Porsche

Porsche otvara centar u Zagrebu, zaposliće 100 ljudi

Hrvatska IT firma Infinum i podružnica njemačkog Poršea pokreću u Hrvatskoj firmu "Porsche Digital Croatia" za dizajn, razvoj softvera, veštačku inteligenciju u koju će uložiti 10 miliona evra, najavile su dvije kompanije danas na konferenciji za medije.

Ko je brži: Lamborghini, Ferrari ili Porsche

Da krenemo sa "Lambom". Pokreće ga atmosferski 6,5-litarski V12 proizvodi 770 "konja" pri 8.500 o/min.

Auto-gigant gradi fabriku u Slovačkoj

Očekuje se da će proizvođač automobila Porše u Slovačkoj izgraditi novu fabriku karoserija automobila, objavio je slovački list Dennik N, prenosi Rojters.

Porsche 911 Turbo S protiv McLarena

Nova trka ubrzanja u kojoj imamo dvoboj, ovoga puta su to Porsche i McLaren. Ovo je bila jedna od onih trka koju mnogi žele da vide a ekipa Carwow im je želju ispunila i uskoro ćemo saznati ko je brži.

Skupocjeni modeli ne znaju za krizu

Iako je svjetska auto-industrija u velikoj krizi zbog pandemije virusa korona, pojedini, uglavnom skupocjeni modeli odolijevaju.

Novi Porše 911 Turbo ubrzava do stotke za 2,8 sekundi

Pošto je ranije ove godine predstavljen snažniji 911 Turbo S, sada je svjetlost dana ugledala i "obična" turbo verzija 911-ice.

Više od 600 fanova Porschea na okupu

Španija je bila teško pogođena pandemijom korona virusa, ali se sada život polako normalizuje i evo kako su događaj obilježili fanovi Porschea.

Tesla ili Porsche - ko je brži?

Električni automobili su sve popularniji, pogotovo zbog njihovog ubrzanja, a sada su stavljeni na još jedan test.

Porsche gradi svjetlosni kanal, neobični testni centar za razvoj farova

Porsche je objavio kako njihov razvojni centar u njemačkom gradu Weissachu proširuje svoje kapacitete izgradnjom testnog centra za razvoj prednjih svjetala.

Predstavljen futuristički Porsche koncept Ilije Zakharova

Automobilski dizajner Ilija Zakharov predstavio je svoju viziju Porsche Exclusive GT modela koja je zaista veličanstvena.

Najčitanije