Porodica

Novi detalji o uhapšenom rođaku porodice Đokić - optužio svoje sinove?

Uhapšeni G.DŽ. (52) zbog ubistva Đokića, navodno je na saslušanju zločin pokušao da prebaci na svoje sinove, pišu beogradski mediji.

Snaha ubijenog Đokića nakon hapšenja rođaka: Ja sam zabezeknuta

ALEKSINAC - Ja stvarno ne mogu da pričam. Ja sam zabezeknuta, evo brat mi je došao. Svekrva i ja smo same. Mi smo izbezumljeni, rekla je za srpske medije Verica Đokić, snaha ubijenog Gorana.

Priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca

BEOGRAD - U Srbiji je priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Mediji: Motiv ubistva porodice Đokić moglo bi da bude koristoljublje

BEOGRAD - Tijela Gorana Đokića, njegove supruge i kćerke, koja su danas pronađena u ataru sela Moravac, kod Aleksinca, prevezena su na obdukciju po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu.

Vulin stigao u Aleksinac nakon što su pronađena tijela nestale porodice

ALEKSINAC - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin stigao je danas u Aleksinac nakon što su, poslije višednevne potrage, pronađena tijela za koje se sumnja da pripadaju tročlanoj porodici Ðokić, javljaju beogradski mediji.

Starom fići udahnuli novi život

SANSKI MOST - Najstarijem "fići" u Sanskom Mostu, čiji je vlasnik Mehmed Zukanović, ovih dana udahnut je novi život, nakon što je više godina bio u potpuno nefunkcionalnom stanju.

"Nova generacija" proslavila deseti rođendan

Dnevni centar za djecu u riziku "Nova generacija" danas je proslavio deceniju postojanja i tom prilikom su predstavili postignute rezultate koji pokazuju da je više od 700 djece koristilo njihove usluge tokom ovih deset godina.

"Ponosne kartice" i u Doboju: Popusti značajni za budžet roditelja

DOBOJ - Osim u prodavnicama prehrambene robe, sportskim i radnjama sa dječjom garderobom, roditeljima koji će početkom avgusta dobiti "ponosne kartice" dobro bi došli, kako su naveli, i popusti i u dobojskim apotekama, kao i u knjižarama.

Njemačka porodica se doselila u BiH

Ministarka nauke, obrazovanja, kulture i sporta Hercegbosanskog kantona Gordana Nakić u petak je ugostila njemačku porodicu iz Lajpciga koja se doselila u BiH i od aprila živi u livanjskom selu Golinjevo.

Korona nije uzdrmala stabilne porodice

BANJALUKA, ISTOČNO SARAJEVO - Članovi porodica su tokom pandemije virusa korona više upućeni jedni na druge, a neki od njih su to psihički loše podnijeli, pa su često bile prisutne scene razdora, bračnih svađa, netrpeljivosti. Ipak, kako se situacija mijenja, pandemija se smiruje, ti problemi se polako rješavaju, ističu psiholozi i sociolozi povodom obilježavanja 15. maja, Međunarodnog dana porodice.

Najčitanije