Pomoć

Pentagon najavio 150 miliona vojne pomoći Ukrajini

VAŠINGTON - Pentagon je najavio da je izdvojen novi paket za vojnu pomoć Ukrajini vrijedan 150 miliona dolara.

Mali: Isplata pomoći nezaposlenim licima u ponedeljak

BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali najavio je pomoć za nezaposlene.

Obezbijeđena sredstva za liječenje malog Gavrila

BEOGRAD - Ministarstvo zdravlja saopštilo je da su nakon jutrošnjeg razgovora predsjednika Srbije Aleksandra Vučića s predstavnicima Ministarstva, obezbijeđena nedostajuća sredstva za liječenje malog Gavrila Ðurđevića koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Vlada RS usvojila uredbu: Uplata doprinosa onima koji nisu radili

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske usvojila je danas Uredbu o dodjeli sredstava za saniranje posljedica pandemije virusa korona za mart ove godine, rekla je ministar trgovine i turizma Suzana Gašić.

Dodik najavio pomoć penzionerima i borcima za Vaskrs

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik najavio je danas jednokratnu pomoć penzionerima i borcima povodom vaskršnjih praznika za šta će ukupno biti izdvojeno 15,6 miliona KM".

Pomoć iz Srbije ide za porušene zidine, puteve, škole

KOSTAJNICA, KOZARSKA DUBICA - I te kako će nam dobro doći pomoć koju je najavio Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, poručuju iz opština koje će biti obuhvaćene milionskom donacijom.

Džonson: Tražimo način da pomognemo Indiji

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da traži načine kako bi moglo da se pomogne Indiji gdje je zdravstveni sistem preopterećen zbog širenja pandemije virusa korona.

Vlada će obezbijediti dodatna sredstva podrške poljoprivrednicima

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić izjavio je danas u Gradišci da će Vlada Srpske, u dogovoru s poljoprivrednim proizvođačima, obezbijediti dodatna sredstva podrške domaćoj proizvodnji.

Podrška za naše heroje, Mozzart donirao voće medicinarima u Gradišci

Medicinski radnici širom zemlje svakodnevno se bore za živote oboljelih od virusa korona, a kompanija Mozzart nastavlja da im pruža podršku kroz brojne akcije. Humanitarni karavan ovoga puta zaustavio se ispred Bolnice Gradiška, a herojima iz ove zdravstvene ustanove uručeni su paketi voća i prirodnih sokova.

Ćejvanovićima potrebna pomoć za obnovu izgorjele kuće

BIHAĆ - Šestočlana porodica Ćejvanović iz naselja Papari, nadomak Bihaća, ostala je prije nekoliko dana bez krova nad glavom nakon što im je u požaru porodična kuća u značajnoj mjeri oštećena, zbog čega je pokrenuta humanitarna akcija.

Najčitanije