Poziv

Pola vijeka od prvog komercijalnog video poziva

Video pozivi su danas uobičajena stvar, ali da li znate kada je i kako sve počelo?

Javni oglas o dodjeli lokacija za godišnju prodaju u centru Banjaluke

BANJALUKA - Gradska uprava Banjaluka raspisala je danas javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za godišnju prodaju u Ulici bana Milosavljevića, prema kriterijumu najvišeg iznosa.

Oglas kakav niste vidjeli: Pokreni karijeru još danas

Da li ste dostigli plafon u karijeri i spremni ste za promjenu životnog poziva? Ako jeste, kompanija Prointer ITSS pravo je mjesto za vas.

Korak dalje: Tinder uvodi opciju video-poziva

Tinder je objavio da će kasnije tokom godine objaviti veliku nadogradnju za svoju popularnu aplikaciju, i to će biti video-pozivi. Ovo je ogromna nadogradnja, s obzirom na to da Tinder ima milione korisnika i da video-pozivi mogu biti vrlo korisni za sve njih.

Merkelova zvala da zahvali, vatrogasac spustio slušalicu

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel željela je u telefonskom razgovoru da zahvali vatrogascima na njihovom doprinosu u krizi tokom pandemije virusa korona, ali joj je komandant vatrogasne službe spustio slušalicu.

Erotski video-poziv koštao ga 700 €

DOBOJ - Zadovoljavanje seksualne strasti na video-pozivu koštalo je naivnog Dobojliju sekiracije, ali i 700 evra.

Rusija poziva zemlje NATO-a na "Armijske igre 2020"

MOSKVA - Ministarstvo odbrane Rusije pozvalo je 90 zemalja, uključujući pripadnike NATO-a, da učestvuju na Međunarodnim vojnim igrama 2020, rekao je ministar Sergej Šojgu na sastanku Organizacionog odbora jednog od najvećih vojnih sportskih takmičenja.

Bankari: Građanima BiH omogućiti otvaranje računa video pozivom

​Udruženje banaka BiH smatra da građanima BiH, koji to žele, treba omogućiti otvaranje računa u komercijalnoj banci ili obavljanje neke druge usluge putem video-poziva.

Poreska uprava FBiH: Novu godinu započeti bez poreskih obaveza

SARAJEVO - Poreska uprava Federacije BiH (FBiH) pozvala je poreske obveznike da do kraja ove poslovne godine regulišu nepodnesene poreske prijave, izmire svoje obaveze, te narednu godinu započnu bez starih poreskih dugovanja.

Djevojčici iz Prijedora potrebna pomoć jer gubi vid

PRIJEDOR - Petogodišnjoj Lei Ališić iz Prijedora potrebna je pomoć dobrih ljudi za liječenje jer je nakon operacije počela naglo da gubi vid.

Najčitanije