Policijski čas

Policijski čas stupio na snagu u Sloveniji, zaraženo još 1.100 osoba

LJUBLJANA - U Sloveniji je, zbog pogoršane situacije sa virusom korona, na snagu stupio policijski čas, odnosno ograničenje kretanja između 21 i 6 časova ujutro, a slovenački premijer Janez Janša objavio je da je u posljednja 24 časa zaraženo više od 1.100 lica i pozvao građane "da se uozbilje".

Sjeverna Makedonija na korak do uvođenja policijskog časa

SKOPLJE - Sjeverna Makedonija je na korak do ponovnog uvođenja policijskog časa zbog ozbiljnog širenja virusa korona, izjavio je ministar zdravlja Venko Filipče.

Još 14 dana policijski čas u Nikšiću

PODGORICA - U Nikšiću će i u narednih 14 dana važiti mjera zabrane napuštanja objekata stanovanja od 22 časa do pet sati ujutro, kao i zabrana rada ugostiteljskih objekata i kućne posjete.

Policijski čas od 22 do pet sati u tri opštine u Crnoj Gori

PODGORICA - U Nikšiću, Beranama i Andrijevici, prema odluci Nacionalnog koordinacionog tijela, a po preporukama Instituta za javno zdravlje, od danas se primjenjuju nove restriktivne epidemiološke mjere, a u Podgorici ugostitelji najavljuju proteste.

Liban ponovo uvodi policijski čas

Liban je danas ponovo uveo dvonedjeljnu djelimičnu izolaciju i policijski čas noću zbog naglog porasta broja slučajeva zaraze virusom korona.

Čikago kao ratna zona, najavljen policijski čas

Čikago izgleda kao ratna zona poslije nemira koji su počeli u tom gradu - horde pljačkaša upadaju u tržne centre i prodavnice, a na ulicama se odigravaju sukobi i vatreni obračuni s policijom. Lokalne vlasti najavljuju da će uvesti policijski čas.

Vučić: Ljut sam što nismo uveli policijski čas

BRISEL - Prekjuče, juče i danas imali smo veliki broj oboljelih od virusa korona i nadam se da će sutra i prekosutra taj početi da pada, izjavio je večeras predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Brnabić: Nisam odustala od policijskog časa, situacija je teška

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je situacija sa širenjem virusa korona u Srbiji izuzetno teška i kompleksna, te da nije potpuno odustala od uvođenja policijskog časa, ali da s takvom odlukom mora da se složi cijeli Krizni štab.

Kisić Tepavčević o uvođenju policijskog časa u Srbiji

BEOGRAD - Ne razmatra se mogućnost uvođenje policijskog časa i bilo kojih drugih mjera ograničenja slobode kretanja u borbi s virusom korona, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević.

Konačna odluka o policijskom času u naredna dva dana

BEOGRAD - Konačnu odluku o uvođenju policijskog časa tokom vikenda doneće Krizni štab u naredna dva dana, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ali nije precizirao da li će ta mjera biti uvedena na teritoriji cijele Srbije ističući da nije namjera da se "kažnjavaju" oni koji se pridržavaju svih epidemioloških mjera.

Najčitanije