Poslovna zona

Pola miliona za industrijsku zonu "Šejkovača"

SANSKI MOST - Lokalna vlast u Sanskom Mostu osigurala je 500.000 maraka za nastavak unapređenja poslovne zone "Šejkovača", koja je udaljena nekoliko kilometara od središta grada.

Ramići postali "tijesni", Banjaluka proširuje poslovnu zonu

Grad Banjaluka proširiće Poslovnu zonu "Ramići", nakon što su kapaciteti zone praktično već popunjeni, gradnjom pogona 15 preduzeća, izjavio je gradonačelnik Igor Radojičić.

Glavna služba za reviziju RS: Samo 20 poslovnih zona spremno za investitore

BANJALUKA - Iako je u Republici Srpskoj u procesu uspostavljanje 75 poslovnih zona u 38 lokalnih zajednica, trenutno samo 20 poslovnih zona svoje kapacitete može ponuditi zainteresovanim investitorima i to iz razloga što su lokalne zajednice u proces uspostavljanja poslovnih zona ušle nespremne, ne poznajući postupke i procedure i bez odgovarajuće podloge u strateško-razvojnim i plansko-prostornim aktima.

Poslovna zona do ljeta spremna za investitore

BANJALUKA - Uređenje građevinskog zemljišta za novu poslovnu zonu kod "Jelšingrada" u Banjaluci počeće sa predstojećom građevinskom sezonom kako bi na ljeto bila spremna za ulazak prvih investitora, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje.

Nove smjene: Panić ostaje bez fotelje u PZ "Banjaluka"

BANJALUKA - Saša Panić, direktor Poslovne zone "Banjaluka", koji je kadar DNS-a, biće do kraja sedmice smijenjen s te funkcije, saznaju "Nezavisne" od izvora bliskog DNS-u.

Značajna ulaganja u Poslovnu zonu Kamenica

BIHAĆ - U razvoj i modernizaciju Poslovne zone Kamenica, nadomak Bihaća, u narednom periodu biće uloženo 750.000 maraka, potvrdile su ovdašnje gradske vlasti.

Predstavnici USAID-a posjetili Poslovnu zonu u Ramićima

BANJALUKA - Poslovna zona Ramići u Banjaluci je postala veliko gradilište na kojem se, pored investitora koji podižu proizvodne pogone, s partnerima radi na izgradnji neophodne infrastrukture kako bi se povećao broj onih koji bi svoje poslovanje zasnovali u ovoj zoni.

Na prodaju parcela sa dva objekta u Poslovnoj zoni Ramići

BANJALUKA - Grad Banjaluka objavio je oglas o javnoj prodaji nepokretnosti u Poslovnoj zoni Ramići - Banjaluka na kojoj se nalaze dva objekta - restoran i komercijalna služba.

Opština kupuje imovinu "Famosa" radi otvaranja poslovne zone

PALE- Načelnik opštine Pale Boško Jugović i stečajni upravnik preduzeća "Famos" sa Pala Radoslav Bratić potpisali su danas ugovor vrijedan 2,2 miliona KM kojim opština ulazi u proces kupovine i preuzimanja imovine ovog preduzeća s ciljem otvaranja poslovne zone.

Otvara se poslovna zona kod "Jelšingrada"

BANJALUKA - U Banjaluci će do kraja godine biti otvorena još jedna poslovna zona kod bivšeg preduzeća "Jelšingrad" u naselju Lazarevo, rečeno je u banjalučkoj Gradskoj upravi.

Najčitanije