Predrag Gaga Antonijević

VKS: Bjelogrliću će se suditi u Beogradu

BEOGRAD - Vrhovni kasacioni sud (VKS) usvojio je prijedlog postupajućeg niškog sudije i delegirao mjesnu nadležnost za suđenje glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću Prvom osnovnom sudu u Beogradu, rečeno je danas Tanjugu u VKS.

Bjelogrlić: Branio sam čast na pogrešan način

BEOGRAD - Žao mi je što sam odgovrio na jedan neprimeren način na provokacije koje su bile te večeri, a traju već godinu dana i više, izjavio je reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić u razgovoru za Tanjug, komentarišući incident sa rediteljem Predragom Gagom Antonijevićem u hotelu "Ambasador" u Nišu.

Autori i glumci filma Dara iz Jasenovca reagovali na optužbe Varajetija

BANJALUKA - Srpski kandidat za "Oscara", ostvarenje "Dara iz Jasenovca" Predraga Gage Antonijevića, od strane američkog kritičara Džeja Vajsberga nazvan je neskrivenim dijelom srpske nacionalističke propagande, a reditelj, scenaristkinja i glumci ovog filma reagovali su na napade koji, nažalost, nisu bili neočekivani.

Objavljen prvi insert iz filma "Dara iz Jasenovca"

BEOGRAD - Prvi insert iz filma "Dara iz Jasenovca", reditelja Predraga Antonijevića, danas je i zvanično objavljen, označavajući uvertiru u američku distribuciju filma koja počinje za manje od mjesec dana, 5. februara, saopštili su producenti.

Antonijević: Važno da se krici jasenovačkih žrtava čuju što dalje

BEOGRAD - Režiser Predrag Gaga Antonijević izjavio je povodom ulaska u distribuciju širom Amerike njegovog filma "Dara iz Jasenovca", koji je i srpski kandidat za "Oskara", da je jedina svrha i jedino važno da se glasovi jasenovačkih žrtava, koji su 75 godina gušeni, čuju što dalje.

Američka premijera "Dare iz Jasenovca" zakazana za februar

BEOGRAD - Distrubuterska kuća "101 STUDIO" zvanično je zaključila ugovor o američkim pravima za film Dara iz Jasenovca", reditelja Predraga Antonijevića, ostvarenje koje je izabrano za srpskog kandidata za 93. Nagradu Američke akademije filmske umjetnosti i nauke - Oskar, a tim povodom je organizovana novinarska projekcija filma u beogradskoj Kombank dvorani.

Sandra Ljubojević: Značaj "Dare iz Jasenovca" prerastao glumce i autore

Film "Dara iz Jasenovca", u režiji Predraga Gage Antonijevića, po scenariju Nataše Drakulić, srpski je kandidat za prestižne filmske nagrade "Oscar" i "Zlatni globus".

Najčitanije