Potjernica

Ukraden Bondov automobil, raspisana potjernica

Ukraden Aston Martin DB5.

Hapšenje u Banjaluci: Imao diplomatske tablice, a pao po potjernici

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su B.M. za kojim je bila raspisana Centralna potjernica po naredbi Osnovnog suda Gradiška zbog krađe.

Priština izlazi s novom ucjenom: Povucite potjernice, pa dijalog

Kosovska ministarka spoljnih poslova Meljiza Haradinaj Stubla izjavila je da predstavnici institucija u Prištini ne bi trebalo da učestvuju u dijalogu sa Beogradom, sve dok srpske vlasti ne povuku potjernice prema pripadnicima bivše Oslobodilačke vojske Kosova, raspisane preko Interpola.

Interpol povukao potjernicu za Duškom Kneževićem

LONDON - Interpol je povukao potjernicu za crnogorskim biznismenom Duškom Kneževićem i izbrisao je iz sistema, izjavio je za Tanjug sam Knežević u telefonskom razgovoru iz Londona, gdje boravi od februara prošle godine, kada je Crna Gora raspisala crvenu potjernicu za njim.

SIPA u Mostaru uhapsila lice s potjernice

MOSTAR - Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su uhapsili jednu osobu po međunarodnoj Interpolovoj potjernici na području opštine Mostar.

U Laktašima uhapšeno lice s međunarodne potjernice

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče su identifikovali i uhapsili D.Š. za kojim je raspisana međunarodna potjernica po naredbi Osnovnog suda Banjaluka zbog počinjenog krivičnog djela ratni zločin protiv civilnog stanovništva.

Banjalučka policija uhapsila tri osobe sa potjernica

BANJALUKA - Banjalučka policija proteklih je dana uhapsila tri osobe za kojima su raspisane potjernice, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

SIPA u Mostaru uhapsila osobu sa međunarodne potjernice

MOSTAR - Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su u Mostaru uhapsili osobu za kojom je bila raspisana međunarodna potjernica NCB Interpola, saopštenoje iz SIPA.

Banjalučka policija uhapsila lice sa potjernice

BANJALUKA - Službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su osobu čiji su inicijali S.R. za kojom je bila raspisana centralna potjernica zbog počinjenog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja.

Banjalučka policija uhapsila osobu sa potjernice

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je osobu čiji su inicijali D.R. za kojom je bila raspisana centralna potjernica zbog počinjenog krivičnog djela skidanje ili povreda službenog pečata ili znaka.

Najčitanije