Ponuda

Marina Visković dobila nepristojnu ponudu

Pjevačica Marina Visković obožava da na Instagramu odgovara na pitanja pratilaca, a u moru savjeta "kako izgleda pravi muškarac" ili "šta uraditi kada te muva oženjeni", našla se i jedna nepristojna ponuda.

Obilazak tvrđava kao zajednička ponuda Hercegovine i Boke

TREBINJE, HERCEG NOVI - Tvrđave iz srednjovjekovnog i austrougarskog perioda biće zajednički turistički proizvod Hercegovine i Boke, čiju bi vrijednost i vidljivost na turističkom tržištu trebalo da unaprijedi aktuelni projekat prekogranične saradnje Crne Gore i BiH, koji finansira Evropska unija.

Mesi dobija astronomsku ponudu - 600.000.000 evra za pet godina

Najbolji fudbaler svijeta Lionel Mesi dobiće megaponudu za odlazak iz Barselone.

Turistička putovanja širom svijeta neko vrijeme neće biti ista

SARAJEVO, BANJALUKA - Nakon prolaska pandemije virusa korona izvjesno vrijeme turistička putovanja širom svijeta neće biti ista, a analitičari Svjetske turističke organizacije predviđaju da će se turisti više bazirati ka putovanjima, odnosno destinacijama u sopstvenim zemljama, pa će tako biti i kod nas.

Kompleks na Manjači proširiće turističku ponudu Banjaluke

BANJALUKA - Turističko-rekreativni kompleks na Manjači primiće ovog proljeća prve posjetioce i uskoro će biti potpuno završena tri prostora za smještaj i odmor posjetilaca čiji je ukupni kapaciteta oko 600 ljudi, rekao je direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela Draško Ilić.

Turistička ponuda Srpske na sajmu u Briselu

BANJALUKA - Turistička organizacija Republike Srpske (TORS) u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Briselu predstaviće turističku ponudu i programe destinacija Srpske na predstojećem Sajmu odmora u Briselu ("Holiday Fair-Brussels").

Ponuda Srpske na sajmu u Bratislavi

BANJALUKA - Turistička organizacija Republike Srpske do nedjelje, 26. janaura, predstavlja turističku ponudu i proizvode Srpske na Međunarodnom sajmu turizma u Bratislavi.

Murinjo demantuje: Inter nije poslao ponudu za Eriksena

Trener Totenhema Žoze Murinjo rekao je da u klub nije stigla nijedna ponuda za fudbalera Kristijana Eriksena i da će on biti u timu za meč protiv Votforda.

Partizanu 15 miliona evra za najveći biser: Francuzi hoće Filipa Stevanovića

Nedavno je transfer Strahinje Pavlovića u Monako ustalasao i finansijski obezbijedio Partizan, potom je ponuda iz Katara za Umara Sadika (takođe 10.000.000 evra) bacila "crno-bijele" u ozbiljnu dilemu, ali slatke muke ipak stižu iz Francuske i pitanje je kako će im klub iz Humske odoljeti.

Turistička ponuda Srpske na "Loristu" u Novom Sadu

BANJALUKA - Turistička organizacija Republike Srpske i Privredna komora Srpske učestvovaće u Novom Sadu na 52. Međunarodnom sajmu turizma "Lorist 2019", koji će biti održan od četvrtka do subote, 3. do 5. oktobra.

Najčitanije