Predavanje

Dogs Trust organizuje radionicu za roditelje i prosvjetne radnike

Zadovoljstvo nam je upriličiti interaktivnu radionicu za roditelje, sve porodice s djecom, posebno one koji imaju ili planiraju nabaviti ljubimca, kao i prosvjetne radnike.

Zlatko Dalić održao predavanje bh. trenerima

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić održao je online predavanje polaznicima UEFA PRO kursa u sklopu Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

Profesori i studenti uspješni u Google učionici

BANJALUKA - Nastava na daljinu je novi izazov i za studente, ali i za nas profesore, kazao je za "Nezavisne" Željko Vaško, profesor predmeta troškovi i kalkulacije na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Banjaluci.

Virtuelno ismijavanje zaboli vršnjake

​DOBOJ - Kada nemaju hrabrosti da se s vršnjacima razračunaju oči u oči, srednjoškolci to uglavnom čine na društvenim mrežama, skriveni iza lažnih profila i uvredljivih sadržaja koje postavljaju.

Održano predavanje "Rizici tokom procesa vantjelesne oplodnje"

ZVORNIK - Svjetski stručnjak u oblasti reproduktivne medicine doktor Milan Milenković održao je danas u Zvorniku predavanje o temi "Rizici tokom procesa vantjelesne oplodnje".

Bijeg od kuće ne predstavljati kao herojstvo

​DOBOJ - Jedinice u dnevniku, strah od strogih roditelja zbog slabih ocjena, te prve simpatije i ljubavni jadi samo su neki od razloga koji djecu školskog uzrasta natjeraju da pobjegnu od kuće, pa se u potragu za njima osim roditelja uključuje i policija, kojoj se prijavljuje njihov nestanak.

Studenti prava o organizovanom kriminalu

​BANJALUKA - Studentska organizacija Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci - SOPFBL organizuje 2. konferenciju studenata prava na temu: "Budućnost javnih fakulteta i uticaj studenata na poboljšanje uslova studiranja" od 24. do 26. maja, čije je svečano otvaranje sutra u 19 časova na Pravnom fakultetu, a u sklopu konferencije organizuje i radionicu koja počinje u subotu u 11.30 na ovom fakultetu.

Predavanja o polno prenosivim bolestima za đake

PRIJEDOR - Aktiv pedagoga i psihologa srednjih škola Prijedor saopštio je da u dogovoru sa direktorima škola sprovodi aktivnosti u okviru programa "Briga o djetetu - zajednička odgovornost i obaveza".

Policija u Banjaluci održala predavanje za 300 učenika

BANJALUKA - Policija u Banjaluci održala je predavanja za oko 300 učenika osnovnih škola sa područija u nadležnosti ove uprave o temi štetnih posljedica korištenja droga, bezbjednosnim rizicima korištenja društvenih mreža, kao i o prevenciji maloljetničke delinkvencije.

Predavanja za proizvođače jagodičastog voća

SARAJEVO - Proizvođači jagodičastog voća u BiH pozvani su da naredne sedmice u Banjaluci, Prijedoru, Bihaću i Bugojnu prisustvuju predavanjima i radionicama o diverzifikaciji ove proizvodnje, sa fokusom na savremenu proizvodnju visokožbunaste borovnice, saopšteno je iz "Farma dva" projekta.

Najčitanije