Porsche

Porsche u Kini povlači 2.000 vozila

Kompanija Porsche sa tržišta u Kini povlači više od dve hiljade automobile zbog kvara na vazdušnim jastucima.

Vodoinstalater prodao osvojeni Porsche, dva dana kasnije dobio novi

Tom Harvi (28), vodoinstalater iz Dartforda, u Kentu u Velikoj Britaniji, prodao je prvi Porsche koji je osvojio na takmičenju, a dva dana nakon toga osvojio je drugi.

Porsche radi na električnom letećem automobilu

Polako ali sigurno, ideje vezane za vazdušni urbani saobraćaj se razvijaju sve više, a u isto vrijeme, sve je više etabliranih proizvođača zainteresovanih za ovakve projekte.

Testirali mogućnosti električnog Porschea na pisti nosača aviona

Od premijere električnog Porschea Taycana dijeli nas još jedan dan, a njemački proizvođač je uoči debija svog prvog modela na struju odlučio da izvede zanimljivu atrakciju kako bi promovisao performanse ovog automobila, posebno po pitanju ubrzanja i kočenja.

Preminuo Ferdinand Pih, ikona njemačke autoindustrija

Ferdinand Pih, ikona audoindustrije u Njemačkoj, preminuo je u 82. godini života

Ovako će izgledati komandna tabla modela Porsche Taycan

Porsche gotovo svakog dana objavljuje nove fotografije i detalje o modelu Taycan. Posljednji set informacija se odnosi na enterijer ovog električnog automobila.

Premijera modela Porsche Taycan zakazana za 4. septembar

Nakon nekoliko mjeseci brojnih tizera, Porsche je i zvanično najavio da će potpuno električni Taycan premijerno biti predstavljen 4. septembra.

Novi testovi električnog modela Porschea

​Porsche je svoj prvi električni automobil počeo da testira prije četiri godine, ali se za to vrijeme nije saznalo kako bi model trebalo konačno da izgleda, te kakve su mu performanse. Video koji je nedavno objavljen daje odgovore i na ova pitanja, te zainteresovani mogu da vide kako se električni Porsche ponaša tokom vožnje.

Umjesto disk pločica na kočnice stavili iPhone

Internet je krasno mjesto da naučite i vidjite nešto novo pa tako s vremena na vrijeme možete da naiđete na vrlo zanimljive eksperimente.

Porsche slavi 20. rođendan modela 911 GT3

Teško je povjerovati da su prošle dvije decenije od kada je svijetu po prvi put predstavljen legendarni Porsche 911 GT3.

Najčitanije