Posebna sjednica

Posebne sjednice Narodne skupštine RS neće biti

BANJALUKA - Iako su na posljednjoj sjednici Predsjedništva BiH pale sve tačke dnevnog reda, Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, vrlo vjerovatno neće pokrenuti proceduru vitalnog nacionalnog interesa, tako da posebne sjednice NS RS neće biti.

Raspravom o budžetu nastavljena sjednica NS RS

BANJALUKA - Raspravom o budžetu za narednu godinu, poslanici Narodne skupštine Republike Srpske nastavili su zasjedanje.

Sjednica NS RS o budžetu biće održana danas

BANJALUKA - Kolegijum NSRS održao je sjednicu i odlučio da nova posebna sjednica o budžetu počinje danas u 15 časova.

Odgođena sjednica NS RS o budžetu

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj je po hitnom postupku trebao biti razmatran Prijedlog budžeta Srpske za 2022. godinu, Prijedlog zakona o izvršenju budžeta za iduću godinu, te prijedlog programa ekonomskih reformi Srpske za period od 2022. do 2024. godine je odgodjena.

Cvijanović: Ovo nije revolucija, nismo nikakvi pobunjenici

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je da Srpska nema namjeru uzurpirati bilo šta što po ustavu pripada nekom drugom nivou vlasti, da nijedna aktivnost republičkih institucija ne izlazi i neće izlaziti iz ustavnog okvira.

Posebna sjednica NS RS o vraćanju nadležnosti

BANJALUKA - Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske o vraćanju nadležnosti prenesenih na nivo BiH biće održana danas u Banjaluci.

Dodik: Posebna sjednica NS RS u rangu istorijske

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je sutrašnja posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske o vraćanju nadležnosti u rangu istorijske i da je od suštinske važnosti za budućnost Srpske.

Zakazana posebna sjednica NS RS o vraćanju nadležnosti

BANJALUKA - Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske zakazao je za petak, 10. decembar, posebnu sjednicu o vraćanju nadležnosti prenesenih na nivo BiH, saopšteno je iz ove institucije.

Šulić: Kolegijum u utorak o posebnoj sjednici o vraćanju nadležnosti

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić izjavio je danas Srni da bi sutra skupštinski Kolegijum trebao da zakaže posebnu sjednicu najviše zakonodavne institucije o vraćanju nadležnosti prenesenih na nivo BiH.

Čubrilović: Tvrdnje da neće biti posebne sjednice - politizovanje situacije

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas u Banjaluci da neće biti odgođena posebna skupštinska sjednica o vraćanju nadležnosti i da oni koji tvrde suprotno žele politizovati situaciju.

Najčitanije