Porodično nasilje

Otela i nožem mučila ljubavnika svog muža

Policija je u selu Strižilo kod Jagodine uhapsila ženu D. C. V. zbog sumnje da je sa prijateljem K. D. otela i mučila navodno ljubavnika svog muža, piše Informer.

Žena mu prigovorila zbog izlaska, on je istukao

Četrdesettrogodišnji muškarac iz Splita osuđen je na uslovnu kaznu jer je brutalno pretukao ženu nakon noćnog izlaska.

Srbin prebio i silovao ženu u Italiji jer mu nije dala pare za drogu

Srbin S.S. (26) uhapšen je u Italiji zbog sumnje da je brutalno pretukao i silovao svoju suprugu (26), koja nije željela da mu da novac za heroin i krek, i to pred njihovom maloljetnom djecom.

Pretukao suprugu u Hitnoj pomoći

Tridesetdvogodišnjem muškarcu iz Plava D.S. određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je u prostorijama Hitne pomoći pretukao nevjenčanu suprugu O.C.

Prijetio ocu pa polupao prozore

POŽAREVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su M. B. (33) iz Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

Stolicom pretukao ženu

Policija u Valjevu uhapsila je M. D. (36) iz ovog grada zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

Pred djetetom pretukao 33 godine mlađu djevojku, ona ga ubola nožem

Muškarac V.B. (62) uboden je nožem u stomak, a za pokušaj ubistva uhapšena je njegova djevojka V.K. (29), koju je on navodno prethodno pretukao pred sedmogodišnjim djetetom. Sve se dogodilo prošlog petka u splitskom Varošu u Kamenitoj ulici.

Užasan čin mladoženje: Na svadbi udario šamar nevjesti, video šokirao svijet

Video vjenčanja sa nepoznate lokacije postao je viralan zbog odvratnog ponašanja mladoženje prema ženi.

Policija privela zvijezdu Totenhema zbog nasilja u porodici

Teško se bilo kakvi prekršaji mogu sakriti u javnosti, posebno oni koji uključuju zlostavljanje.

Pretukao suprugu, dobio mjesec dana zatvora

Sudija za prekršaje u Bijelom Polju Ahmet Međedović, rješavajući u prekršajnom postupku po zahtijevu CB Bijelo Polje zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, donio je rješenje kojim je S.K. (47) kažnjen sa 30 dana zatvora, pišu Dnevne novine.

Najčitanije