Posjeta

Patrijarh Irinej neće posjetiti SPC u Crnoj Gori

BEOGRAD - Srpska pravoslavna crkva (SPC) saopštila je da Njegova svetost patrijarh srpski Irinej žali što neće moći da posjeti arhijereje i vjerni narod SPC u Crnoj Gori, jer putuje u SAD.

Čavušoglu u Tirani: Razvoj saradnje Turske i Albanije

ANKARA - Ministar spoljnih poslova Republike Turske Mevlut Čavušoglu prisustvovao je ceremoniji otvaranja Centra za balkanske studije Univerziteta "New York - Tirana" pri turskoj Fondaciji "Maarif" (TMV).

Čavušoglu sutra u Podgorici sa Đukanovićem i Markovićem

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović razgovaraće sutra s ministrom spoljnih poslova Turske Mevlutom Čavušogluom, koji boravi u posjeti Crnoj Gori.

Papa poručio Hrvatima da se strpe u vezi s kanonizacijom Stepinca

VATIKAN - Premijer Andrej Plenković obnovio je poziv papi Franji da posjeti Hrvatsku i izrazio nadu da će ta posjeta biti realizovan u pravom trenutku iako Sveti otac u pravilu bira manje evropske zemlje bez striktne katoličke većine, a u vezi s kanonizacijom kardinala Stepinca ključna poruka je "strpljenje".

Vučić posjetio rodno mjesto svog oca

BUGOJNO - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je danas Čipuljić, kod Bugojna, rodno mjesto svog oca.

UKC Tuzla obustavio posjete zbog gripa

TUZLA - Univerzitetski klinički centar (UKC) Tuzla do daljeg je obustavio posjete bolesnicima zbog nepovoljne epidemiološke situacije u regionu i mogućnosti širenja virusa gripa.

Vučić i zvaničnici RS počeli posjetu Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i zvaničnici Republike Srpske stigli su u posjetu Mrkonjić Gradu.

Ambasador BiH u Norveškoj posjetio LANACO Tehnološki centar

U cilju što boljeg predstavljanja IT kompanija iz Bosne i Hercegovine norveškom tržištu, Nedim Makarević, ambasador BiH u Norveškoj, i Tatjana Vučić, izvršna direktorica BIT Alijanse BiH, posjetili su LANACO Tehnološki centar, koji je sjedište LANACO-a, najveće privatne IT kompanije u Bosni i Hercegovini.

Brnabić: Handke dolazi u Srbiju u martu ili aprilu

BEOGRAD - Nobelovac Peter Handke posjetiće Srbiju u martu ili aprilu naredne godine, najavila je večeras premijerka Ana Brnabić.

Vučić: Prvo dolazi Džonson pa Tramp

BEOGRAD - Predsjednik Aleksandar Vučić je obraćajući se prilikom svečanog početka radova na izgradnji moravskog koridora izjavio je da se nada da će premijer Velike Britanije Boris Džonson doći u Srbiju.

Najčitanije