Predsjedništvo BiH

Prijedlog budžeta upućen u parlamentarnu proceduru

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH u petak je na vanrednoj sjednici utvrdilo i u palamentarnu proceduru po hitnom postupku uputilo Prijedlog zakona o budžetu institucija i međunarodnih obaveza BiH za 2020. godinu.

Vanredna sjednica Predsjedništva BiH u petak

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH održaće sutra vanrednu sjednicu u Sarajevu, saopšteno je iz ove institucije.

Nacrt budžeta stigao u Predsjedništvo

SARAJEVO - Nacrt budžeta institucija na nivou BiH i međunarodnih obaveza za ovu godinu stigao je danas u Sekretarijat Predsjedništva BiH, potvrđeno je Srni u Predsjedništvu.

Čović pisao Džaferoviću: Bez delegacije HDZ-a na sastanku u Predsjedništvu

SARAJEVO - Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović obavijestio je predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića da delegacija ove stranke neće doći na današnji sastanak u zgradi Predsjedništva zbog, kako je naveo, zanemarivanja načela konstitutivnosti i demokratskog predstavljanja.

Imenovano novo Upravno vijeće Centralne banke BiH

SARAJEVO - Predsjedništvo Bosne i Hercegovine imenovalo je danas tri nova člana Upravnog vijeća Centralne banke i to Radomira Božića, Dragana Kulinu i Danijelu Martinović, potvrđeno je za Klix.ba u Predsjedništvu BiH.

Šta Predsjedništvo BiH traži od Savjeta ministara?

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH je usvojilo Informaciju Savjeta ministara BiH o realizaciji Zaključka Predsjedništva BiH sa 10. redovne održane 6. aprila i definisanih mjera za zaustavljanje širenja COVID-a 19.

Predsjedništvo usvojilo izvještaj Savjeta ministara u vezi sa virusom korona

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Predsjedništvo BiH danas prihvatilo izvještaj Savjeta ministara o sprovođenju zaključaka u vezi sa epidemijom virusa korona.

Uspostaviti koordinaciju suzbijanja pandemije na nivou Savjeta ministara

SARAJEVO – Članovi Predsjedništva BiH su na sastanku s ambasadorima kvinte u BiH dogovorili formiranje posebnog koordinacionog tima za evropske integracije, a osim toga, zatražili su od Savjeta ministara BiH da iskoordiniše mjere za suzbijanje pandemije korona virusa između dva entiteta.

Sjednica Predsjedništva zakazana za 28. april

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović zakazao je sjednicu Predsjedništva BiH za utorak, 28. april, nakon današnjih video-konsultacija članova Predsjedništva BiH, potvrđeno je Srni u ovoj instituciji.

Razmatran izvještaj Savjeta ministara o preduzetim mjerama u vezi sa epidemijom

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH je na današnjoj 10. redovnoj sjednici razmatralo izvještaj Savjeta ministara o do sada preduzetim i realizovanim obavezama i mjerama u vezi sa epidemijom virusa korona sa sjednice održane 16. marta, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Najčitanije