Pravda za Davida

Završen protest u Sarajevu: Ovo je mrlja vladajuće strukture

Nekoliko stotina građana Sarajeva i Banjaluke okupilo se danas na trgu ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu na protestu kojim traže pravdu za tragično stradale mladiće Davida Dragičevića i Dženana Memića.

Obavljena ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića

BANJALUKA – Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića, na zahtjev njegovih roditelja Suzane Radanović i Davora Dragičevića, obavljena je danas na Novom groblju u Banjaluci.

Roditelji predali zahtjev za ekshumaciju Davida Dragičevića

BANJALUKA - Roditelji Davida Dragičevića, Suzana Radanović i Davor Dragičević predali su danas zvanični zahtjev za ekshumaciju njegovog tijela.

Lukač: Nije bilo prekomjerne sile prilikom okupljanja na Trgu Krajine

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske podnijelo je izvještaje tužilaštvu koje će dalje da ocijeni sve dokaze u vezi sa dešavanjima na Trgu Krajine u Banjaluci u decembru, rekao je resorni ministar Dragan Lukač.

Vedran Berić se predao policiji

BANJALUKA - Lice čiji su inicijali V.B, za kojim je bila raspisana potraga, javilo se u Policijsku upravu Gradiška, gdje je ispitano, potvrđeno je u policiji.

Podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv organizatora skupa

BANJALUKA - Službenici Policijske uprave /PU/ Banjaluka podnijeli su danas lokalnom Osnovnom sudu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica čiji su inicijali P.K, B.G. i A.G. koji su organizatori javnog skupa "Podrška Pravdi za Davida".

Suzana Radanović pozvana na ispitivanje

BANJALUKA - Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, pozvana je da se sutra javi u Sektor kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka.

Podnesen izvještaj protiv četiri lica, među njima i Davor Dragičević

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka dostavili su Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv četiri lica zbog sumnje da su izvršila krivična djela ugrožavanje sigurnosti i ugrožavanje sigurnosti u vezi sa podstrekavanjem, saopšteno je iz ove uprave.

Uhapšen Draško Stanivuković

BANJALUKA - Draško Stanivuković, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, uhapšen je danas oko 18 sati u Banjaluci, javlja reporter N1 televizije. Za njim je u nedjelju raspisana potjernica.

Cvijanović: Institucije treba da utvrde istinu

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović ponovo je danas izrazila žaljenje zbog tragedije koju je pretrpjela porodica Dragičević i naglasila da svi žele da se dođe do istine i pravde, ali da to ne znači da treba atakovati na policiju Srpske i rušiti imidž gradova.

Najčitanije