Posjeta

Vučić i Mirzijojev prvi strani lideri s Putinom od početka pandemije

MOSKVA - Ruska agencija Tass danas izvještava o najavljenom susretu ruskog predsjednika Vladimira Putina s Aleksandrom Vučićem koji je doputovao danas u Moskvu i penosi riječi portparola Kremlja Dmitrija Peskova da će susret sa srpskim predsjednikom i predsjednikom Uzbekistana Šavkatom Mirzijojevim, biti prvi Putinov "lični međunarodni sastanak" od širenja virusa korona u Rusiji.

Bivši papa vratio se u Vatikan, obišao brata u Njemačkoj

VATIKAN - Bivši papa Benedikt Šesnaesti (93) vratio se danas u Vatikan iz Njemaćke, gdje je četiri dana boravio u posjeti svom bratu Georgu (96), koji je teško bolestan.

Milanović na poziv Đukanovića u dvodnevnoj posjeti Crnoj Gori

PODGORICA - Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović boraviće od danas u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Crnoj Gori, na poziv crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića.

Patrijarh Irinej neće posjetiti SPC u Crnoj Gori

BEOGRAD - Srpska pravoslavna crkva (SPC) saopštila je da Njegova svetost patrijarh srpski Irinej žali što neće moći da posjeti arhijereje i vjerni narod SPC u Crnoj Gori, jer putuje u SAD.

Čavušoglu u Tirani: Razvoj saradnje Turske i Albanije

ANKARA - Ministar spoljnih poslova Republike Turske Mevlut Čavušoglu prisustvovao je ceremoniji otvaranja Centra za balkanske studije Univerziteta "New York - Tirana" pri turskoj Fondaciji "Maarif" (TMV).

Čavušoglu sutra u Podgorici sa Đukanovićem i Markovićem

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović razgovaraće sutra s ministrom spoljnih poslova Turske Mevlutom Čavušogluom, koji boravi u posjeti Crnoj Gori.

Papa poručio Hrvatima da se strpe u vezi s kanonizacijom Stepinca

VATIKAN - Premijer Andrej Plenković obnovio je poziv papi Franji da posjeti Hrvatsku i izrazio nadu da će ta posjeta biti realizovan u pravom trenutku iako Sveti otac u pravilu bira manje evropske zemlje bez striktne katoličke većine, a u vezi s kanonizacijom kardinala Stepinca ključna poruka je "strpljenje".

Vučić posjetio rodno mjesto svog oca

BUGOJNO - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je danas Čipuljić, kod Bugojna, rodno mjesto svog oca.

UKC Tuzla obustavio posjete zbog gripa

TUZLA - Univerzitetski klinički centar (UKC) Tuzla do daljeg je obustavio posjete bolesnicima zbog nepovoljne epidemiološke situacije u regionu i mogućnosti širenja virusa gripa.

Vučić i zvaničnici RS počeli posjetu Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i zvaničnici Republike Srpske stigli su u posjetu Mrkonjić Gradu.

Najčitanije