Preševo

Kod Preševa pronađeno oružje albanskih terorista, planiran napad na vojnike?

BEOGRAD - U podrumu jedne kuće na području opštine Preševo pronađeno je zakopano oružje za koje se vjeruje da je pripadalo albanskim teroristima i da je bilo namijenjeno za napade, pišu "Večernje novosti".

Prvačić preminuo od srca

BEOGRAD - Šestogodišnji dječak F. K. iz sela Rajince kod Preševa, koji je prije dva dana preminuo na početku petog časa u Osnovnoj školi "Zejnelj Hajdini", umro je od infarkta, saopštilo je Više tužilaštvo u Vranju.

Učenik iznenada umro za vrijeme nastave

BEOGRAD - Učenik prvog razreda osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju beogradski mediji, a u Ministarstvu prosvjete Tanjugu je rečeno da će javnost biti obavještena o detaljima kada prikupe sve neophodne informacije.

Dačić: Tači sigurno neće posetiti Preševo

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Hašim Tači sigurno neće posjetiti Preševo i da je to bila lažna vijest.

Albanci s juga Srbije traže "ujedinjenje s Kosovom"

PRIŠTINA - Predstavnici Albanaca sa juga Srbije kažu da su danas, na sastanku sa kosovskim predsjednikom Hašimom Tačijem u Prištini, zatražili da kosovska skupština usvoji rezoluciju, koja bi podržala njihov zahtjev da se tri opštine s juga Srbije "ujedine sa Kosovom", javlja prištinska "Gazeta Ekspres".

Tuča odbornika u SO Preševo

PREŠEVO - U Skupštini opštine Preševo u utorak je došlo do fizičkog sukoba između odbornika.

Za Haradinaja Preševo i Bujanovac "istočno Kosovo"

PRIŠTINA - Kosovski premijer Ramuš Haradinaj kaže da će auto-putem Priština-Gnjilane-Belo brdo biti povezana "Anamorava" sa "istočnim Kosovom" (Preševo i Bujanovac).

Srpski migovi u brišućem letu iznad kopnene zone bezbjednosti sa Kosovom

Borbeni avioni Vojske Srbije su preletali jug Srbije u okviru redovnih letačkih aktivnosti, rekao je za B92.net portparol Ministarstva odbrane Jovan Krivokapić.

Na prelazu Preševo pronađeno 22.000 tableta

BEOGRAD - Na graničnom prelazu Preševo, carinici i policija spriječili su pokušaj krijumčarenja u Srbiju gotovo 22.000 tableta, mahom lijekova za smirenje, namijenjenih tržištu, saopšteno je iz Uprave carina Srbije.

Strpao deset ljudi u gepek, uhapšen zbog krijumčarenja ljudi

NIŠ - Policija je uhapsila muškarca iz Vranja koji je u gepeku vozila pokušao da prokrijumčari deset migranata, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

Najčitanije