Porođaj

Kejt progovorila o osjećaju izolovanosti nakon rođenja princa Džordža

Tokom posjeta dječjem centru Ely & Caerau u Kardifu vojvotkinja od Kembridža prvi put je progovorila o tome da se osjećala izolovano nakon prvog porođaja dok je njen muž princ Vilijam kao pilot u RAF-u radio noćne smjene. Posjeta je uslijedila nakon objave njenog nacionalnog istraživanja pod nazivom "Pet velikih pitanja o djeci mlađoj od pet godina".

Porodila se Seka Aleksić

Pjevačica Seka Aleksić se porodila. Na svijet je donijela sina Jovana i postala majka po drugi put.

Sve više žena želi porod bez bola

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je sve veći broj žena koje žele da rode dijete bez bolova korištenjem usluge epiduralne anestezije prilikom poroda.

Surogat majka umrla na porođaju

Michelle Reaves iz San Dijega u SAD iza sebe je ostavila supruga Chrisa i njihovo dvoje djece. Preminula je u srijedu dok je na svijet donosila dijete kojem je bila surogat majka, piše Daily Mail.

Tehničar porodio pacijentkinju na psihijatriji

ČAČAK - Na odeljenju psihijatrije u čačanskoj Opštoj bolnici došlo je do neuobičajene intervencije - tehničar je porodio pacijentkinju koja je bila u devetom mjesecu trudnoće.

Prnjavorčanka u 41. godini rodila sedmo dijete

PRNJAVOR - Četrdesetogodišnja Slađana Milanković iz Palačkovaca rodila je u porodilištu Doma zdravlja u Prnjavoru sedmo dijete, dječaka po imenu Brane.

Doktori šokirani: Rođena beba sa dvije glave i tri ruke

Dvadesetjednogodišnja Babita Ahirvar rodila je bebu sa dvije glave i tri ruke.

Porodila se u klubu: Beba dobila besplatan ulazak do kraja života

Trudna tinejdžerka (19) iz Francuske otišla je u noćni klub, a jutro je dočekala sa svojom bebom nakon što se porodila nasred podijuma za igru.

Tri sestre isti dan rodile četiri bebe

Donjogoričanka Mara Mugoša jutros je doživjela neobičnu i rijetku sreću da u dva sata dobije čak četvoro unučadi od sve troje svoje djece.

Migrantkinja se porodila u šumi kod Siska, pomagali joj policajci

SISAK - Policijski službenici, koji na području Policijske uprave sisačko-moslavačke pojačano postupaju na suzbijanju nezakonitih migracija, juče su u poslijepodnevnim satima u šumi na glinskom području zatekli dvoje stranih državljana za koje se sumnjalo da su na nezakonit način ušli u Republiku Hrvatsku.

Najčitanije