Porođaj

Dječak bez penisa rođen u Turskoj

Dječak bez penisa rodio se u Turskoj, piše Daily Mail. Uprkos tome, skrotum je formiran i ima oba testisa te na prvi pogled nema drugih vidljivih malformacija, objavili su ljekari u Erbakan Univerzitetu iz Konije, mjesta udaljenog 257 kilometara južno od Ankare.

Porodila se Tamara Grujić

Tamara Grujić, voditeljka emisije "S Tamarom u akciji", porodila se danas i na svijet donijela prvo dijete.

Šokantan snimak iz zatvora: Porodila se u ćeliji pa tužila čuvare

Šokantni prizori stižu iz jednog zatvora u okolini Denvera. Zatvorenica Dijana Sančez (26) dobila je porođajne kontrakcije u zatvorskoj ćeliji, a kada je porođaj krenuo, vrištala je od bolova, a pritom, kako je rekla kasnije, niko od čuvara nije htio da joj pomogne.

Mislila da joj se pokrenuo kamen u bubregu, rodila trojke

Ono za šta je vjerovala da su bolovi u bubregu ispostavilo se da su – trojke!

Porodila se na naplatnoj rampi: Dječak stigao na Vidovdan u sanitetu

Mlada mama iz Vranja porodila se u petak oko 17 sati po četvrti put, ali ovog puta u kolima Hitne pomoći, koja su išla punom brzinom.

Polagala ispit pola sata nakon porođaja

Jedna žena u Etiopiji porodila se u bolnici i poslije samo 30 minuta polagala ispit.

I psihijatri i ortopedi mogu da iniciraju carski rez

BANJALUKA, DOBOJ - Broj trudnica koje se porađaju carskim rezom u pojedinim se bolnicama povećava u odnosu na prethodne godine, ali je zanimljivo da je povećan i broj indikacija za ovaj zahvat od strane drugih specijalista, kao što su psihijatri, ortopedi, neurolozi, oftalmolozi i endokrinolozi.

Trebinjka rodila osmo dijete

TREBINJE- Porodica Kurajica iz Trebinja postala je u noći između srijede i četvrtka jedna od dvije najbrojnije trebinjske porodice, jer je majka Mirjana rodila osmo dijete - djevojčicu.

Žene žude za stvarnim tijelima i stvarnim životom

Betani Garsija, majka i blogerica iz Arizone, podijelila je fotografiju na svom Instagram profilu "The Garcia Diaries", opisujući trenutak savršenim citatom:

Pijana majka rodila djevojčicu sa četiri promila alkohola u krvi

Na Univerzitetskoj bolnici u u Litvaniji rodila se devojčica s 4 promila alkohola u krvi. Majka djevojčice je 35-godišnja žena koja je za vrijeme porođaja bila u alkoholisanom stanju.

Najčitanije