Pomoć

Radionica pružanja prve pomoći

BANJALUKA - Omladinski centar "Zdravo da ste" u saradnji s Crvenim krstom organizuje u petak od 18.30 besplatnu radionicu pružanja prve pomoći, koja će biti održana u prostorijama mjesne zajednice Centar 1.

Albaniji obećano više od milijardu evra pomoći

BRISEL - Međunarodni donatori obećali su više od milijardu evra pomoći Albaniji nakon zemljotresa koji je pogodio tu zemlju u novembru prošle godine.

Federer donirao 15.000 tableta školama u Africi

Švajcarski teniser Rodžer Federer nalazi se u Africi, gdje preko svoje fondacije pomaže lokalnom stanovništvu.

"Vlada Srpske će pomoći Aerodromu Banjaluka da ne izgubi licencu"

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske pomoći će Aerodromu Banjaluka da ne bi došao u poziciju da izgubi licencu, izjavio je danas premijer Srpske Radovan Višković.

Gdje završava novac prikupljen u akcijama za pomoć oboljelim?

Plemenitost i želja da se pomogne drugom u nevolji najprirodnije su čovjekove osobine ali njihov smisao građani Republike Srpske i BiH s vremena na vrijeme preispituju zbog pojave sumnjivih humanitarnih akcija koje bacaju sjenu na dobročinstva i donacije.

Banjalučki novinar treba pomoć u borbi protiv teške bolesti

Dugogodišnji banjalučki novinar Mišo Vidović se trenutno liječi od karcinoma pankreasa i iz tog razloga su njegovi prijatelji pokrenuili humanitarnu akciju koja ima za cilj da Vidoviću finansijski pomogne da se što prije oporavi od teške bolesti.

Pomoć za 18 socijalnih i udruženja manjina u Prijedoru

PRIJEDOR - Grad Prijedor objavio je danas listu odobrenih sredstava za planirane aktivnosti u 2020. godini socijalno-humanitarnih saveza i udruženja, te udruženja nacionalnih manjina.

EU izdvaja 900 miliona evra za humanitarnu pomoć u svijetu

BRISEL - Evropska komisija usvojila je inicijalni budžet za humanitranu pomoć u 2020. godini u iznosu od 900 miliona evra.

Dvije osobe teže povrijeđene prilikom prevrtanja kola hitne pomoći

NIŠ - Prilikom prevrtanja kola hitne pomoći na putu Prokuplje - Stražava teže su povređene dvije osobe, saznaje Agencija Beta u prokupačkoj Bolnici.

Jedanaestočlanoj porodici Đuričić iz Dervente uručena pomoć

DERVENTA - Jedanaestočlanoj porodici Đuričić iz Dervente danas je uručeno rješenje za jednokratnu pomoć od 3.000 KM, koju je za renoviranje porodične kuće obezbijedio predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.

Najčitanije