Potjera

Neobična potjera na ulicama sibirskog grada, medvjed jurio muškarca

Uznemirena životinja snimljena je kako juri muškarca ulicom prohladnog sibirskog grada ubrzo poslije bjekstva iz lokalnog hotela.

Pijan bježao motorom od patrole pa se zakucao u vozilo žandarmerije

NOVI SAD - Protekle noći, oko jedan sat iza ponoći za sada nepoznati muškarac zakucao se u vozilo Žandarmerije nakon filmske potjere po ulicama Salajke u Novom Sadu.

Potjera u Podgorici, pobjegao vuk

Nesvakidašnja potjera večeras na ulicama Podgorice za odbjeglim vukom iz zoo-kazamata Podgoričanina Aca Novovića iz naselja Tološi.

Otkrivamo detalje drame u Klašnicama: Migrante odali glasni razgovori

LAKTAŠI - Teško je i pretpostaviti koliko bi se još migranti skrivali u napuštenoj, gustim šibljem okruženoj kući, udaljenoj svega pedesetak metara od izuzetno prometnog puta u laktaškom naselju Klašnice, da njihove glasne razgovore u srijedu popodne nije čula mještanka, dok se vraćala s posla.

Potukli se na semaforu, jurili po gradu pa se sudarali

ZAGREB - Nesvakidašnji obračun dvojice vozača na ulicama Novog Zagreba danas oko 14 sati dobiće i sudski epilog.

Takmičar "Potjere": Osjećam se kao Cibona kad je Kecman zabio tricu

Trojka Dušana Kecmana i dalje proganja Hrvate. Sličan "flash back" imali su i proteklog vikenda, kada je Marko Luković podsjetio na čuvenu trojku Partizanovog beka, i to ponovo protiv Cibone i doveo u očaj hrvatskog komentatora.

Inscenirali otmicu na Ilidži: Akterima šale po 200 KM kazne

Prava drama zavladala je danas na Ilidži nakon što su zabrinuti građani policiji prijavili da su dvojica nepoznatih muškaraca otela trećeg, kojeg su ugurali u gepek crnog BMW-a, javio je Faktor.

Filmska potjera u Sarajevu: Pljačkaši bježali od policije vozeći suprotnim smjerom

SARAJEVO - Građani Sarajeva koji su se u ponedjeljak naveče zatekli na lokalitetu Otoke svjedočili su dramatičnom hapšenju razbojnika koji su od policije bježali vozeći glavnom ulicom u suprotnom smjeru.

Bježao pa udario policajca kod Tešnja, MUP tvrdi da nije obaviješten

Prava drama odvijala se u ponedjeljak u mjestu Bukva kod Tešnja.

Potjera na autoputu, povrijeđen policajac

BEOGRAD - Policija je oko 11 časova kod naplatne rampe Vrčin u smjeru ka Beogradu jurila vozača koji je odbio da se legitimiše, pri čemu je povrijeđen piolicajac.

Najčitanije