Porođaj

Porodila se Luna Đogani

Luna Đogani porodila se u Narodnom frontu u Beogradu u 14.42 časova.

Šminkala se usred porođaja

Jedna trudnica je "zapalila" internet videom u kojem se šminka usred porođaja. Dok se većina trudnica znoji i dahće, a neke i vrište od bolova, ova se žena odlučila dotjerati dok je ležala u bolničkom krevetu i čekala rođenje svog djeteta.

Porodila se Hurem iz "Sulejmana Veličanstvenog"

Njemačka glumica porijeklom iz Turske Merjem Uzerli najpoznatija po ulozi Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" porodila se juče i na svijet donijela djevojčicu.

Amel Tuka postao otac

Amina Tuka, supruga najboljeg bh. atletičara Amela Tuke porodila se danas u Italiji.

Žena se porodila u helikopteru

Žena koja je pozitivna na virus korona porodila se u helikopteru tokom leta ka Siciliji sa ostrva Lampeduza, saopštila je danas regionalna administracija Sicilije.

Žena se porodila dok je spavala

Nevjerovatan porođaj dogodio se u italijanskom gradu Frozinone, kada je žena donijela na svijet dječaka dok je spavala, a da nije imala trudničke bolove niti bilo kakve druge simptome porođaja, pise lokalni list "Frozinone Tudej".

Taksista svjedočio porođaju na sjedištu njegovog vozila

Sasvim običan radni dan taksiste Željka Cvetojevića u Subotici pretvorio se juče u nezaboravno iskustvo kada se mušterija, žena koju je vozio u bolnicu porodila na zadnjem sjedištu njegovog auta i rodila djevojčicu.

Više poroda i manje abortusa i u doba korone

BANJALUKA - Trend rasta broja porođaja i pada broja abortusa u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS (UKC RS) nastavljen je i u doba korone, što potvrđuju podaci da su u prvih šest mjeseci ove godine obavljena 1.563 porođaja i 93 abortusa.

Rođeno duplo više beba od dnevnog prosjeka u Banjaluci

BANJALUKA - Čak 22 bebe su u utorak došle na svijet u gradu na Vrbasu, kada je rođeno 11 djevojčica i 11 dječaka.

Porođaj nasred Pančevačkog mosta, saobraćaj u kolapsu

Na Pančevačkom mostu u Beogradu saobraćaj je u zastoju. Kako saznaje Telegraf.rs, žena se porodila u automobilu.

Najčitanije