Poplava

Voda se povlači nakon poplava u Jezeru

JEZERO - U opštini Jezero povlači se voda nakon poplava usljed izlivanja rijeka Plive i Jošavke, pa je situacija nešto bolja nego prethodnog dana, rekla je Srni načelnik ove opštine Snežana Ružičić.

I dalje vanredno u Busovači, Kaknju, Jajcu i Nemiloj

SARAJEVO - U poplavljenim područjima Federacije BiH (FBiH) jutros je stanje u odnosu na prethodni dan malo bolje zbog prestanka padavina, ali je i dalje vanredno na području Busovače, Kaknja, Jajca i Nemile.

Bosna i Vrbas prešle kotu redovne odbrane od poplave, Sava u porastu

ISTOČNO SARAJEVO - Rijeke Bosna i Doboju i Vrbas u Banjaluci prešle su kotu redovne odbrane od poplava, ali se nisu izlile, a u porastu je i Sava u Brodu i Šamcu, saopštila je Republička uprava Civilne zaštite.

Poplavljena glavna saobraćajnica i ulaz u Stari grad u Kotoru

PODGORICA - Jugo i obilna kiša izazvali su plimni talas u Kotoru koji je poplavio glavnu saobraćajnicu, pa se u Stari grad ulazi preko metalnih pontona.

Poplava oštetila baziliku svetog Marka u Veneciji

VENECIJA - Poplava koja je u ponedjeljak pogodila Veneciju ozbiljno je oštetila baziliku sv. Marka što je glavni nadzornik slikovito opisao riječima da je monumentalna građevina ostarjela za 20 godina, prenose agencije.

Veneciji prijeti najveća poplava u 40 godina

VENECIJA - Crveni meteoalarm oglašen je za sjever Italije u pokrajinama Ligurija, Lombardija, Venecija, Friuli i Trentino te u centralnoj italijanskoj pokrajini Abruzo, piše agencija AFP.

Obilna kiša u Splitu, ulice poplavljene

SPLIT - Jako nevrijeme koje je zahvatilo Split poplavilo je Dioklecijanove podrume, stanovnici Sućidra su bez struje, a zapalile su se i instalacije u jednoj ulici.

Potop na Hvaru, kiša poplavila ulice i apartmane

Nakon što je kišno vrijeme u utorak ujutro zahvatilo jug Dalmacije, poslijepodne i naveče je nevrijeme pogodilo i dijelove ostrva Hvar.

Grom povrijedio turistu u Istri, Dubrovnik pod vodom

ZAGREB - Muškarac, strani turista, povrijeđen je prilikom udara groma u kampu Bijela Uvala kod Poreča, dok se Dubrovnik našao pod vodom zbog obilnih padavina.

Nevrijeme napravilo štetu od dva miliona KM u Kalesiji

KALESIJA, TUZLA - Nevrijeme koje se desilo za vikend u Kalesiji prouzrokovalo je materijalnu štetu od dva miliona maraka, pokazuju preliminarne informacije prispjele sa terena.

Najčitanije