Potjernica

SIPA pretresa u Gradišci po međunarodnoj potjernici

ISTOČNO SARAJEVO - Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) na području Gradiške vrše pretrese i tragaju za licem koje se dovodi u vezu s teškim krivičnim djelima.

Raspisana potjernica za Titovim unukom

BEOGRAD - Za unukom nekadašnjeg doživotnog predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita, Edvardom Brozom (70) raspisana je potjernica MUP-a Srbije radi izvršenja kazne od osam mjeseci zatvora na koju je u maju ove godine pravosnažno osuđen u odsustvu zbog izazivanja saobraćajne nesreće u avgustu 1992. godine u Zemunu, u kojoj je poginuo njegov saputnik G.P.

Uhapšen zbog krađe kozmetike u Banjaluci, tražen po tri potjernice

BANJALUKA - G.M. iz Pančeva uhapšen je u srijedu u Banjaluci zbog krađe kozmetičkih proizvoda u tržnom centru, a provjerom je utvrđeno da su za njim raspisane tri potjernice, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Hrvatska od BiH traži izručenje braće Mamića zbog mita

ZAGREB - Ministarstvo pravosuđa i uprave Hrvatske od BiH traži izručenje braće Zdravka i Zorana Mamića, ali sada kao okrivljenih u postupku koji je protiv njih pokrenuo USKOK zbog podmićivanja osiječkih sudija.

Uhapšeno lice sa potjernice

BANJALUKA - Lice L.B. iz Banjaluke uhapšeno je juče po potjernici koju je raspisala Policijska uprava Banjaluka, navodi se u saopštenju ove Policijske uprave.

Raspisana potjernica za Zoranom Mamićem

Policija je raspisala potjernicu za Zoranom Mamićem, bivšim trenerom Dinama, koji je pravosnažno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zbog izvlačenja novca iz zagrebačkog fudbalskog kluba.

U Gradišci hapšenje na osnovu Međunarodne potjernice

GRADIŠKA – Osoba M.A. iz Slatine (Republika Hrvatska) uhapšena je na osnovu Međunarodne potjernice raspisane od strane NCB Zagreb, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

U Šepku uhapšen Mladen Grujić po hrvatskoj potjernici

SARAJEVO - Granična policija BiH uhapsila je na graničnom prelazu Šepak Mladena Grujića kojeg Hrvatska traži zbog ratnih zločina.

Državljanin Srbije uhapšen u Prijedoru po Interpolovoj potjernici

PRIJEDOR – Državljanin Srbije M.B. uhapšen je juče u Prijedoru jer je ta njim Srbija raspisala Interpol potjernicu, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Bjelorusija izdala potjernicu za Tihanovskom

MINSK - Bjelorusija je izdala međunarodnu potjernicu za Svetlanom Tihanovskom, kandidatkinjom za predsjednika na izborima održanim u avgustu ove godine, pod optužbama da je pozivala da se načini šteta bjeloruskoj nacionalnoj bezbjednosti, rekao je danas za agenciju Tass izvor iz pravosuđa u Minsku.

Najčitanije