Predrag Kon

Kon najavio nove mjere za srpsku dijasporu

BEOGRAD - Epidemiolog dr Predrag Kon najavio je danas da će za ljude iz Srbije koji žive i rade u inostranstvu, a koji budu u većem broju počeli da dolaze u Srbiju za vrijeme slava, biti uveden poseban zdravstveni nadzor.

Kon: Nema razloga za zatvaranje škola, situacija pod kontrolom

Od početka školske godine u 13 beogradskih osnovnih škola prijavljeno je 16 slučajeva zaraze virusom korona, a epidemiolog i član Kriznog štaba u Srbiji Predrag Kon kaže da situacija nije zabrinjavajuća, da se sve drži pod kontrolom i da u ovom trenutku nema nijednog razloga da se škole zatvaraju.

Kon: Pritisci će biti sve jači za popuštanje mera

U Beogradu se epidemiološka situacija smiruje, izjavio je danas epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon i dodao da je virus i dalje prisutan i da je zbog toga nesigurna epidemiološka situacija.

Kon: Epidemiološka situacija još nesigurna

BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon kaže da je epidemiološka situacija u Srbiji još nesigurna, jer je virus prisutan i velika je osjetljivost populacije.

Dr Kon: Đaci masku mogu da odlože u jednom slučaju

BEOGRAD - Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je da se ne može reći da su škole potpuno bezbjedne, ali da je važno da se poštuju sve mjere zaštite.

Kon: Svedoci smo svesnog narušavanja mera

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je večeras da na vanrednoj sjednici Kriznog štaba nisu donijete nove mjere.

Kon: Samoizolacija najlogičnije rešenje za povratnike

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je da će Krizni štab danas ponovo raspravljati o mogućnosti uvođenja samoizolacije za one koji dolaze sa odmora iz inostranstva u Srbiju.

Kon: Odgoditi polazak u školu djece koja su putovala u inostranstvo

BEOGRAD - Moguće je da će Krizni štab za suzbijanje kovida 19 preporučiti da djeca koja su bila izvan Srbije sa zakašnjenjem od deset dana krenu u školu, zbog epidemiološkog rizika koji postoji kod ljudi koji se ovih dana u Srbiju vraćaju sa odmora iz raznih zemalja, izjavio je epidemiolog i član Štaba Predrag Kon.

Kon: Noćni klubovi ne mogu da rade

BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da noćni klubovi ne mogu da rade, navodeći da je i dalje na snazi mjera zabrane javnog okupljanja više od deset ljudi.

Kon: Odluka o merama prema BiH ima političku dimenziju

BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon istakao je danas da je jasno da građani Srbije koji se vraćaju u zemlju nemaju nijednu dodatnu obavezu i dodao da se mjere donose u skladu sa epidemiološkom situacijom.

Najčitanije