Polumaraton

Ujedinili se Sarajevo i Banjaluka: U septembru prvi "Run Fest" maraton

RMC Banjaluka polumaraton i NGO Sarajevo marathon potpisali su partnerstvo o ujedinjenju i zajedničkoj organizaciji festivala "Vivia Run&More Weeekend" i "Run Fest" u 2020. godini.

Junuzović i Simovićeva slavili u Bileći

Osman Junuzović iz Doboja pobjednik je Trećeg međunarodnog polumaratona koji je proteklog vikenda održan u Bileći, dok je Teodora Simović iz Novog Pazara bila najbolja u ženskoj konkurenciji.

U susret Banjalučkom maratonu: Do Tokija i iz Banjaluke

Takmičari drugog Banjalučkog maratona, koji će biti održan 29. septembra, moći će dobrim nastupom na ulicama grada na Vrbasu ispuniti normu za Olimpijske igre u Tokiju.

71-godišnja baka istrčala polumaraton za 1.37:07

​Nakon višestrukih pokušaja da obori svjetski rekord starosne grupe 70+ u polumaratonu, Džini Rajs iz Ohaja je konačno uspjela. Sedamdesetjednogodišnja baka trčala je 1:37:07 na polumaratonu Akron u Ohaju 10. avgusta, čime je postavljen svjetski rekord u njenoj starosnoj grupi.

Kipruto i Jevtić pobjednici 3. Noćnog polumaratona u Tuzli

Profesionalni trkač Stanley Kipruto iz Kenije i srbijanska olimpijska trkačica Olivera Jevtić pobjednici su Trećeg tuzlanskog polumaratona održanog sinoć, kao i prošle godine.

Zajedno do cilja: Učešće Tropica u 5. banjalučkom polumaratonu

Proteklog vikenda održan je 5. jubilarni Banjalučki polumaraton u organizaciji Trkačkog rekreativnog kluba Banjaluka. Pod sloganom "Ovo je i tvoja trka, tvoj grad", hiljade trkača koji su trčali neku od pet trka svojim učešćem širilo je pozitivnu energiju ulicama Banjaluke.

Pogledajte kakva je atmosfera bila na Banjalučkom polumaratonu

Srđan Samardžić atletičar iz BiH i Teodora Simović iz Srbije pobjednici su petog Banjalučkog polumaratona, koji je održan pod sloganom "Ovo je i tvoja trka, tvoj grad".

Srđan Samardžić i Teodora Simović pobjednici Banjalučkog polumaratona

Srđan Samardžić iz BiH pobjednik je petog Banjalučkog polumaratona, koji je ove godine održan pod sloganom "Ovo je i tvoj grad, tvoja trka".

Obustava saobraćaja zbog Banjalučkog polumaratona

Republika Srpska i Grad Banjaluka su danas domaćini petog jubilarnog Banjalučkog polumaratona, sportsko rekreativne manifestacije koja godinama doprinosi razvoju turizma i ukupnoj afirmaciji Republike Srpske i Grada Banja Luke.

Selec: Na Banjalučkom polumaratonu učestvuje više od 6.000 trkača

BANJALUKA - U Banjaluci će sutra biti održan Banjalučki polumaraton na kome će učestvovati više od 6.000 trkača iz više od 30 zemalja, izjavio je direktor Banjalučkog polumaratona Vladimir Selec.

Najčitanije