Porodica Đokić

Kako je otkriven jedan od osumnjičenih za ubistvo Đokića

Goran Džonić koji je uhapšen pod sumnjom da je sa dvojicom sinova i još dvojicom mještana Moravca učestvovao u teškom ubistvu Gorana, Gordane i Lidije Đokić, otkriven je nakon što ga je prepoznao jedan od mještana kod kojeg je bio da mu napravi prigušivač za pištolj pravdajući se da se radi o nekom dijelu za poljoprivrednu mašinu.

Proširena istraga za ubistvo porodice Đokić

Više javno tužilaštvo u Nišu je povodom ubistva tročlane porodice Đokić donijelo naredbu o proširenju istrage i protiv okrivljenih K. M. i A. M. koji se takođe terete za krivično djelo teško ubistvo.

Zatražen pritvor za trojac osumnjičen za ubistvo Đokića

NIŠ - Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo je istragu protiv trojice osumnjičenih za brutalna ubista tročlane porodice Ðokić i zatražilo da od sutra svima bude određen pritvor.

Objavljen snimak hapšenja osumnjičenih u vezi s ubistvom porodice Đokić

Intenzivnim i opsežnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su uhapsili K.M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić.

Uhapšen i sin osumnjičenog za ubistvo Đokića

Policija je večeras uhapsila sina rođaka porodice Đokić, u čijem dvorištu je pronađen novac za koji se vjeruje da pripada ubijenima.

Mediji: Progovorio osumnjičeni za ubistvo Đokića, uhapšena još dva muškarca

Još dva muškarca uhapšenja su zbog slučaja ubistva porodice Đokić iz okoline Aleksinca, prenose mediji.

Novi detalji o uhapšenom rođaku porodice Đokić - optužio svoje sinove?

Uhapšeni G.DŽ. (52) zbog ubistva Đokića, navodno je na saslušanju zločin pokušao da prebaci na svoje sinove, pišu beogradski mediji.

Snaha ubijenog Đokića nakon hapšenja rođaka: Ja sam zabezeknuta

ALEKSINAC - Ja stvarno ne mogu da pričam. Ja sam zabezeknuta, evo brat mi je došao. Svekrva i ja smo same. Mi smo izbezumljeni, rekla je za srpske medije Verica Đokić, snaha ubijenog Gorana.

Priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca

BEOGRAD - U Srbiji je priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Mediji: Motiv ubistva porodice Đokić moglo bi da bude koristoljublje

BEOGRAD - Tijela Gorana Đokića, njegove supruge i kćerke, koja su danas pronađena u ataru sela Moravac, kod Aleksinca, prevezena su na obdukciju po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu.

Najčitanije