Porsche

Rekordna godina za Porsche

Za njemačkog proizvođača automobila visokih performansi, kompaniju Porsche, 2019. je bila rekordna godina u pogledu globalne prodaje.

Prognoza Porschea: Ručni mjenjači ostaju još barem 10 godina

Uprava Porschea objavila je prognozu razvoja automobilske industrije koja će zvučati poput melema za uši svakom istinskom zaljubljeniku u vožnju.

Porsche 911 Hybrid će biti najjači Elfer svih vremena

I nad Porscheom 911 ima Porsche 911, a nad Elferom ima Elfer. Za 2022. godinu najavljen je istinski Über Elfer s više od 700 KS. I to kakav?

Novi Porsche 911 od sada i sa sedmostepenim manuelnim mjenjačem

Porsche je odlučio da svojim klijentima uljepša početak novembra, te je danas i zvanično potvrđeno da je nova generacija modela Porsche 911 od sada dostupna i sa sedmostepenim manuelnim mjenjačem!

Porsche u Kini povlači 2.000 vozila

Kompanija Porsche sa tržišta u Kini povlači više od dve hiljade automobile zbog kvara na vazdušnim jastucima.

Vodoinstalater prodao osvojeni Porsche, dva dana kasnije dobio novi

Tom Harvi (28), vodoinstalater iz Dartforda, u Kentu u Velikoj Britaniji, prodao je prvi Porsche koji je osvojio na takmičenju, a dva dana nakon toga osvojio je drugi.

Porsche radi na električnom letećem automobilu

Polako ali sigurno, ideje vezane za vazdušni urbani saobraćaj se razvijaju sve više, a u isto vrijeme, sve je više etabliranih proizvođača zainteresovanih za ovakve projekte.

Testirali mogućnosti električnog Porschea na pisti nosača aviona

Od premijere električnog Porschea Taycana dijeli nas još jedan dan, a njemački proizvođač je uoči debija svog prvog modela na struju odlučio da izvede zanimljivu atrakciju kako bi promovisao performanse ovog automobila, posebno po pitanju ubrzanja i kočenja.

Preminuo Ferdinand Pih, ikona njemačke autoindustrija

Ferdinand Pih, ikona audoindustrije u Njemačkoj, preminuo je u 82. godini života

Ovako će izgledati komandna tabla modela Porsche Taycan

Porsche gotovo svakog dana objavljuje nove fotografije i detalje o modelu Taycan. Posljednji set informacija se odnosi na enterijer ovog električnog automobila.

Najčitanije