Pravda za Davida

Davor Dragičević: Noć provodimo ispred zgrade policije

BANJALUKA - Davor Dragičević, otac ubijenog Banjalučanina Davida Dragičevića, poručio je da sa građanima ostaje do jutra ispred zgrade Policijske uprave Banjaluka.

Davor Dragičević održao pres o proteklih šest mjeseci borbe

BANJALUKA - Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića za kojeg tvrdi da je ubijen, pa bačen u Crkvenu, održao je pres konferenciju na kojoj je prikazao snimak na kojem su montirane izjave onih koji su uključeni u istragu ovog slučaja. Potom je odgovarao na pitanja novinara.

Davor Dragičević: U petak dokazi o ubistvu Davida

BANJALUKA - Na Trgu Krajine u Banjaluci 171. dan traži se pravda za Davida Dragičevića. Poruke uvijek iste, mir i dostojanstvo za istinu i pravdu.

"Pravda za Davida" 168. dan na Trgu Krajine

BANJALUKA - Na Trgu Krajine u Banjaluci, 168. dan za redom traži se pravda za Davida Dragičevića. Poruke uvijek iste, mir i dostojanstvo za istinu i pravdu.

Policajce terete za gubitak Davidovog donjeg veša

BANJALUKA - Protiv Zorana Bošnjaka i Mikice Marjanca, krimtehničara zaposlenih u banjalučkoj policiji, u petak je podignuta optužnica koja ih tereti da su izgubili donji veš ubijenog Banjalučanina Davida Dragičevića (21).

Na Trgu Krajine pročitano pismo Davidove majke

BANJALUKA - Na Trgu Krajine u Banjaluci večeras je 158. put za redom održan skup Pravda za Davida. I ove, kao i svih prethodnih večeri građani u centru Banjaluke su zatražili istinu i pravdu i rješavanje slučaja ubistva Davida Dragičevića.

Dragičević sa skupa "Pravda za Davida": Borba za istinu neće stati

BANJALUKA - Davoru Dragičeviću, ocu tragično nastradalog mladića Davida, i u srijedu se pridružio veliki broj građana na Trgu Krajine u Bajaluci kako bi mu pružili podršku u potrazi za istinom o smrti njegovog sina.

Davor Dragičević: Jednog dana uzeću pravdu u svoje ruke

BANJALUKA - Iako je hladno vrijeme i jake kiša cijeli dan pada, nekoliko desetina građana se i večeras okupilo na Trgu Krajine u centru Banjaluke i dalo podršku Davoru Dragičeviću u borbi da sazna istinu o ubistvu njegovog sina Davida.

Davor Dragičević: Danas prijava protiv 13 lica, a ima ih 82

BANJALUKA - Na banjalučkom Trgu Krajine i večeras je održano okupljanje na kojem Davor Dragičević, otac tragično stradalog Davida Dragičevića i grupa Pravda za Davida 152. dan traže istinu i pravdu.

Dragičević podnio krivičnu prijavu SIPA: Prijavio 13 osoba

BANJALUKA - Davor Dragičević, otac ubijenog Banjalučanina Davida Dragičevića (21), prijavio je Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) 13 osoba, uključujući i rukovodioce MUP-a RS.

Najčitanije