična djela prevara i navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja, čime je pričinjena šteta od oko 140.000 KM.

Pretresi na području TK, uhapšeno više osoba

TUZLA - Osam osoba uhapšeno je juče u velikoj akciji policije na području Tuzlanskog kantona zbog sumnje da su izvršili više krivičnih djela.

Pijani putnik pretukao vozača autobusa

Putnik u Novom Sadu iz autobusa "Čazmatransa", udario je više puta vozača u trenutku kada su drugi putnici izlazili iz autobusa.

Policija tukla demonstrante, povrijeđeno više učitelja u Maroku

RABAT - Marokanska policija tukla je demonstrante na današnjem protestu učitelja, a koristili su i vodene topove, javlja AP.

Najčitanije