Potjernica

U Šepku uhapšen Mladen Grujić po hrvatskoj potjernici

SARAJEVO - Granična policija BiH uhapsila je na graničnom prelazu Šepak Mladena Grujića kojeg Hrvatska traži zbog ratnih zločina.

Državljanin Srbije uhapšen u Prijedoru po Interpolovoj potjernici

PRIJEDOR – Državljanin Srbije M.B. uhapšen je juče u Prijedoru jer je ta njim Srbija raspisala Interpol potjernicu, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Bjelorusija izdala potjernicu za Tihanovskom

MINSK - Bjelorusija je izdala međunarodnu potjernicu za Svetlanom Tihanovskom, kandidatkinjom za predsjednika na izborima održanim u avgustu ove godine, pod optužbama da je pozivala da se načini šteta bjeloruskoj nacionalnoj bezbjednosti, rekao je danas za agenciju Tass izvor iz pravosuđa u Minsku.

Raspisane potjernice za Živkovićem i Korićem zbog ubistva

SARAJEVO - Za Aleksandrom Živkovićem (31) i Safetom Korićem (38) MUP Kantona Sarajevo raspisao je potjernice zbog ubistva koje se desilo 2015. godine.

Ukraden Bondov automobil, raspisana potjernica

Ukraden Aston Martin DB5.

Hapšenje u Banjaluci: Imao diplomatske tablice, a pao po potjernici

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su B.M. za kojim je bila raspisana Centralna potjernica po naredbi Osnovnog suda Gradiška zbog krađe.

Priština izlazi s novom ucjenom: Povucite potjernice, pa dijalog

Kosovska ministarka spoljnih poslova Meljiza Haradinaj Stubla izjavila je da predstavnici institucija u Prištini ne bi trebalo da učestvuju u dijalogu sa Beogradom, sve dok srpske vlasti ne povuku potjernice prema pripadnicima bivše Oslobodilačke vojske Kosova, raspisane preko Interpola.

Interpol povukao potjernicu za Duškom Kneževićem

LONDON - Interpol je povukao potjernicu za crnogorskim biznismenom Duškom Kneževićem i izbrisao je iz sistema, izjavio je za Tanjug sam Knežević u telefonskom razgovoru iz Londona, gdje boravi od februara prošle godine, kada je Crna Gora raspisala crvenu potjernicu za njim.

SIPA u Mostaru uhapsila lice s potjernice

MOSTAR - Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su uhapsili jednu osobu po međunarodnoj Interpolovoj potjernici na području opštine Mostar.

U Laktašima uhapšeno lice s međunarodne potjernice

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče su identifikovali i uhapsili D.Š. za kojim je raspisana međunarodna potjernica po naredbi Osnovnog suda Banjaluka zbog počinjenog krivičnog djela ratni zločin protiv civilnog stanovništva.

Najčitanije