Povratnik

Srpskog povratnika napao službenik MUP-a Hrvatske

​RIJEKA - Srpskog povratnika u Viškovu napao je radnik Direktorata civilne zaštite u Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, koji će biti udaljen iz službe, saopštila je Primorsko-goranska policija.

Srbinu povratniku drugi put ukraden traktor

Povratniku Momiru Brajkoviću, jednom od troje Srba koji žive u Belom Polju u opštini Istok, ukraden je traktor.

Povratnika Ljubišu Kajgo mina ubila na groblju

MOSTAR - Tijelo sedamdesetšestogodišnjeg Ljubiše Kajge, povratnika u naselje Hodbina, kod Mostara, pronađeno je juče obliveno krvlju, a dosadašnji rezultati istrage pokazuju da ga je ubila mina na koju je najvjerovatnije stao na lokalnom groblju.

Srpski povratnik pronađen mrtav na groblju

MOSTAR - Srpski povratnik LJ.K. (76) iz naselja Hodbina kod Mostara smrtno je stradao jutros prije podne od rana zadobivenih vatrenim oružjem ili detonacijom, saznaje Srna.

Povratnik u Drvar: Bilo je straha, ali je pobijedila želja za ostankom

DRVAR - Starina Mladen Miljević, danas devedesetdvogodišnjak iz Drvara, bio je među prvim Srbima koji su se vratili na svoja ognjišta poslije šest godina izbjeglištva tokom proteklog odbrambeno-otadžbinskog rata.

Nagodbe u predmetu "Povratnik": Dileri pristali na deset godina i tri mjeseca robije

SARAJEVO - Četvorica dilera heroinom, kokainom i marihuanom koji su uhapšeni u policijskoj akciji "Povratnik" u augustu ove godine, sklopili su sa državnim Tužilaštvom sporazume o priznanju krivnje prema kojima bi, ukoliko ih Sud prihvati, trebali dobiti ukupno deset godina i tri mjeseca zatvora.

U akciji "Povratnik" uhapšeno šest osoba, zaplijenjeno 30.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO- Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), u saradnji s policijskim službenicima Policije Brčko Distrikta BiH, započeli su juče operativnu akciju kodnog naziva "Povratnik" koja je usmjerena na suzbijanje neovlaštenog prometa opojnim drogama.

Najčitanije