Potres

Albaniju pogodio novi zemljotres

TIRANA - Područje Albanije noćas je pogodio novi zemljotres, a na sreću nema izvještaja o većim posljedicama.

Novi snažan zemljotres pogodio Albaniju

TIRANA - Tlo u Albaniji od prošle sedmice ne miruje, a najnoviji zemljotres dogodio se jutros u 9.26 sati sa epicentrom u blizini Tirane.

Albanski seizmolog: Registovano 1.300 potresa poslije glavnog

TIRANA - Albanski seizmolog Rapo Ormeni rekao je danas da je zabilježeno 1.300 slabijih potresa na području Drača i drugih dijelova zemlje i da je to normalan proces potreban za oslobađanje energije poslije glavnog zemljotresa.

Pronađena tijela zaručnika, u rukama držali dijete

TIRANA - Albanija i stravični zemljotresi, koji su odnijeli 40 života, i dalje su u fokusu. Tužne priče i sudbine stradalih ljudi na malo koga ne utiču.

Iz ruševina izvučena tijela majke i troje djece

TIRANA - Novi zemljotres jačine 5,1 stepen Rihterove skale pogodio je šire područje Drača u Albaniji, a prema posljednjim informacijama u potresima je poginulo 47 osoba.

Rama se "slomio" pred kamerama nakon pitanja o vjerenici njegovog sina

TIRANA - Dok je albanski premijer Edi Rama obilazio razorena područja, novinar ga je upitao o vijesti da je vjerenica njegovog sina poginula u zemljotresu.

Pacoli od svojih milijardi izdvaja milion evra za Albaniju

PRIŠTINA - Bedžet Pacoli, čija imovina se na KiM i u inostranstvu mjeri u milijardama, donirao je milion evra za obnovu i pomoć porodicama u Albaniji.

Kako nastaju zemljotresi i zašto je dobro da postoje

Od Skadra preko Drača i Tirane sve do juga Albanije zemljotres od 6,4 stepeni po Rihteru zatekao je ljude dok su još spavali.

Region ne miruje, zatresao se Karlovac

Stotine zemljotresa od srijede ujutro pogodili su region, a tlo se i dalje ne smiruje.

Sve se zatreslo dok je Tači davao izjavu, zgrada počela da se urušava

Tokom posjete predsjednika Kosova Hašima Tačija opštini Tuman dogodio se novi zemljotres, a sve su zabilježile kamere dok je Tači davao izjavu.

Najčitanije