Porodica

Deset beba poginulo u požaru u indijskoj bolnici

Deset novorođenčadi poginulo je u velikom požaru u bolnici u Maharashtri, najbogatijoj indijskoj državi, objavljeno je iz bolnice.

Humanitarni broj 1413 za pomoć porodici Kovačević

BANJALUKA - Udruženje "Mozaik prijateljstva" iz Banjaluke pokrenulo humanitarni broj 1413 za pomoć porodici Kovačević iz Gornje Piskavice i njihovom sinu Nikoli koji boluje od rijetkog Volfovog sindroma.

Porodici Kazić treba pomoć: S troje male djece žive u bivšoj garaži

SANSKI MOST - Supružnici Asmir i Senija Kazić i njihovo troje maloljetne djece žive u gotovo nemogućim uslovima u naselju Magarice, nadomak Sanskog Mosta, a njihov dom je djelimično preuređeni objekat koji je nekada služio kao garaža. Uslovi za boravak u ovom prostoru su vrlo teški, s obzirom na to da ni svi unutrašnji radovi nisu izvedeni do kraja.

Bliznakinjama zlatnici, majci devetoro djece posao u Gradskoj upravi

TREBINJE- Bračni par iz Trebinja lijana i Aleksandar Milojević iz Trebinja dobili su nedavno blizance, dvije djevojčice, i to je u ovoj porodici osmo i deveto dijete, a danas je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić bebe darova zlatnicima i sretnoj majci ponudio posao u Gradskoj upravi.

Osuđen na tri mjeseca zatvora zbog prijetnji holandskoj princezi

HAG - Čovjek koji je uputio prijetnje najstarijoj ćerki holandskog kralja princezi Amaliji osuđen je danas na tri mjeseca zatvora i naloženo mu je da se podvrgne psihijatrijskom liječenju.

Suđenje "Megan protiv tabloida" odloženo za jesen 2021.

Sudija je odobrio zahtjev supruge britanskog princa Harija Megan Markl da se odloži početak suđenja povodom tužbe koju je podnijela protiv britanskih novina.

Domaćinstvo porodice Grnja iz Bijeljine dobilo električnu energiju

BIJELJINA - ​Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, zamjenik gradonačelnika Marko Mihajlović i menadžer grada Predrag Jović posjetili su danas domaćinstvo petočlane porodice Grnja u mjesnoj zajednici "Veljko Lukić", u koje je nakon inicijative članova Savjeta mjesne zajednice i uz pomoć Gradske uprave uvedena električna energija.

Udžbenici i školski pribor za djecu iz hraniteljskih porodica

Za djecu iz hraniteljskih porodica dodijeljena je jednokratna novčana pomoć u nastojanju da se dodatno popularizuje ovaj najhumaniji način zbrinjavanja djece, rekli su u Gradskoj upravi.

Razveo se i ušao u vezu sa dvije žene: Sada svi skupa žive srećno

Preduzetnik Šaj Fišerman bio je u braku sa svojom suprugom Danijelom 19 godina kada je shvatio da nije srećan. Ovaj 46-godišnjak iz Pensilvanije osjetio je da ga priroda monogamije koči da bude ispunjena ličnost. Inspirisani TV emisijom o poliamoriji, Šaj i Danijela odlučili su da svoj brak učine "otvorenim". Ali situacija nije prijala Danijeli i oni su se razveli prije šest godina.

Porodica Hećimović čuvar ugroženih bosanskih brdskih konja

ORAŠJE - Ovo je veliki i zahtjevan posao i bez velike ljubavi se ne bi mogao raditi. Nemamo uslova da bismo išli na veliki broj grla, sebi smo dali zadatak da promoviramo ideju očuvanja ove pasmine, pa ako se iko ponukan našim primjerom odluči na sličan korak, mi smo uspjeli, kazuje Pašaga Hećimović, koji se s porodicom posvetio očuvanju bosanskog brdskog konja.

Najčitanije