Potraga

Ubistvo Ćuluma: Potraga za još jednim licem, Žandarmerija pretresa u Gradišci

GRADIŠKA, BANJALUKA - Policija je raspisala potragu za još jednim licem zbog sumnje da se može dovesti u vezu s jučerašnjim ubistvom Banjalučanina Slaviše Ćuluma, saznaju "Nezavisne".

Spasioci na terenu: Dvije osobe nestale na Bjelašnici

SARAJEVO - Spasilačke službe pokrenule su potragu na širem lokalitetu Lukomira, na planini Bjelašnici, nakon što je prijavljen nestanak dvije osobe, a snježni nanosi otežavaju akciju.

Uz pomoć spasilaca, pasa i dronova GSS pronašao Milenka Jurkovića

Savez gorskih službi spašavanja u BiH uspješno je proveo veliku akciju traganja, koja je sinoć kasno pokrenuta za nestalim Milenkom Jurkovićem u okolici sela Zvirići kod Ljubuškog.

Stefanović: Policija neumorno traga za otmičarem

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija neumorno traga za Ninoslavom Jovanovićem koji je oteo djevojčicu Moniku Karimanović (12) i izrazio nadu da će uskoro biti pronađen.

Vojska se približila Malčanskom berberinu, otkriveni novi tragovi

KNAŽEVAC - Nađeni su novi tragovi u okolini Knjaževca gdje je trenutno u toku potraga za Monikom Karimanović i Malčanskim berberinom Ninoslavom Jovanovićem.

I vojska u potrazi za otetom Monikom

BEOGRAD - Pripadnici Vojske Srbije, u saradnji sa štabom Ministarstva unutrašnjih poslova koji vodi akciju traženja, biće angažovani u potrazi za otetom djevojčicom Monikom Karimanović i otmičarem Ninoslavom Jovanovićem, saopštilo je večeras Ministarsvo odbrane Srbije.

"Malčanski berberin se pritajio, igra igru s policijom"

NIŠ - Postoji velika mogućnost da su Ninoslav Jovanović, poznat pod nadimkom Malčanski berberin i Monika Karimanović (12) u nekom skrovištu i posmatraju potragu putem televizije i interneta.

BIA se priključila potrazi za Monikom

BEOGRAD - Bezbjednosno-informativna agencija priključila se od jutros potrazi za otetom djevojčicom Monikom Karimanović i otmičarem Ninoslavom Jovanovićem.

Otkriveno gdje je još Malčanski berberin bio sa Monikom

Djevojčica Monika Karimanović (12) iz okoline Niša, koja je nestala 20. decembra na putu do škole, posljednji put je viđena s Ninoslavom Jovanovićem, Malčanskim berberinom, u knjaževačkim selima, a to potvrđuje i mještanin Svrljiškog Miljkovca, Siniša Nikolić.

Potraga za Monikom i dalje traje

OREŠAC - Policija je i u toku noći nastavila potragu za 12-godišnjom Monikom Karimanović, čiji je nestanak policiji prijavljen u petak popodne.

Najčitanije