Predrag Kon

Kon: U Srbiju stiglo još 18.075 doza Pfizer/BioNTech vakcine

BEOGRAD - U Srbiju je danas stiglo još 18.075 doza vakcina Pfizer/BioNTech, izjavio je danas epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona Predrag Kon.

Zbog čega Kon želi da se što prije raspusti Krizni štab

BEOGRAD - Krizni štab je već obavio sve što je bitno a osjećaće se potreba za dijelom štaba bar još pola godine. Imaćemo oružje, tj. vakcinu, i treba je što prije upotrijebiti, rekao je za RTS član Kriznog štaba epidemiolog Predrag Kon.

Kon: Svako ko me upozorava na Hipokrata nek se preispita

BEOGRAD - Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona Predrag Kon izjavio je da svako onaj koji ga upozorava na Hipokratovu zakletvu zbog rada u Kriznom štabu i nekih navodno prihvaćenih kompromisa treba da se duboko preispita, makar to bio i profesor Dragan Delić.

Kon: Neodgovornim ponašanjem imaćemo eksploziju posle Nove godine

BEOGRAD - Epidemiolog i član Kriznog štaba Srbije dr Predrag Kon, izjavio je da je u pogledu epidemiološke situacije najveći problem ono što će tek doći - novogodišnji praznici.

Kon: Teško da neće biti restriktivnih mera za praznike

BEOGRAD - Epidemiolog i član kriznog štaba Predrag Kon rekao je danas da je malo vjerovatno da tokom novogodišnjih praznika neće biti restriktivnih mjera.

Kon: Naš zdravstveni sistem nije pred "pucanjem"

BEOGRAD - Član Kriznog štaba, epidemiolog Predrag Kon ponovio je juče da zdravstveni sistem nije pred "pucanjem".

Kon: Smirivanje situacije očekuje se za dvije sedmice

Smirivanje situacije očekuje se tek za dvije nedjelje, procjenjuje za Tanjug dr Predrag Kon i ukazuje da će se do tada, na žalost, bolnice puniti, i rasti broj novozaraženih.

Kon: Da li neko mislio da ćemo poslati silu na narod?

BEOGRAD - Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je danas da u Srbiji sasvim sigurno ima veći broj zaraženih nego registrovanih i da je nepoštovanje mjera problem svih.

Kon: Situacija kritična, još ima do italijanskog scenarija

BEOGRAD - Član Kriznog štaba epidemiolog Predrag Kon ocijenio je danas da je Srbija u kritičnoj situaciji, posebno u Beogradu, gdje je epidemiološka situacija iz vanredne prešla u katastrofalnu jer, kako kaže, nema prostora za dalji prijem pacijenata zbog čega se prevoze u druga mjesta.

Kon ima novu poruku

BEOGRAD - Epidemiolog Predag Kon upozorio je danas preko svog Facebook naloga da svi moraju da daju svoj doprinos da bi se usporilo dalje širenje virusa korona.

Najčitanije