Porsche

Ovako će izgledati komandna tabla modela Porsche Taycan

Porsche gotovo svakog dana objavljuje nove fotografije i detalje o modelu Taycan. Posljednji set informacija se odnosi na enterijer ovog električnog automobila.

Premijera modela Porsche Taycan zakazana za 4. septembar

Nakon nekoliko mjeseci brojnih tizera, Porsche je i zvanično najavio da će potpuno električni Taycan premijerno biti predstavljen 4. septembra.

Novi testovi električnog modela Porschea

​Porsche je svoj prvi električni automobil počeo da testira prije četiri godine, ali se za to vrijeme nije saznalo kako bi model trebalo konačno da izgleda, te kakve su mu performanse. Video koji je nedavno objavljen daje odgovore i na ova pitanja, te zainteresovani mogu da vide kako se električni Porsche ponaša tokom vožnje.

Umjesto disk pločica na kočnice stavili iPhone

Internet je krasno mjesto da naučite i vidjite nešto novo pa tako s vremena na vrijeme možete da naiđete na vrlo zanimljive eksperimente.

Porsche slavi 20. rođendan modela 911 GT3

Teško je povjerovati da su prošle dvije decenije od kada je svijetu po prvi put predstavljen legendarni Porsche 911 GT3.

Rast kompanije Porsche u svakom segmentu

Porsche može biti zadovoljan prodajnim rezultatom u ovoj godini.

Pogledajte kako je stara Lada posramila Porsche

Nema goreg, odnosno neugodnijeg osjećaja nego kad vas, u nekakvoj opakoj mašini, kakva je Porsche 911 GT2 RS, posrami nekakav "nabrijani krš" .

Porsche proizvede samo dva ista sportska automobila godišnje

Koliko je individualizacija automobila prilikom kupnje otišla daleko najbolje opisuje podatak da Porsche svake godine proizveden svega dva ista sportska automobila.

Porsche BH otvorio novi školski centar

​U sklopu redovnih aktivnosti, importer Volkswagen grupacije za bosanskohercegovačko tržište-Porsche BH, konstantno edukuje kako svoje, tako i osoblje ovlaštenih partnera.

U prodaju dolazi jedini limuzinski Porsche 356

Jedan od najcjenjenijih modela u istoriji njemačkog proizvođača sportskih automobila svojevremeno je bio prerađen u limuzinsku varijantu.

Najčitanije