Portugal

Slovenija uklanja Crnu Goru sa liste kovid-19 bezbjednih zemalja

LJUBLJANA - Vlada Slovenije ukloniće Crnu Goru i Luksemburg sa "zelene liste" kovid-19 bezbjednih zemalja, iz kojih je moguće ući u Sloveniju bez primjene restriktivnih mjera.

Portugalska mjesta koja će vas oduševiti, a nisu Lisabon i Porto

Glavni grad Portugala, Lisabon, jedno je od najpopularnijih odredišta u Evropi i turisti iz cijelog svijeta rado ga posjećuju, ali ova zemlja ima još mnogo mijesta koje vrijedi posjetiti.

Fotografija NASA otkriva sudbinu Medlin Mekan?

BERLIN – Nakon što je objavljeno ime novog osumnjičenog u slučaju nestanka Medlin Mekan, počele su da se javljaju i neke nove informacije vezane za ovaj slučaj.

Nijemac još 2014. tvrdio da je Medlin mrtva

LONDON - Lenta Džolic (34) bila je bliska prijateljica Kristijana Bruknera, osumnjičenog za otmicu male Medlin Mekan, a radili su zajedno u baru u njemačkom gradu Braunšvajg, prenosi britanski Mirror.

Nijemac u baru priznao da je oteo Medlin?

LONDON - Britanska policija u veoma kratkom periodu dobila je preko 270 poziva i i-mejlova u vezi sa potragom za nestalom Medlin Mekan, javljaju svjetski mediji.

Njemački tužioci uvjereni da je Medlin Mekan mrtva

BERLIN, LONDON - Njemački tužioci koji istražuju novog osumnjičenog u slučaju nestanka Medlin Mekan tvrde da postoje indicije da je djevojčica mrtva.

Nijemac osumnjičen za otmicu Medlin Mekan

LONDON - Njemački državljanin (43), koji je i ranije osuđivan zbog pedofilije, postao je prvo osumnjičeni za nestanak djevojčice Medlin Mekan koja je nestala u Portugalu 3. maja 2007. godine.

Nastavlja se fudbalsko prvenstvo u Portugalu

Fudbal se vraća i u Portugal gdje će danas biti nastavljeno takmičenje u najjačoj ligi.

Kremenkova kamena kuća turistička atrakcija Portugala

Casa do Penedo ili Kamena kuća je arhitektonski spomenik smješten u sjevernom Portugalu u Fafe planinama. Dobila je ime po četiri monumentalna komada granitne stijene koje igraju ulogu temelja, zidova i krova kuće.

Povećan broj preminulih u Italiji, prva žrtva u Portugalu

RIM/LISABON - Broj preminulih u protekla 24 časa u Italiji povećan je za 349 na 2.158, saopšteno je danas uz Agencije za civilnu zaštitu.

Najčitanije