Posjeta

Pupovac: Ne žalim što sam bio u Banjaluci

VUKOVAR - Nakon niza kritika na račun predsjednika Srpskog nacionalnog vijeća (SNV), zbog prisustva na obilježavanju Dana Republike Srpske prošlog vikenda, Milorad Pupovac poručio je danas da ne žali što je bio u Banjaluci, jer, kako ističe, ništa u njegovim namjerama nije bilo da bi trebalo da žali zbog toga.

Patrijarh Porfirije u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci

BANJALUKA - Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Porfirije služi svetu arhijerejsku liturgiju u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci povodom Dana Republike i Svetog prvomučenika i ahiđakona Stefana.

Ovo je najposjećeniji domen u 2021. godini

TikTok servis za razmjenu kratkih video snimaka je u 2021. godini postao najposjećeniji internet domen na svijetu, našavši se ispred prošlogodišnjeg lidera Googla, koji je dio holdinga Alfabet, prema podacima američke tehnološke kompanije "Klaudfler "(Cloudflare).

Salt Bae posjetio majku poslije dvije godine

Turski kuvar Nusret Gokće, poznat kao Salt Bae, na Instagramu je objavio video sa svojom majkom.

SOA: Milanović ne bi bio lijepo dočekan u BiH

ZAGREB - Za danas najavljena posjeta predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića Bosni i Hercegovini i odlazak na obilježavanje 28. godišnjice humanitarnog konvoja "Bijeli put za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu" otkazuje se zbog bezbjednosnih razloga.

Otkazana posjeta: Milanović ne dolazi u BiH zbog bezbjednosnih razloga

ZAGREB - Za danas najavljena posjeta predsjednika Republike Zorana Milanovića Bosni i Hercegovini i odlazak na obilježavanje 28. godišnjice humanitarnog konvoja "Bijeli put za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu" otkazuje se zbog bezbjednosnih razloga, objavila je Kancelarija Zorana Milanovića.

Milanović u nedjelju stiže u BiH

TRAVNIK/ZAGREB - Hrvatski predsjednik Zoran Milanović boraviće u nedjelju, 19. decembra, u Travniku i Novoj Biloj.

Dodik u Aušvicu odaje poštu žrtvama Holokausta

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetiće danas Aušvic i pokloniti se žrtvama Holokausta.

Dodik: Orban u prijateljskoj posjeti Srpskoj, spreman da pomogne

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Mađarske Viktor Orban sa saradnicima dolazi danas u prijateljsku posjetu Republici Srpskoj.

Kostrešević posjetio ranjenog pripadnika SAJ-a

BIJELJINA - Direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević posjetio je danas u bijeljinskoj Bolnici "Sveti vračevi" pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), koji je protekle noći ranjen u ovom gradu.

Najčitanije