Porodica

Džordž Kluni ne želi da bude kum kraljevskoj bebi

Tokom gostovanja kod Džimija Kimela glumac Džordž Kluni otkrio je da ne želi da bude kum kraljevskoj bebi.

Devetočlana porodica Stanišić uskoro u novom domu

MILIĆI - Devetočlana porodica Stanišić iz sela Božići, u Milićima, uskoro će se useliti u novu kuću koju im je za 40.000 KM kupila humanitarna organizacija "Srbi za Srbe".

Krajina Klas: Ugrožena sigurnost porodice Trivić i naših radnika

BANJALUKA - Ozbiljno je ugrožena sigurnost porodice Trivić, kao i svih zaposlenih u kompaniji “Krajina Klas” Banjaluka, pogotovo onih koji pošteno zarađuju svoj hljeb u našim pekarama u Federaciji BiH, saopšteno je iz “Krajina Klasa”.

Dvije godine od pogibije četvoročlane porodice: Kuća Đedovaca puna tuge

DOBOJ - Ni dvije godine nakon pogibije četvoročlane porodice Đedovac, Slavice (46), Zlatka (53), Nikoline (18) i Kristine (17) iz Stanova, kod Doboja, bol za njima ne prolazi, a ove godine nam je možda i teže.

U odrastanju vrlo je bitan odnos oca prema kćerki

Po samoj prirodi odnosa, u mnogim porodicama, očevi imaju više zajedničkih interesa sa sinovima, a majke sa kćerkama. No, za vrijeme adolescencije izuzetno je važno njegovati odnos očeva sa kćerkama, i majki sa sinovima.

"Moderna porodica" prestaje sa emitovanjem nakon 11 sezona

Iako se pričalo da će deseta sezona biti posljednja, obožavaoci humoristične serije "Moderna porodica" će biti sretni, ali istovremeno i tužni, viješću da će dobiti još jednu, posljednju sezonu, prenosi Hollywood Reporter.

Drugo dijete u porodici češće upada u nevolje od prvog

​Nova istraživanja rađena su na primjeru djece iz Danske i Floride, a pokazala su da redosljed rađanja djece zaista ima uticaja na njihovo ponašanje.

Evakuacija kraljevske porodice u slučaju nereda oko Brexita

LONDON - Britanski zvanični ponovo su aktivirali hitan plan evakuacije kraljevske porodice u slučaju velikih nereda po izlasku Velike Britanije iz Evropske unije.

Potrebna pomoć za porodicu Kos: Vodu za kupanje djece grije u loncu

BANJALUKA - Porodici Kos, koju čini samohrana majka sa dvoje maloljetne djece, koji žive kao podstanari u oronulim prostorijama u banjalučkom naselju Lazarevo, potrebna je pomoć.

Kuća porodice iz BiH nestala u eksploziji

DE MOJN - Žena porijeklom iz Bosne i Hercegovine teže je povrijeđena, a njen unuk lakše nakon što je njihovu kuću u gradu De Mojn, savezna država Ajova prvo zahvatio požar, koji je doveo do snažne eksplozije, prenijeli su lokalni mediji.

Najčitanije