Potoci

Najavljene obilne padavine, Ministarstvo upozorilo na poplave

BANJALUKA - Zbog padavina koje su najavljene od 25. do 29. novembra i mogućih bujičnih poplava apeluje se na stanovništvo da zaštiti imovinu, saopštilo je danas Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.

ŠG "Klekovača-Potoci" počelo sa radom

ISTOČNI DRVAR - Radnici Šumskog gazdinstva "Klekovača-Potoci" iz Istočnog Drvara, nakon 17 dana protesta, jutros su počeli sa radom, rekao je Srni predstavnik Sindikata ovog gazdinstva Radenko Bosnić.

Komisija ministarstva i novi direktor u prostorijama ŠG "Klekovača-Potoci"

ISTOČNI DRVAR - U Istočni Drvar stigla je komisija Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Milan Kecman, kojeg je resorno ministarstvo predložilo za direktora Šumskog gazdinstvg "Klekovača-Potoci".

Sutra primopredaja dužnosti u ŠG "Klekovača-Potoci"

ISTOČNI DRVAR - U Šumskom gazdinstvu (ŠG) "Klekovača-Potoci" iz Istočnog Drvara za sutra je najavljena primopredaja dužnosti između Milana Kecmana, kojeg je predložilo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, i dosadašnjeg vržioca dužnosti direktora Nikole Jankovića, rekao je predsjednik Zavičajnih socijaldemokrata Mile Marčeta.

Nezadovoljni i otpušteni radnici traže smjenu direktora ŠG "Klekovača-Potoci"

ISTOČNI DRVAR - Nezadovoljni i otpušteni radnici Šumskog gazdinstva (ŠG) "Klekovača-Potoci" iz Istočnog Drvara nastavili su i danas proteste sa zahtjevom za smjenu vršioca dužnosti direktora tog šumskog gazdinstva Nikole Jankovića, rekao je predstavnik Sindikata ŠG "Klekovača-Potoci" Radenko Bosnić.

Najčitanije