Pravila

Tri pravila za uspješnu kupovinu muških odijela

Svaki muškarac bi trebalo u ormaru da ima barem jedno kvalitetno odijelo koje pristaje njegovoj tjelesnoj građi, ali ukoliko vam odijelo nije neophodno za svakodnevno i poslovno oblačenje, možda vam biranje i kupovina odijela neće biti lagan posao.

Rembrant, umjetnik koji je kršio pravila

Rembrant je živio u, takozvano, Zlatno doba Holandije, i bio je vodeći slikar barokne epohe, rođen 15. jula 1606, preminuo 4. oktobra 1669. godine.

Njemačka vlada usvojila nova pravila za ulazak u zemlju

BERLIN - Njemačka vlada usvojila je danas novu uredbu kojom se pooštravaju pravila za ulazak u zemlju u cilju zaštite od "uvoza" virusa korona.

Presedan na Australijen openu - organizatori mijenjaju pravila

Nekoliko dana prije početka Australijen opena nadvio se veliki crni oblak iznad turnira.

Velike promjene u NBA - nova pravila i mjere za igrače

Virus korona sve više "muči" organizatore NBA lige, te je stigla vijest o novom odlaganju.

Nova pravila za ulazak u Grčku od 1. jula

ATINA - Putnici koji u Grčku dolaze avionom, morem ili kopnom, od 1. jula moraće da popune poseban obrazac najmanje 48 sati prije ulaska u zemlju, na osnovu kojeg će dobiti poseban barkod (QR).

CIK BiH sutra raspisuje opšte izbore: Izborni proces po starim pravilima?

BANJALUKA, SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH raspisaće sutra opšte izbore na svim nivoima u BiH, koji bi trebalo da budu održani 4. oktobra, saopšteno je iz te institucije, iako je ranije bilo najavljivano da će biti uvedene neke promjene koje će unaprijediti izborni sistem.

Stroga pravila za gejmerke: Dekolte može, ali ostalo ne

Twitch, servis na kojem korisnici emituju sadržaj uglavnom vezan za videoigre, a koji uključuje i snimanje sebe dok igraju popularne videoigre, ima nova pravila o golotinji, piše polygon.com.

Revolucija u fudbalu - uvodi se pet novih pravila?

Holandski fudbalski savez (KNVB) dobio je dozvolu Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) da narednih godina testira pet novih fudbalskih pravila.

NBA mijenja format Ol-star meča u čast Kobija Brajanta

Čelni ljudi NBA lige odlučili su da promijene način brojanja poena na Ol-star utakmici, saopštili su mediji u SAD.

Najčitanije