Porođaj

Bolni porođaj: Kako virtuelna realnost može da pomogne

Buduća mama Hana Leli probala je uređaj za virtuelnu realnost tokom početnih faza porođaja i uporedila iskustvo sa "simulatorom", koji joj je omogućio da se opusti.

Ela Dvornik se porodila prije termina

Tata nas je "coprao" i stigla sam vam na svijet 20.02.2020. u 18:17 sati, čak pet sedmica ranije, napisala je Ela Dvornik (28) uz fotografiju na kojoj u naručju drži dijete.

Rodila u taksiju: Lazar požurio da dođe na svijet

Kada je Rada Božović iz gornjomilanovačkog sela Drenova osjetila porođajne bolove, nije ni slutila da njena beba neće željeti da čeka ni pet minuta i da će se, umjesto kao većina žena, u bolnici, ona poroditi u taksiju.

U 51. godini postala majka

Nišlijka Aleksandra Živković postala je majka u 51. godini života. Ona je 29. januara na svijet donijela djevojčicu tešku 3.280 grama i dugačku 50 centimetara.

Kejt progovorila o osjećaju izolovanosti nakon rođenja princa Džordža

Tokom posjeta dječjem centru Ely & Caerau u Kardifu vojvotkinja od Kembridža prvi put je progovorila o tome da se osjećala izolovano nakon prvog porođaja dok je njen muž princ Vilijam kao pilot u RAF-u radio noćne smjene. Posjeta je uslijedila nakon objave njenog nacionalnog istraživanja pod nazivom "Pet velikih pitanja o djeci mlađoj od pet godina".

Porodila se Seka Aleksić

Pjevačica Seka Aleksić se porodila. Na svijet je donijela sina Jovana i postala majka po drugi put.

Sve više žena želi porod bez bola

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je sve veći broj žena koje žele da rode dijete bez bolova korištenjem usluge epiduralne anestezije prilikom poroda.

Surogat majka umrla na porođaju

Michelle Reaves iz San Dijega u SAD iza sebe je ostavila supruga Chrisa i njihovo dvoje djece. Preminula je u srijedu dok je na svijet donosila dijete kojem je bila surogat majka, piše Daily Mail.

Tehničar porodio pacijentkinju na psihijatriji

ČAČAK - Na odeljenju psihijatrije u čačanskoj Opštoj bolnici došlo je do neuobičajene intervencije - tehničar je porodio pacijentkinju koja je bila u devetom mjesecu trudnoće.

Prnjavorčanka u 41. godini rodila sedmo dijete

PRNJAVOR - Četrdesetogodišnja Slađana Milanković iz Palačkovaca rodila je u porodilištu Doma zdravlja u Prnjavoru sedmo dijete, dječaka po imenu Brane.

Najčitanije