Porodica

Sedmočlana porodica otrovala se paprikama i lubenicom?

SARAJEVO - Sedam osoba juče u popodnevnim satima smješteno je na Kliniku za infektivne bolesti Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS), a, kako je rečeno iz ove bolnice, sumnja se na trovanje hranom.

Član Porodičnog zakona RS "razdvaja" supružnike

BANJALUKA - Ustavni sud Republike Srpske ocijenio je da član Porodičnog zakona, kojim je propisano da muž nema pravo na tužbu za razvod braka za vrijeme trudnoće žene i dok njihovo dijete ne navrši godinu dana, nije u saglasnosti sa Ustavom Srpske.

Semberska porodica: Od proizvodnje povrća može se solidno živjeti

Peteročlana porodica Žikice Lazića (35) iz semberskog sela Trnjaci živi od proizvodnje povrća.

Džordž Kluni ne želi da bude kum kraljevskoj bebi

Tokom gostovanja kod Džimija Kimela glumac Džordž Kluni otkrio je da ne želi da bude kum kraljevskoj bebi.

Devetočlana porodica Stanišić uskoro u novom domu

MILIĆI - Devetočlana porodica Stanišić iz sela Božići, u Milićima, uskoro će se useliti u novu kuću koju im je za 40.000 KM kupila humanitarna organizacija "Srbi za Srbe".

Krajina Klas: Ugrožena sigurnost porodice Trivić i naših radnika

BANJALUKA - Ozbiljno je ugrožena sigurnost porodice Trivić, kao i svih zaposlenih u kompaniji “Krajina Klas” Banjaluka, pogotovo onih koji pošteno zarađuju svoj hljeb u našim pekarama u Federaciji BiH, saopšteno je iz “Krajina Klasa”.

Dvije godine od pogibije četvoročlane porodice: Kuća Đedovaca puna tuge

DOBOJ - Ni dvije godine nakon pogibije četvoročlane porodice Đedovac, Slavice (46), Zlatka (53), Nikoline (18) i Kristine (17) iz Stanova, kod Doboja, bol za njima ne prolazi, a ove godine nam je možda i teže.

U odrastanju vrlo je bitan odnos oca prema kćerki

Po samoj prirodi odnosa, u mnogim porodicama, očevi imaju više zajedničkih interesa sa sinovima, a majke sa kćerkama. No, za vrijeme adolescencije izuzetno je važno njegovati odnos očeva sa kćerkama, i majki sa sinovima.

"Moderna porodica" prestaje sa emitovanjem nakon 11 sezona

Iako se pričalo da će deseta sezona biti posljednja, obožavaoci humoristične serije "Moderna porodica" će biti sretni, ali istovremeno i tužni, viješću da će dobiti još jednu, posljednju sezonu, prenosi Hollywood Reporter.

Drugo dijete u porodici češće upada u nevolje od prvog

​Nova istraživanja rađena su na primjeru djece iz Danske i Floride, a pokazala su da redosljed rađanja djece zaista ima uticaja na njihovo ponašanje.

Najčitanije