Pomirenje

Pupovac: Potrebno je još vremena da se ispeče pogača pomirenja

Poslanik u hrvatskom Saboru i predsjednik SDS S Milorad Pupovac, rekao je večeras da ga raduje što je patrijarh srpski Irinej poslao poruku ohrabrenja za sve one koji se upute putem pomirenja Srbije i Hrvatske i naglasio da bi poklič “za dom spremni” trebalo skloniti iz javnog života.

Milošević: Čuo sam poruke pomirenja, moj dolazak zalog za budućnost

KNIN - Boris Miloševic, SDSS-ov potpredsjednik hrvatske vlade, rekao je poslije proslave operacije "Oluja" u Kninu da je u obraćanjima hrvatskih zvaničnika čuo poruke pomirenja i da je njegov dolazak u Knin zalog za budućnost.

Dobre i loše strane seksa pomirenja

Seks i te kako može da izazove zavisnost.

Koja su četiri ključna pravila seksa pomirenja

Jeste li se ikada s partnerom žestoko posvađali da bi samo nekoliko minuta poslije uživali u divljem seksu? Seks pomirenja može biti vatren i strastven kao kada ste prvi put dotaknuli jedno drugo, ali miriti se u krevetu nije uvijek najbolje rješenje. Doznajte kada je seks pomirenja dobar, a kada ne

Počinje realizacija jednog od najvećih mirovnih projekata u BiH od rata

BANJALUKA, SARAJEVO - Pro-budućnost, platforma za pomirenje koju su pokrenuli USAID i Katolička humanitarna organizacija CSR, a preuzeo Savjet ministara BiH te nakon toga podržalo više od 60 načelnika i gradonačelnika, predstavnici i predsjednici većine parlamentarnih stranaka u BiH, trebalo bi da bude usvojena na narednom zasjedanju Predstavničkog doma BiH 20. juna.

Granatiran Ruski centar za pomirenje u Siriji

DAMASK - Ruski centar za pomirenje zaraćenih strana u Siriji saopštio je da je bio izložen masovnom granatiranju od strane ilegalnih oružanih formacija. Nema povrijeđenih među ruskim vojnicima.

Najčitanije