Pranje

Da li kosu treba raščešljavati dok je mokra

Kada je kosa u pitanju nema ljepšeg osjećaja nego kada češljem možete glatko da prođete kroz nju.

Đukanović pomenut u dokumentu suda u Palermu u predmetu za pranje novca

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pomenut je u dokumentu istražnog sudije suda u Palermu u predmetu protiv bivšeg albanskog naftnog tajkuna Rezarta Tačija i nekoliko italijanskih državljana koji se sumnjiče za pranje više od 20 miliona evra, objavila je Radio-televizija Crne Gore.

Koliko često treba prati neke odjevne komade

"Koliko često treba prati pojedine komade odjeće" vječito je pitanje jer različiti proizvođači često imaju neusaglašene stavove. Odjeća je nekada prljavija nego što izgleda, a nekada je operemo, a da za to nije bilo potrebe.

Znakovi da koristite previše deterdženta tokom pranja veša u mašini

Kod modernih mašina za veš koje koriste manje vode od tradicionalnih previše deterdženta se neće otopiti i veš neće biti dobro opran.

Trećina Britanaca priznala, posteljinu peru jednom godišnje

Svaka treća osoba priznala je, u anketi koju je sproveo britanski čuveni proizvođač namještaja "Hamonds", da samo jednom godišnje pere posteljinu.

Hapšenja u Srpskoj zbog kompjuterskih prevara i pranja novca

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za visoko-tehnološki kriminalitet MUP-a Republike Srpske uhapsili su četiri osobe na području Srpske u operativnoj akciji "Skripta" zbog kompjuterskih prevara i pranja novca, izjavila je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Akcija SIPA: Lažnim liječenjem u Švedskoj zgrnuli 3,9 miliona evra

BIJELJINA - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) juče su pretresli dva objekta u Bijeljini zbog organiziranog kriminala, trgovine ljudima i pranja novca, koji su počinjeni u BiH i Švedskoj.

Akcija SIPA u Bijeljini po molbi tužilaštva Švedske

BIJELJINA - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH danas su na području Bijeljine pretresli dva stambena objekta zbog osnovane sumnje da je počinjeno krivično djelo organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelima pranje novca i međunarodna trgovina ljudima izvršenim u BiH i Švedskoj.

"Banke mirno peru prljavi novac - i nikom ništa"

BERLIN - Preko velikih banaka je oprano vjerovatno dva biliona sumnjivih dolara, piše glavna urednica DW-a Manuela Kasper-Kleridž i pita se zašto je izostao javni izliv bijesa i pritisak na banke u vezi s tim.

Hapšenje u Stanarima nakon međunarodne istrage

Lice čiji su inicijali R.P. iz Stanara lišeno je slobode u međunarodnoj policijskoj istrazi zbog sumnje da je izvršio krivična djela izrada i unošenje kompjuterskih virusa i pranje novca.

Najčitanije