Posjeta

Mališani u posjeti Gradskoj upravi

BANJALUKA - U posjeti Gradskoj upravi danas su bili mališani iz dječijeg vrtića "Anđeo", koji su željeli da saznaju kako funkcioniše i koji su to poslovi gradske administracije.

Selaković u posjeti BiH, prvo sastanak s Turkovićevom

SARAJEVO - Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković započeo je danas zvaničnu dvodnevnu posjetu Bosni i Hercegovini sastankom sa zamjenicom predsjedavajućeg Savjeta ministara i ministarkom inostranih poslova Biserom Turković.

Dodik posjetio mauzolej osnivača moderne Turske

ANKARA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je danas u Ankari mauzolej prvog predsjednika i osnivača moderne Republike Turske Mustafe Kemala Ataturka, gdje je odao počast i položio cvijeće.

Cvijanovićeva posjetila manastir Jasenovac

JASENOVAC - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je danas manastir Jasenovac i razgovarala s Njegovim preosveštenstvom episkopom pakračko-slavonskim Jovanom.

Lavrov završio posjetu Hrvatskoj

ZAGREB - Svečanim otvaranjem nove zgrade Ambasade Rusije u Zagrebu, ministar spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov završio je službenu posjetu Hrvatskoj.

Sergej Lavrov dolazi u BiH

SARAJEVO - Sergej Lavrov, ministar vanjskih poslova Ruske Federacije, trebalo bi da 14. i 15. decembra boravi u službenoj posjeti BiH.

Mediji: Papa dolazi u Beograd da bi Stepinac bio proglašen svetim?

Papa Franjo se sprema za dolazak Beograd da bi kardinal Alojzije Stepinac konačno bio proglašen svetim, piše zagrebački Jutarnji list, ali sa znakom pitanja.

Zabranjene posjete Svetoj gori

Administracija Svete gore donijela je odluku da do kraja mjeseca zatvori tu monašku manastirsku zajednicu u Grčkoj za sve hodočasnike u nastojanju da zaštiti monahe od virusa korona.

Oni s dubljim džepom olupinu Titanika mogu da posjete od maja 2021.

Naučnici, istraživači i eksperti s dubokim džepom imaće priliku da sljedeće godine posjete olupinu legendarnog broda Titanik, koja leži na dnu Atlanskog okeana.

Zaharova: Lavrov 28. oktobra u BiH, planiran sastanak sa Dodikom

MOSKVA - Ruski šef diplomatije Sergej Lavrov boraviće 28. oktobra u posjeti BiH tokom koje će se sastati i sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, saopštila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Najčitanije