Pomoć

Za sanaciju Doma zdravlja Bihać iz federalne kase stiže tri miliona

BIHAĆ - Za potrebe sanacije i rekonstrukcije zgrade Doma zdravlja u Bihaću, koja je teško oštećena od posljedica katastrofalnog zemljotresa koji je nedavno pogodio Hrvatsku, iz budžeta Federacije BiH biće izdvojena tri miliona maraka.

Grad odustao od nabavke vozila, novac ide za kupovinu potrebne opreme

Grad Banjaluka odustao je od nabavke terenskih vozila za Odsjek za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice, vrijedne 297.000 KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

Dogovorena pomoć Kostajnici

KOSTAJNICA - U Kostajnici je održan sastanak načelnika opštine Nikole Јanjetovića sa SNSD-ovim gradonačelnicima i načelnicima, koji danas borave u posjeti ovoj opštini u znak podrške i pomoći zbog velike materijalne štete koju je pretrpjela u zemljotresu.

Obustavljena potraga za nestalim Samirom Šarčevićem

SANSKI MOST- Potraga za nestalim Samirom Šarčevićem (45) iz Sanskog Mosta je obustavljena nakon što desetodnevnodni napori spasilaca da se on locira i pronađe nisu urodili plodom.

Rijetki ugostitelji ispunjavaju uslove za pomoć

BANJALUKA - Uredbom Vlade Republike Srpske ugostiteljima koji pružaju uslugu smještaja, turističkim agencijama i izvođačima umjetnosti biće uplaćeni porezi i doprinosi na platu po svakom zaposlenom radniku u periodu jul - septembar 2020. godine, međutim, problem je što tek mali broj ovih privrednika ispunjava uslove za pomoć iz same uredbe.

Od nestalog Samira Šarčevića peti dan ni traga

SANSKI MOST- Potraga za nestalim Samirom Šarčevićem iz Sanskog Mosta ni peti dan nije dala rezultat, iako je pretražen veliki prostor i znatan dio područja ove općine gdje je poslednji put viđen.

Njemačka najavljuje kraj velikodušnosti

Njemačka vlada najavila je prestanak pomoći u sadašnjem obimu malim preduzetnicima zbog gubitaka izazvanih mjerama protiv širenja virusa korona.

Marku Vučkoviću potrebna pomoć

BILEĆA - Tridesettrogodišnji Marko Vučković iz Bileće mora na transplantaciju bubrega u Bjelorusiju za šta mu je potrebno oko 150.000 KM i svaka pomoć mu je, kako kaže, dobrodošla.

I Trebinje prikupljalo pomoć za malu Minju

TREBINJE - Na Trgu slobode u Trebinju je u subotu održan cjelodnevni humanitarni bazar za liječenje jednogodišnje Minje Matić iz Kragujevca, koja boluje od teškog oblika spinalne mišićne atrofije, za čije liječenje je potrebno 2,4 miliona američkih dolara.

Mozzart obezbijedio osvježenje za zdravstvene radnike u Gračanici

Od početka epidemije virusa COVID-19, kompanija Mozzart se kroz razne društveno-odgovorne akcije trudi da pruži podršku ljekarima. Ovoga puta, donacija je stigla u Opštu bolnicu "Dr. Mustafa Beganović", a direktor ove ustanove dr. Jusuf Hodžić zahvalio je u ime cijelog osoblja na vitaminskim paketima s voćem i prirodnim sokovima.

Najčitanije