Posušje

Šokantni detalji iz optužnice: "Djevojčicu zaključavao pa je skidao"

POSUŠJE - Kada u njegovoj kući nikog ne bi bilo, šezdesetpetogodišnjak iz Posušja bi pozvao desetogodišnju komšinicu, te bi je odveo u svoju spavaću sobu, zaključavao vrata, a onda skidao i nju i sebe.

Muškarac iz Posušja optužen da je skidao i dodirivao djevojčicu

ŠIROKI BRIJEG, POSUŠJE - Opštinski sud u Širokom Brijegu potvrdio je optužnicu i za još pola godine produžio pritvor šezdesetpetogodišnjaku iz Posušja, a koji je optužen da je, između ostalog, skidao desetogodišnju djevojčicu, te je dodirivao i upoznavao sa pornografijom.

Rekordna zapljena droge u Posušju

ŠIROKIBRIJEG - Policijski službenici PU Posušje lišili su slobode I.M. (1972.) kojeg su zatekli u zalijevanju nasada indijske konoplje na lokalitetu šireg područja mjesta Vir pod nazivom Vučuri, opština Posušje te, uz ostalo, zaplijenili 2. 246 stabljika indijske konoplje.

U padu ringišpila devet povrijeđenih

POSUŠJE - Devet osoba, uključujući i dvoje maloljetnika, povrijeđeno je u četvrtak naveče u padu ringišpila u Posušju.

Uhapšene dvije osobe zbog pada ringišpila u Posušju

POSUŠJE - Na lokalitetu Ilijino brdo u Posušju u četvrtak naveče u 23:30 sati došlo je do pada 'ringišpila' pri čemu je povrijeđeno devet osoba, od kojih dvije maloljetne.

Pao ringišpil u Posušju, povrijeđena djeca

POSUŠJE – Nekoliko djece je povrijeđeno kada se tokom protekle večeri srušio ringišpil na manifestaciji “Ilijino brdo” u Posušju.

Tea Galić iz Posušja nestala u Salcburgu

Dvadesetpetogodišnja Tea Galić iz Posušja nestala je u austrijskom gradu Salcburgu.

Nakon mraza i led poharao usjeve u Posušju

POSUŠJE - Opštinu Posušje u poslijepodnevnim satima pogodilo je jako nevrijeme praćeno ledom veličine oraha.

Autobus se zapalio u vožnji, mostarski student spasio kolege

POSUŠJE - Autobus pun studenata iz Mostara zapalio se u Posušju, a tragedija je izbjegnuta zahvaljujući brzoj reakciji hrabrog studenta.

Putem Posušje - Grude vozio 210 km na čas

MOSTAR, GRUDE - Snimka objavljena na video-portalu YouTube na kojoj su prikazana dvojica mladića kako regionalnom cestom Posušje - Grude voze brzinom od 210 kilometara na sat dovest će do podizanja prekršajne, a možda i kaznene prijave protiv vozača, doznajemo iz MUP-a ZHŽ.

Najčitanije