Pomoć

Sudarili se audi i vozilo Hitne pomoći

​Na magistralnom putu Tuzla – Kalesija - Zvornik jutros oko devet sati u kalesijskom naselju Miljanovci dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila. Naime, došlo je do sudara Audija A4 i vozila Hitne pomoći Doma zdravlja Sapna.

EU odobrila 300 miliona evra pomoći izbjeglicama

BRISEL - Evropska unija (EU) usvojila je novi paket pomoći u iznosu od oko 300 miliona evra za podršku izbjeglicama u Jordanu i Libanu, putem Regionalnog fonda EU.

Drama ispred Hitne pomoći: Suprug je vozio, porodila se u automobilu

SARAJEVO - Prava drama odvijala se juče poslijepodne oko 17,30 sati ispred zgrade Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

Potrebna pomoć za transplantaciju bubrega Snježani Bašević

SOKOLAC - Snježani Bašević sa Sokoca potrebna je pomoć u prikupljanju sredstava za transplantaciju bubrega.

Pogledajte kako hitna bez rotacije pretiče kamion preko pune linije

Snimak nesavjesne vožnje Hitne pomoći snimljen je na putu Donji Vakuf-Jajce.

Rama: Do sada prikupljeno pet miliona evra i milion dolara

TIRANA - Premijer Edi Rama najavio je na vanrednoj sjednici Vlade da će danas početi da rade struči timovi za procjenu šete iz zemlje i inostranstva, kao i da je do sada od donacija za sanaciju posljedica zemljotresa i pomoć ugroženima donirano pet miliona evra i više od milion dolara, ali da to nije konačni iznos.

Jedina pomoć Srbima u FBiH iz RS i Srbije

DRVAR - Načelnik opštine Glamoč Nebojša Radivojša rekao je Srni da su u ovoj opštini, osim činjenice da srpska djeca u školama ne izučavaju maternji jezik, najveći problem poligon za uništavanje naoružanja i neasfaltiran putni pravac do Drvara čije bi asfaltiranje mnogo značilo za Srbe povratnike u ovim opštinama.

Kako da ublažite bol u zglobovima?

Ako pokušavate da otkrijete koji je razlog bolova u vašim zglobovima, veoma je bitno da znate da je ovaj simptom veoma opasan i da zahteva stručni pregled i tretman.

Hitna pomoć u Kantonu Sarajevo odsad i na motociklima

SARAJEVO - Načelnik Opštine Centar Nedžad Ajnadžić danas je uručio dva motocikla Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

Podgorica sa 20.000 evra pomaže Tirani

PODGORICA - Podgorica će uplatiti 20.000 evra pomoći Tirani za saniranje posljedica zemljotresa, odlučeno je na sjednici gradske skupštine.

Najčitanije