Policijski čas

Policijski čas do 20. aprila u Sjevernoj Makedoniji

SKOPLJE - U Sjevernoj Makedoniji od sutra do 20. aprila uvodi se policijski čas, a ugostiteljski objekti će biti zatvoreni, saopštio je danas premijer Zoran Zaev.

Crna Gora: Skraćen policijski čas, počinje vakcinacija novinara

PODGORICA - Policijski čas u Crnoj Gori od danas je kraći za jedan sat, u deset opština otvaraju se bašte ugostiteljskih objekata, a počinje i vakcinacija novinara.

Produžen policijski čas u Brčkom

BRČKO - Na području Brčkog od danas pa u narednih 15 dana produžena je zabrana kretanja licima i, umjesto od ponoći, trajaće od 22.00 do 5.00 časova, saopšteno je iz Štaba za zaštitu i spasavanje distrikta.

U Srbiji stupile na snagu mjere zatvaranja

BEOGRAD - Večeras u 21 sat, shodno odluci Vlade Srbije, počelo je zatvaranje, pa će do ponedjeljka u šest sati u Srbiji moći da rade samo prodavnice prehrambene robe, apoteke i benzinske pumpe.

Sjeverna Makedonija ponovo uvodi policijski čas?

SKOPLJE - Poslije 10 mjeseci, u Sjevernoj Makedoniji bi ponovo mogao biti uveden policijski čas od 22 do pet sati ujutru.

U Holandiji policijski čas ostaje na snazi

AMSTERDAM - Policijski čas ostaće na snazi u Holandiji pošto je većina stranaka u parlamentu podržala prijedlog zakona holandske administracije kojim se umanjuje značaj sudske presude da ta mjera mora biti ukinuta.

Holandska vlada žuri da usvoji zakon da bi zadržala policijski čas

AMSTERDAM - Holandska vlada žuri da usvoji zakon kako bi održala policijski čas tokom noći, nakon što je sud naložio da se ukine zabrana kretanja za građane, što je postao predmet predizborne kampanje među strankama, mjesec dana prije opštih izbora.

Sud naložio Vladi Holandije da ukine policijski čas

AMSTERDAM - Holandski sud naredio je danas Vladi da odmah ukine noćni policijski čas uveden radi ograničavanja širenja virusa korona u zemlji, ocijenivši da za to nema odgovarajuće pravne osnove.

Crna Gora ponovo uvodi policijski čas

PODGORICA - U Crnoj Gori se uvodi policijski čas od 21 do pet sati ujutru narednog dana i zabrana međugradskog saobraćaja vikendom, saopštio je danas direktor Instituta za javno zdravlje Igor Galić.

Skraćen policijski čas u Brčko distriktu

BRČKO - Štab za zaštitu i spasavanje Brčko distrikta je na prijedlog Kriznog štaba u zdravstvu donio naredbu kojom se skraćuje vrijeme zabrane kretanja lica na području distrikta i umjesto od 22 časa počinje da teče od 23 i trajaće do pet časova, saopšteno je iz Štaba.

Najčitanije