Policijski čas

Marsej poštrava policijski čas

PARIZ - U Marseju će od sutra uveče biti na snazi stroži policijski čas u okviru vladinih mjera za suzbijanje širenja virusa korona, objavili su francuski mediji.

Papa pomjerio ponoćnu misu zbog policijskog časa

RIM - Papa Franjo će zbog policijskog časa ponoćnu misu na Badnji dan održati u 19.30, dok će službu za Božić održati u zatvorenom prostoru, kako bi spriječio stvaranje gužvi na Trgu Svetog Petra.

Beroš: Zatvaranje i policijski čas u Hrvatskoj ne dolaze u obzir

VARAŽDIN - Zatvaranje i policijski čas u Hrvatskoj ne dolaze u obzir, ali je pooštravanje mjera moguće ako se epidemiološka situacija ne popravi, poručio je danas ministar zdravstva Vili Beroš.

Građani Federacije BiH kivni zbog policijskog časa

SARAJEVO - Građani u FBiH negoduju zbog uvođenja policijskog sata od 23 do pet ujutro jer se, po njihovom mišljenju, ništa neće promijeniti u vezi s trenutnim velikim brojevim oboljelih i umrlih od posljedica virusa korona.

Orban: Vojnici će nadgledati policijski čas

BUDIMPEŠTA - Mađarski vojnici biće uključeni u sprovođenje novih propisa o policijskom času, izjavio je danas mađarski premijer Viktor Orban.

Orban: Od ponoći vanredno stanje, uvodi se policijski čas

BUDIMPEŠTA - Mađarska vlada ponovo uvodi vanredno stanje zbog epidemije virusa korona, koje stupa na snagu u ponoć i trajaće 90 dana, objavio je premijer Viktor Orban.

Kurc potvrdio: Austrija uvodi policijski čas

Austrija ide u lockdown, uvodi se i policijski čas koji će trajati od 20 sati do 6 sati ujutro, rekao je kancelar Sebastian Kurz na konferenciji za novinare.

Austrija razmatra uvođenje policijskog časa

BEČ - Austrijska vlada trenutno radi na novom pooštravanju mjera za zaustavljanje širenja virusa korona, a zbog dramatične situacije postoje razmišljanja i da se uvede policijski čas.

Italijanske regije uvode policijski čas

RIM - Lombardija je spremna za policijski čas od četvrtka, saopštili su u zajedničkoj izjavi guverner te pokrajine Atilio Fontana i ministar zdravlja Roberto Speranca, a lokalne vlasti u Kampaniji su samostalno odlučile da uvedu policijski čas od petka.

Policijski čas stupio na snagu u Sloveniji, zaraženo još 1.100 osoba

LJUBLJANA - U Sloveniji je, zbog pogoršane situacije sa virusom korona, na snagu stupio policijski čas, odnosno ograničenje kretanja između 21 i 6 časova ujutro, a slovenački premijer Janez Janša objavio je da je u posljednja 24 časa zaraženo više od 1.100 lica i pozvao građane "da se uozbilje".

Najčitanije