Posljedica

Istraživanje: Zaključavanje ima teške posljedice po učenike

BEČ - Mjere zaključavanja u Austriji imaju teške posljedice po đake, kako psihičke, tako i po znanje.

"Šteta od pandemije osjećaće se godinama, pa i decenijama"

NJUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres rekao je danas da se svijet prvi put od Drugog svjetskog rata suočava sa zajedničkom prijetnjom kakva je pandemija virusa korona i kritikovao zemlje koje su ignorisale preporuke Svjetske zdravstvene organizacije.

Zemlja izgubila 28 triliona tona leda od 1994, šta su posljedice

Sa površine planete Zemlje nestalo je ukupno 28 triliona tona leda od 1994. godine, a do ovih podataka su došli britanski naučnici koji su pomoću satelita istraživali površinu Zemlje.

SZO: Epidemija je katastrofa, posljedice će se osjećati decenijama

ŽENEVA - Globalna epidemija virusa korona je katastrofa čije će posljedice dugo trajati, upozorio je danas generalni direktor Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus.

Istraživanje: Od čega pate pacijenti koji su ozdravili od korone

RIM - Pacijenti koji su ozdravili od virusa COVID-19 nastavljaju sedmicama, a neki mjesecima, i nakon što su ozdravili da imaju posljedice u vidu hroničnog umora, teškoća u disanju, bolova u mišićima, neki bi spavali cijeli dan, a nekima predstavlja veliki napor popeti se samo jedan sprat stepenicama, piše onlajn magazin "Jurop tudej".

Georgieva: Ekonomske prognoze će biti još gore

VAŠINGTON - Predsjednica Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Kristalina Georgieva izjavila je da će prognoze rasta za ekonomije, koje će objaviti ovog mjeseca, biti lošije od prethodnih.

Najčitanije