Porsche

Porsche gradi svjetlosni kanal, neobični testni centar za razvoj farova

Porsche je objavio kako njihov razvojni centar u njemačkom gradu Weissachu proširuje svoje kapacitete izgradnjom testnog centra za razvoj prednjih svjetala.

Predstavljen futuristički Porsche koncept Ilije Zakharova

Automobilski dizajner Ilija Zakharov predstavio je svoju viziju Porsche Exclusive GT modela koja je zaista veličanstvena.

Porsche Taycan: Najbolji sportski i luksuzni auto na svijetu

U okviru izbora za Svjetski automobil godine 2020, u kome je trijumfovao SUV Kia Telluride, proglašeni su pobjednici i u specijalizovanim kategorijama.

Novi porsche 911 zvijezda filma "Loši momci "

Prva stvar koju treba znati o novom 911 Turbo S je da, iako koristi 3,8-litarski šesterocilindrični motor kao i prethodni model, motor je poptuno nov i nije prenesen iz prethodne serije.

Uhvaćen novi električni Porsche Macan

​Porsche je potvrdio da će Macan nove generacije biti električan, a sada su špijunski fotografi uhvatili novi model na testiranju.

Porsche predstavio novi 911 Turbo S

Novi Porsche 911 Turbo S debitovao je u kupe i kabriolet verziji, sa motorom od 650 "konja".

Ovaj Porsche niko neće

Modifikovana verzija Porsche-a 911 iz 1969. godine prvi put se pojavila u oglasima prije više od godinu dana. Automobil se u javnosti prvi put pojavio 2017. na SEMA Show-u u Las Vegasu. Vozilo je namijenjeno brzoj vožnji po teškim terenima, a registrovano je i za uličnu vožnju.

Još jedna rekordna godina za Porsche

Porsche je u 2019. godini dostavio preko 280.000 vozila širom svijeta i zabilježio prodaju bolju od 10 odsto nego prethodne godine.

Rekordna godina za Porsche

Za njemačkog proizvođača automobila visokih performansi, kompaniju Porsche, 2019. je bila rekordna godina u pogledu globalne prodaje.

Prognoza Porschea: Ručni mjenjači ostaju još barem 10 godina

Uprava Porschea objavila je prognozu razvoja automobilske industrije koja će zvučati poput melema za uši svakom istinskom zaljubljeniku u vožnju.

Najčitanije