Potraga

Potraga za nestalom maloljetnicom iz Doboja

DOBOJ - Policijska uprava Doboj traga za šesnaestogodišnjakinjom iz dobojskog naselja Pridjel Gornji, čiji nestanak je prijavljen, rečeno je u ovoj upravi.

I dalje traje potraga za članovima posade Burbon Roda

ZAGREB - Brodovi na Atlantiku i dalje tragaju za kapetanom, državljaninom Hrvatske, Dinom Miškićem i šestoricom članova posade, koji su u potonuću broda Burbon Rod nestali prije više od dvije sedmice.

Uhapšen Njegoš Tomić za kojim je bila raspisana potraga

ISTOČNO SARAJEVO - Lice čiji su inicijali NJ.T. uhapšeno je u mjestu Štavanj u opštini Rogatica, nakon što je za njim potragu raspisala Policijska uprava Banjaluka, a pretresom kuće pronađeno je i vatreno oružje.

Pronađena državljanka Hrvatske koja se izgubila u BiH

BANJALUKA – Državljanka Hrvatske M.K., koja se u namjeri da napusti BiH izgubila u utorak, pronađena je juče, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Zmija dužine 2,7 metara luta Kembridžom

KEMBRIDŽ - Policija traga za zmijom, veličine 2,7 metara, koja koja luta Kembridžom, nakon što je pobjegla svom vlasniku.

Nestao muškarac u Drini

ZVORNIK - Tridesetpetogodišnji muškarac nestao je u Drini u blizni naselja Kozluk kod Zvornika.

Nastavlja se potraga za dječakom kojeg je odnio nabujali potok

ŽEPČE - Potraga za šestogodišnjim dječakom biće nastavljena i danas, a području će osim ranijih učesnika dati i službenici Civilne zaštite Republike Srpske.

Obustavljena potraga za dječakom iz Žepča, nastavak sutra

​ŽEPČE - Potraga za dječakom iz Begovog Hana kod Žepča i danas je završena bez rezultata, a biće nastavljena sutra u jutarnjim satima.

Uključila se FUCZ: Deveti dan potrage za Ružicom Bičvić

Timovi Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) uključili su se jutros u potragu za Ružicom Bičvić, koja je nestala 20. aprila na području općine Novi Grad Sarajevo.

Potraga za dvoje njemačkih turista na Durmitoru

PODGORICA - Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore u rejonu Crvena greda na Durmitoru tragaju za dvoje njemačkih turista koji su se izgubili.

Najčitanije