Potraga

Pronađena državljanka Hrvatske koja se izgubila u BiH

BANJALUKA – Državljanka Hrvatske M.K., koja se u namjeri da napusti BiH izgubila u utorak, pronađena je juče, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Zmija dužine 2,7 metara luta Kembridžom

KEMBRIDŽ - Policija traga za zmijom, veličine 2,7 metara, koja koja luta Kembridžom, nakon što je pobjegla svom vlasniku.

Nestao muškarac u Drini

ZVORNIK - Tridesetpetogodišnji muškarac nestao je u Drini u blizni naselja Kozluk kod Zvornika.

Nastavlja se potraga za dječakom kojeg je odnio nabujali potok

ŽEPČE - Potraga za šestogodišnjim dječakom biće nastavljena i danas, a području će osim ranijih učesnika dati i službenici Civilne zaštite Republike Srpske.

Obustavljena potraga za dječakom iz Žepča, nastavak sutra

​ŽEPČE - Potraga za dječakom iz Begovog Hana kod Žepča i danas je završena bez rezultata, a biće nastavljena sutra u jutarnjim satima.

Uključila se FUCZ: Deveti dan potrage za Ružicom Bičvić

Timovi Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) uključili su se jutros u potragu za Ružicom Bičvić, koja je nestala 20. aprila na području općine Novi Grad Sarajevo.

Potraga za dvoje njemačkih turista na Durmitoru

PODGORICA - Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore u rejonu Crvena greda na Durmitoru tragaju za dvoje njemačkih turista koji su se izgubili.

Posljednji put viđena u Dobroševićima: Traje potraga za Ružicom Bičvić

SARAJEVO - I dalje se traga za Ružicom Bičvić koja je posljednji put viđena u sarajevskom predgrađu Dobroševići.

Nestala Mostarka pronađena živa

MOSTAR - Nestala Š.M. (1942.) pronađena je živa u srijedu naveče oko 19 sati u nepristupačnom terenu iznad vrela rijeke Radobolje kod Mostara, izvijestili su iz Saveza gorskih službi spašavanja (GSS) u BiH.

Bjegunce nađu i poslije 20 godina

BANJALUKA - Imali smo slučajeve, a imamo ih i sada, da su ljudi u bjekstvu i po 19-20 godina i da smo ih pronašli i ekstradirali, rekao je za "Nezavisne" inspektor Odjeljenja za potrage i kriminalističko-obavještajne analize MUP-a RS, koji takođe ističe da su se u Odjeljenju prilikom potraga za nekim od najtraženijih bjegunaca susretali sa brojnim preprekama od kojih im najznačajniju predstavljaju upravo promjene identiteta, jer nerijetko bjegunci imaju i po tri-četiri identiteta.

Najčitanije