Poskupljenje

Gorivo skuplje i do pet feninga

BANJALUKA - Na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj došlo je do korekcija cijena goriva, koje su u prosjeku više za jedan do pet feninga, u zavisnosti od vrste ovog energenta i pumpe.

Dodik: Bilo kakva anarhija u Srpskoj zbog poskupljenja goriva neće biti dozvoljena

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da najavljeni protesti zbog poskupljenja goriva nemaju osnova jer je gorivo u Srpskoj najjeftinije u odnosu na zemlje regiona, kao i Federaciju BiH /FBiH/, gdje je gorivo skuplje za 10 odsto u odnosu na Srpsku.

Pozivaju vozače na proteste zbog rasta cijena goriva

BANJALUKA - Poziv na protest zbog rasta cijena goriva u BiH širi se društvenim mrežama, dok s druge strane stručnjaci smatraju da ovakav vid građanske neposlušnosti u ovom trenutku neće imati nikakvog efekta.

Zbog poskupljenja goriva poskupio i taksi prevoz

BANJALUKA - Taksi prevoznici su zbog čestih poskupljenja goriva u posljednje vrijeme u petak odlučili da smanje popust na vožnju, usljed čega je došlo do poskupljenja taksi prevoza.

Novo poskupljenje cigareta u BiH

SARAJEVO - Kompanija Philip Morris d.o.o. Sarajevo dostavila je Upravi za indirektno oporezivanje BiH (UIO) nove cijene cigareta koje će na snagu stupiti 1. juna i 1. jula ove godine.

Cijena goriva u FBiH ide nebu pod oblake

SARAJEVO - Distributeri nafte i naftnih derivata u Federaciji BiH od 4. maja do danas su Federalnom ministarstvu trgovine podnijeli više od 300 zahtjeva za promjenu maloprodajne cijene naftnih derivata.

Gorivo skuplje za još sedam feninga

BANJALUKA - Gorivo i gas na pojedinim benzinskim stanicama u Republici Srpskoj poskupjeli su za sedam feninga po litru, a i ostale će uskoro krenuti tim putem.

Od sutra nove cijene karata u javnom prevozu

BANJALUKA - Putnici će od sutra pojedinačne karte u javnom prevozu plaćati 1,80 umjesto 1,60 KM, dok će cijena mjesečne radničke karte na grupi linija biti 44 KM, a jedinstvene radničke 60,50 KM.

Prevoznici traže 12% skuplje karte, Gradska uprava nudi 7%

BANJALUKA - Još nije poznato koliko će cijene pojedinačnih i mjesečnih karata biti povećane jer nadležni u Gradskoj upravi i prevoznici autobusa na teritoriji grada o tome nisu postigli dogovor na današnjem sastanku.

Od 1. februara gorivo skuplje za 18 feninga

SARAJEVO - Od 1. februara naredne godine gorivo u BiH poskupjeće za 18 feninga po litru, potvrdio je juče "Nezavisnim" Zoran Berak, sekretar Grupacije za promet naftom i naftnim derivatima u Privrednoj komori RS.

Najčitanije