Policijski čas

Vučić: Ljut sam što nismo uveli policijski čas

BRISEL - Prekjuče, juče i danas imali smo veliki broj oboljelih od virusa korona i nadam se da će sutra i prekosutra taj početi da pada, izjavio je večeras predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Brnabić: Nisam odustala od policijskog časa, situacija je teška

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je situacija sa širenjem virusa korona u Srbiji izuzetno teška i kompleksna, te da nije potpuno odustala od uvođenja policijskog časa, ali da s takvom odlukom mora da se složi cijeli Krizni štab.

Kisić Tepavčević o uvođenju policijskog časa u Srbiji

BEOGRAD - Ne razmatra se mogućnost uvođenje policijskog časa i bilo kojih drugih mjera ograničenja slobode kretanja u borbi s virusom korona, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević.

Konačna odluka o policijskom času u naredna dva dana

BEOGRAD - Konačnu odluku o uvođenju policijskog časa tokom vikenda doneće Krizni štab u naredna dva dana, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ali nije precizirao da li će ta mjera biti uvedena na teritoriji cijele Srbije ističući da nije namjera da se "kažnjavaju" oni koji se pridržavaju svih epidemioloških mjera.

U Sjevernoj Makedoniji od sutra se ukida policijski čas

SKOPLJE - U Sjevernoj Makedoniji, poslije dva i po mjeseca, sutra će biti ukinut policijski čas na cijeloj teritoriji zemlje, koji je bio dio preventivnih mjera u borbi protiv pandemije virusa Covid-19.

Rajčević: Policijski čas sprečavao stanje anarhije

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević rekao je da policijski čas bio uveden radi sprečavanja stanja anarhije.

U Gacku ostaje na snazi policijski čas

GACKO - Mjere koje se primjenjuju u opštini Gacko, uključujući policijski čas, ostaju na snazi i u narednim danima zbog trenutne epidemiološke situacije u ovoj lokalnoj zajednici, saopšteno je na zvaničnom opštinskom sajtu.

Policijski čas ukinut i u Brčkom

BRČKO - Štab za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta BiH je uvažavajući epidemiološku situaciju na području Distrikta u petak donio naredbu o stavljanju van snage naredbe o zabrani kretanja, te je shodno tome o danas omogućeno kretanje svim osobama i nakon 23 sata.

Od danas nema policijskog časa u Republici Srpskoj

BANJALUKA - U Republici Srpskoj od danas se ukida ograničenje kretanja, odnosno policijski čas.

Uhapšen u Banjaluci jer je pijan prekršio policijski čas

BANJALUKA – B.S. uhapšen je noćas u Banjaluci zato što je u alkoholisanom stanju prekršio ograničenje kretanja odnosno policijski čas, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Najčitanije