Porođaj

Prnjavorčanka u 41. godini rodila sedmo dijete

PRNJAVOR - Četrdesetogodišnja Slađana Milanković iz Palačkovaca rodila je u porodilištu Doma zdravlja u Prnjavoru sedmo dijete, dječaka po imenu Brane.

Doktori šokirani: Rođena beba sa dvije glave i tri ruke

Dvadesetjednogodišnja Babita Ahirvar rodila je bebu sa dvije glave i tri ruke.

Porodila se u klubu: Beba dobila besplatan ulazak do kraja života

Trudna tinejdžerka (19) iz Francuske otišla je u noćni klub, a jutro je dočekala sa svojom bebom nakon što se porodila nasred podijuma za igru.

Tri sestre isti dan rodile četiri bebe

Donjogoričanka Mara Mugoša jutros je doživjela neobičnu i rijetku sreću da u dva sata dobije čak četvoro unučadi od sve troje svoje djece.

Migrantkinja se porodila u šumi kod Siska, pomagali joj policajci

SISAK - Policijski službenici, koji na području Policijske uprave sisačko-moslavačke pojačano postupaju na suzbijanju nezakonitih migracija, juče su u poslijepodnevnim satima u šumi na glinskom području zatekli dvoje stranih državljana za koje se sumnjalo da su na nezakonit način ušli u Republiku Hrvatsku.

Dječak bez penisa rođen u Turskoj

Dječak bez penisa rodio se u Turskoj, piše Daily Mail. Uprkos tome, skrotum je formiran i ima oba testisa te na prvi pogled nema drugih vidljivih malformacija, objavili su ljekari u Erbakan Univerzitetu iz Konije, mjesta udaljenog 257 kilometara južno od Ankare.

Porodila se Tamara Grujić

Tamara Grujić, voditeljka emisije "S Tamarom u akciji", porodila se danas i na svijet donijela prvo dijete.

Šokantan snimak iz zatvora: Porodila se u ćeliji pa tužila čuvare

Šokantni prizori stižu iz jednog zatvora u okolini Denvera. Zatvorenica Dijana Sančez (26) dobila je porođajne kontrakcije u zatvorskoj ćeliji, a kada je porođaj krenuo, vrištala je od bolova, a pritom, kako je rekla kasnije, niko od čuvara nije htio da joj pomogne.

Mislila da joj se pokrenuo kamen u bubregu, rodila trojke

Ono za šta je vjerovala da su bolovi u bubregu ispostavilo se da su – trojke!

Porodila se na naplatnoj rampi: Dječak stigao na Vidovdan u sanitetu

Mlada mama iz Vranja porodila se u petak oko 17 sati po četvrti put, ali ovog puta u kolima Hitne pomoći, koja su išla punom brzinom.

Najčitanije