Porođaj

Porodila se na naplatnoj rampi: Dječak stigao na Vidovdan u sanitetu

Mlada mama iz Vranja porodila se u petak oko 17 sati po četvrti put, ali ovog puta u kolima Hitne pomoći, koja su išla punom brzinom.

Polagala ispit pola sata nakon porođaja

Jedna žena u Etiopiji porodila se u bolnici i poslije samo 30 minuta polagala ispit.

I psihijatri i ortopedi mogu da iniciraju carski rez

BANJALUKA, DOBOJ - Broj trudnica koje se porađaju carskim rezom u pojedinim se bolnicama povećava u odnosu na prethodne godine, ali je zanimljivo da je povećan i broj indikacija za ovaj zahvat od strane drugih specijalista, kao što su psihijatri, ortopedi, neurolozi, oftalmolozi i endokrinolozi.

Trebinjka rodila osmo dijete

TREBINJE- Porodica Kurajica iz Trebinja postala je u noći između srijede i četvrtka jedna od dvije najbrojnije trebinjske porodice, jer je majka Mirjana rodila osmo dijete - djevojčicu.

Žene žude za stvarnim tijelima i stvarnim životom

Betani Garsija, majka i blogerica iz Arizone, podijelila je fotografiju na svom Instagram profilu "The Garcia Diaries", opisujući trenutak savršenim citatom:

Pijana majka rodila djevojčicu sa četiri promila alkohola u krvi

Na Univerzitetskoj bolnici u u Litvaniji rodila se devojčica s 4 promila alkohola u krvi. Majka djevojčice je 35-godišnja žena koja je za vrijeme porođaja bila u alkoholisanom stanju.

Porodila se na podu kupatila, nije uopšte znala da je trudna

Ponovo su se strani mediji raspisali o još jednom slučaju žene koja nije znala da je trudna. Patrisija Kroford iz SAD-a rodila je 28. marta ove godine zdravog dječaka na podu svog kupatila.

Devet nevjerovatnih činjenica koje vam niko nije rekao o porođaju

Bilo da vam se bliži dan kada ćete se poroditi ili imate još nekoliko mjeseci do jednog od najsrećnijih dana u životu, to je nešto o čemu svakodnevno razmišljate.

Amerikanka rodila šestorke

Telma Čiaka iz Hjustona u SAD-u rodila je šestorke u periodu od devet minuta. Postala je majka četiri dječaka i dvije djevojčice u nedjelju ujutro.

"Invazija" blizanaca u BiH

Dvostruku radost u 2018. godini doživjeli su roditelji 396 parova blizanaca koji su rođeni u BiH, a 22 bebe koje su rođene trostrukim i višestrukim porođajem donijele su osmijehe, ali i slatke brige svojim porodicama, podaci su Javnog fonda dječje zaštite RS i Federalnog zavoda za statistiku BiH.

Najčitanije