Porodica

Davidović: Odgovornošću smo izbjegli loš scenario

Sonja Davidović, ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske, izjavila je u intervjuu Srni da su svi sportski savezi, kao i građani Republike Srpske pokazali visok nivo odgovornosti i, poštujući sve mjere nadležnih institucija, značajno doprinijeli da Srpska izbjegne loše scenarije kojih je bilo u mnogim evropskim zemljama zbog pandemije virusa korona.

Opet zataškavaju istinu o pedofiliji u vrhu svjetskog džet seta?

LONDON - Princ Endrju razmijenio je desetine mejlova sa Ministarstvom pravde SAD, dokazujući da sarađuje u istrazi o njegovom prijatelju pedofilu Džefriju Epstajnu, tvrdi izvor blizak princu.

Zlatni retriveri čuvaju bebu kao da je njihova

Kono i Kylie su dva zlatna retrivera koji su na Instagramu itekako poznati. Prati ih 158 hiljada ljudi, a u njihovu porodicu nedavno je stigla prinova, zbog čega im je popularnost dodatno narasla. Naime, ova dva psa su bebu prihvatili kao da je njihova.

SAD traže da princ Endrju svjedoči u "slučaju Epstajn"

VAŠINGTON - Američke vlasti uputile su formalni zahtjev da britanski princ Endrju svjedoči o svom odnosu sa seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom.

Princeza Beatris preuzima mjesto Harija i Megan?

Princeza Beatris, 31-godišnja kći princa Edvarda, sina kraljice Elizabete i princa Filipa, i njen zaručnik, grof Edo Mapeli Mozi, navodno se žele useliti u prijašnji dom princa Harija i Megan Markle, Frogmore Cottage, i preuzeti njihovu ulogu Sussex Royal.

Ronaldo u izolaciji uživa sa vjerenicom i djecom

Ako postoji pozitivna strana pandemije, to je svakako to što svi imaju više vremena za svoje najmilije, a djeca popularnog fudbalera Kristijana Ronalda ovih dana i te kako uživaju.

Porodica Dabić iz Trebinja jedina na svijetu pravi džem od divljeg nara

TREBINJE - Naša priča počela je sokom od nara, i to sirupom koji se na imanju decenijama pravio za vlastite potrebe.

U Londonu porast nasilja u porodici tokom epidemije

LONDON - Broj prijava za nasilje u porodici u Londonu porastao je za trećinu u posljednjih šest nedjelja, saopštila je uprava londonske policije i uputila apel žrtvama da prijave nasilje uz obećanje da neće biti kažnjeni zbog kršenja mjera socijalnog distanciranja i ograničenog kretanja, izvijestio je Rojters.

Princ Hari zadržao titulu nakon istupanja iz porodice?

Sin princa Čarlsa i pokojne ljedi Dajane saopštio je početkom januara da se njegova supruga Megan Markl i on povlače s funkcija viših članova kraljevske porodice, a to je sa sobom donijelo brojne promjene u njihov život.

Stručnjaci strahuju: Život u izolaciji s nasilnikom

BANJALUKA - Sigurne kuće u RS, uz pojačane preventivne mjere radi suzbijanja širenja virusa korona, rade kao i do sada, a stručnjaci upozoravaju da će vjerovatno zbog pandemije i izolacije sa nasilnicima krajem aprila i početkom maja doći do porasta broja slučajeva porodičnog nasilja.

Najčitanije