Porsche

Porscheom niz stepenice

Skupocjeni Porsche 911 Carrera 4S Cabrio je u ponedjeljak, 'zahvaljujući potezu iskusnoga vozača', skliznuo s trotoara na stepenice kod spomenika uz Mrtvi kanal u Rijeci.

Počela proizvodnja obnovljenog Porsche Macana

Porsche je u fabrici u Lajpcigu i zvanično počeo sa serijskom proizvodnjom restilizovane verzije svog najmanjeg SUV modela Macan, koji je inače od 2014. godine do sada prodat u više od 350.000 primeraka širom svijeta.

Porsche koji zlata vrijedi

Prošle sedmice na Pebble Beachu predstavljen je Porsche Project Gold, vazdušno hlađeni turbak generacije 993.

Porsche radi na svom 911 "restomod-u" u čast 70. rođendana

Porsche ove godine slavi 70. godišnjicu, pa je tim povodom napravio repliku svog prvog sportskog automobila, kao i otkrio i duhovnog nasljednika u formi 911 Speedster koncepta.

Porsche Taycan – otvorena još jedna knjiga narudžbi

Porsche Taycan će biti prvi čisto električni model njemačke marke.

Sređen kao nov: Pogledajte popravku Porsche Panamere

Da li je zaista moguće tako popraviti oštećenja na karoseriji vozila da se gotovo i ne može primijetiti da li je vozilo bilo havarisano?

Porsche u afričkoj avanturi najavio novog Macana

Htjeli to priznati ili ne, glavninu zarade Porscheu donose SUV modeli, a Macan je tu itekako bitan. Novi model stiže već ovog mjeseca.

Polestar "napada" Teslu i Porsche

Direktor Polestara Tomas Ingenlat vidi Teslu i Porsche kao glavne konkurente svoje kompanije.

Porsche BH predstavio "Budućnost mobilnosti"

Česte klimatske promjene uzrokovane neracionalnom potrošnjom energije predstavljaju problem za cijelo čovječanstvo. Zbog toga mnogi stručnjaci rješenje vide u energetskoj efikasnosti koja promoviše korištenje obnovljivih izvora energije i doprinosi održivom razvoju kao i zaštiti prirodne okoline kroz smanjenje emisija štetnih gasova (CO2) i smanjenje globalnog zagrijavanja.

Porsche srušio rekord Nirburgringa

Porsche je krenuo u pohod na novi rekord na stazi Nordsšlajfe na Nirburgringu sa svojim modelom 919 Hybrid Evo, a vrijeme za koje je taj automobil završio krug, ujedno i novi rekord, je više nego impresivno.

Najčitanije