Predmet

Lažno se predstavio i uzeo predmete iz policije u Prijedoru

PRIJEDOR - D.Z. iz Prijedora uhapšen je sinoć oko 23.20 zbog sumnje da je lažno se predstavljajući uzeo predmete iz prostorija Policijske uprave Prijedor, saopšteno je iz ove uprave.

Egipatske škole uvode predmet "Mohamed Salah"

Veliki uspjesi koje je Mohamed Salah ostvario u karijeri postaće nastavni predmet koji će biti uvršten u program egipatskih osnovnih i srednjih škola kako bi se djeca dodatno inspirisala da postižu uspjehe u životu, prenose američki mediji.

Tužilaštvo BiH: Formiran predmet protiv Dodika

SARAJEVO - Predmet protiv Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, formiran je već po primitku prve prijave, a zadužen je i tužilac, saopšteno je iz Tužilaštva Bosne i Hercegovine.

Baloner, jesenji modni klasik

Pred nama je jesen, a to u modnom svijetu znači povratak šarmantnih balonera u raznim izdanjima.

Vrhovni sud RS ukinuo presudu Stojčinoviću i Jeličiću

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je presudu Mirku Stojčinoviću, bivšem zamjeniku pravobranioca RS, i njegovom pomoćniku Borislavu Jeličiću, kojom su bili osuđeni na četiri i po i godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja.

Predmet "Trezor": Oksana poslije kćerkine svadbe ide u sudnicu

BANJALUKA - Milan Reljić, krunski svjedok u predmetu "Trezor", u kojem se sudi sedmorici optuženih za višemilionske pljačke, rekao je da je njegova bivša supruga Oksana trenutno u Moskvi te da bi uskoro trebala da dođe u Srbac, pošto se udaje njihova kćerka.

Svjedoci odbrane u predmetu "Trezor": Optuženi u vrijeme pljački spremali meso za slavu

BANJALUKA - Tog 18. januara 2010. godine, kada je u krugu banjalučke firme "Metal" od radnika "Alpha securityja" ukradeno 572.857 KM, Siniša Straživuk (49) i ja pekli smo pečenice za njegovu krsnu slavu Jovanjdan.

Predmet "Trezor": Novinari ostali pred vratima Suda

BANJALUKA - Novinarima danas nije odobreno da prate nastavak suđenja sedmorki optuženoj u predmetu "Trezor" u Okružnom sudu u Banjaluci.

Sudovi BiH u prošloj godini riješili 149.154 najstarija predmeta

SARAJEVO - Sudovi u BiH su u prošloj godini riješili 149.154 najstarija predmeta.

Novi predmet u srednjim školama u RS: Bezbjednost prije seksualnog obrazovanja

BANJALUKA - Đaci u Republici Srpskoj će od sljedećeg polugodišta dobiti novi predmet - bezbjednost i zaštitu, dok do uvođenja seksualnog obrazovanja, čije se uvođenje ranije iniciralo, neće doći, iako stručnjaci smatraju da je i taj predmet prijeko potreban.

Najčitanije