Potkozarje

Banjalučanin osumnjičen da je pucao na muškarca u Potkozarju

POTKOZARJE - N.B., iz Banjaluke, prijavljen je juče Policijskoj stanici Potkozarje da je pucao iz puške u pravcu muškarca, saopšteno je iz PU Gradiška.

U Potkozarju pronađeni ukradeni bicikli, uhapšena tri maloljetnika

POTKOZARJE - Policajci iz Potkozarja uhapsili su tri maloljetnika koji se sumnjiče da su ukrali više bicikala čime su oštetili vlasnike za 2000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Određen pritvor muškarcu iz Potkozarja: Osumnjičen za obljubu kćerke

BANJALUKA - Muškarcu (48) iz Poktozarja, kod Banjaluke, određen je jednomjesečni pritvor u Okružnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je obljubio maloljetnu kćerku, potvrđeno je "Nezavisnim".

Sutra obustava saobraćaja na putu Potkozarje - Verići

Zbog asfaltiranja lokalnog puta sutra će od 7.30 do 18 časova, biti obustavljen saobraćaj na putu Potkozarje - Verići, na dijelu od autobuskog stajališta "Piljagići" do autobuskog stajališta "Savići", saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Banjalučka policija uhapsila šest osoba, sijevale sjekire i palice

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je juče šest osoba zbog tuče i neovlaštene upotrebe oružja, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Škola u Potkozarju dobila novo sportsko igralište

​BANJALUKA - U krugu Osnovne škole "Milutin Bojić" u banjalučkom naselju Potkozarje danas je otvoreno novo sportsko igralište koje je donirala kompanija "MG mind".

Sestričina joj došla na slavu pa je opljačkala

BANJALUKA - Dok je proslavljala krsnu slavu, Svetog Jovana Krstitelja, Mira Subotić (69) iz Potkozarja, nadomak Banjaluke, nije ni slutila da će joj zlatni nakit, vrijedan oko 3.500 maraka, ukrasti, ni manje ni više, nego sestrina kćerka Desanka Bajić (52)!

Mišja groznicana na području Potkozarja, prijeti i okolnim opštinama

GRADIŠKA - Iako je samo na području Potkozarja proglašena epidemija mišje groznice, zbog koje je do sada hospitalizovano ukupno 11 građana, zaraza prijeti i okolnim ne samo naseljima, već i opštinama.

Rasvijetljeno osamnaest teških krađa u Potkozarju

BANJALUKA - Na području koje je u nadležnosti Policijske stanice Potkozarje, u prvom tromjesečju ove godine rasvijetljeno je 18 teških krađa, kojima je pričinjena materijalna šteta veća od 10.000 KM, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Najčitanije