Poznati

Ljepota kao imovina: Slavne zvijezde koje su osigurale svoje tijelo

Šta vam se najviše dopada u vašem izgledu? Oči? Nos? Ili možda usne? Da li ste ikada razmišljali da ih osigurate?

Kardi B bila striperka, Bred Pit maskota: Obični poslovi poznatih

Nisu sve poznate zvijezde koje su sada mega popularne rođene u poznatim porodicama kao što je to slučaj s Kardašijan klanom ili Paris Hilton. Velik broj njih je prije slave živio sasvim normalanim životom, a to pokazuju i poslovi koje su imali tada.

Među oboljelima od virusa korona brojne poznate osobe

Broj zaraženih virusom korona u svijetu svaki dan je sve veći, a Covid-19 nije poštedio ni poznate i slavne iz svijeta politike, umjetnosti i sporta.

Požar uništio kuće Džerarda Batlera, Majli Sajrus i Nila Janga

Glumac Džerard Batler, pjevač Nil Jang i pjevačica Majli Sajrus samo su neke od poznatih ličnosti koji su izgubili dom u razornom požaru koji je zahvatio Malibu i gori već četvrti dan.

Poznate ličnosti koje imaju šestoro i više djece

Slavni holivudski glumac i komičar Edi Marfi objavio je da očekuje deseto dijete. Glumac poznat po ulozi u filmu "Policajac s Beverli Hilsa" odavno je na listi slavnih s najviše potomaka. Mnogi od njih nisu bili vjerni, a ima i onih koji su sve vrijeme izdržali s jednom osobom.

Poznate ličnosti nose neobične amajlije za sreću

Neke zvijezde, iako su slavne, bogate i cijeli svijet zna za njih, ipak imaju svoje strahove kao i svi obični ljudi. Imaju rituale koji im, kako kažu, donose sreću, odnosno štite ih od uroka.

10 najskupljih kuća poznatih ličnosti

Sigurno je bar jednom u životu svako od vas sanjao o životu u luksuznoj vili ili kako bi bilo provesti bar jedan dan života na takvom mestu.

Najsmješniji inspirativni citati poznatih ličnosti

Vjerovatno ste mnogo puta do sada čitali inspirativne rečenice velikih ljudi. Oko njih se često pravi drama i one nose određenu ozbiljnost sa sobom. Ipak, uvjerite se da vas i velike riječi sa dozom humora mogu inspirisati. Ovo su rečenice sajta "Curatedquotes".

Slavni parovi čiji razlaz nismo očekivali

Od njihove strasti i emocija "prštalo" je na sve strane. A onda su se iznenada rastali. Od ovih deset parova to niko nije očekivao.

Oni su konobarisali, kokodakali pa postali zvijezde

Iako su neke zvijezde imale vrlo brz uspon u Holivudu, ima i onih koji su do statusa zvijezde morali da dođu težim putem. Ipak, sad kad žive lagodno i mogu sebi da priušte sve što požele, sigurno mnogo ne razmišljaju o tom periodu.

Najčitanije