Pomoć

Pojela 32 rolnice sušija pa završila u hitnoj

MAUNTIN VJU - Amerikanka Danijel Šapiro prevezena je u bolnicu nakon što je pojela 32 rolnice sušija u okviru izazova "Sav suši koji možete pojesti" u vrijednosti od 50 dolara u restoranu "Suši 85" u mjestu Mauntin vju, u Kaliforniji.

Australija poziva studente da ublaže manjak radne snage: "Pomozite nam"

SIDNEJ - Australija je danas uputila poziv na rad bekpekerima (ljudima koji s rančevima putuju po zemlji) i studentima, u sklopu nastojanja da poveća broj radne snage koja je "osakaćena" novim talasom virusa korona.

Slađani Dobrilović Milić potrebna pomoć za hitnu operaciju

SOKOLAC - Sokočanki Slađani Dobrilović Milić, kojoj je dijagnostikovan karcinom dojke, potrebno je 30.000 KM za hitnu operaciju u Turskoj zakazanu za sljedeću sedmicu.

Gutereš pozvao da se pomogne zemljama u razvoju

DAVOS - Generalni sekretar UN Antonio Gutereš apelovao je danas na poslovne lidere da podrže zemlje u razvoju "u trenutku kada im je to potrebno" kroz pristup vakcinama protiv kovida 19, borbu protiv klimatske krize i reformu globalnog finansijskog sistema.

Delegacija EU: BiH rizikuje da izgubi pomoć EU ako nastavi s blokadom institucija

SARAJEVO - Druga tranša makrofinansijske pomoći Bosni i Hercegovine nije odgođena, ali zemlja rizikuje da je izgubi ukoliko se nastavi s trenutnom blokadom državnih institucija i nedostatkom napretka, rečeno je Feni iz Delegacije Evropske unije i Kancelarije specijalnog predstavnika EU u BiH.

Brisel odgađa isplatu: BiH ostaje bez 125 miliona evra

BANJALUKA, BRISEL - Evropska unija će odgoditi isplatu druge tranše finansijske pomoći za BiH od 125 miliona evra jer vlasti u BiH nisu ispunile obaveze koje su prihvatile kada je potpisan ugovor o isplati pomoći zbog virusa korona u visini od 250 miliona evra.

U Banjaluci u novogodišnjoj noći sedam timova Hitne pomoći

BANJALUKA - U Banjaluci će u novogodišnjoj noći biti angažovano sedam timova Hitne pomoći, rekla je Načelnica službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Nada Banjac.

Stotine miliona ljudi zavisi od humanitarne pomoći

Onaj ko želi da zna kakva je situacija u Avganistanu, samo mora da pita Nazu. Ta 37-godišnja humanitarka ide od kuće do kuće i poznaje brige majki zbog neuhranjenosti njihove djece, zbog ekstremno teške situacije u kojoj se nalaze njihove porodice.

Žena pala sa zgrade u izgradnji u Banjaluci, zadobila teže povrede glave

BANJALUKA - Žena čiji su inicijali D.K. danas oko 15.30 pala je sa zgrade u izgradnji u Banjaluci i zadobila povrede glave.

Po 100 evra pomoći penzionerima sa minimalnom penzijom

PODGORICA - Penzioneri sa minimalnom penzijom u Crnoj Gori dobiće pomoć od 100 evra, odlučio je Upravni odbor crnogorskog Fonda penzijsko-invalidskog osiguranja (PIO).

Najčitanije