Predsjednik

Zeman u bolnici

PRAG - Češki predsjednik Miloš Zeman primljen je danas u Centralnu vojnu bolnicu u Pragu, saopštila je portparolka bolnice.

Šta se krije iza pada rumunske vlade

Ponovo je pala jedna vlada u Rumuniji, ovaj put usred četvrtog talasa pandemije virusa korona. Prema kritičarima, odgovornost snosi i predsjednik Klaus Johanis. Neki ga čak porede sa Marijom Antoanetom.

Haiti: Vođa bande najavio nerede zbog ubistva predsjednika

PORT-O-PRENS - Više od 1.000 demonstranata okupilo se danas oko jednog od najzloglasnijih vođa bandi na Haitiju koji je najavio da će organizovati proteste zbog ubistva predsjednika Žovnela Moiza.

Predsjednik Haitija dva puta zvao u pomoć: Moj život je u opasnosti

Objavljeni posljednji telefonski pozivi ubijenog predsjednika Haitija. Bar dva puta je pokušao da dozove policiju u pomoć koja nije stigla na vrijeme.

"Zaustavljen rast broja oboljelih"

BROD - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je zaustavljen rast broja oboljelelih od virusa korona i da bi naredni dani trebali pokazati da li je to stavljeno pod kontrolu kako bi što prije počele da rade djelatnosti kojima je preventivnim mjerama to onemogućeno.

Nije završila: Megan Markl navodno sprema novu "bombu"

Megan Markl će, prema pisanju stranih medija, iskoristiti intervju koji je "razdrmao" kraljevsku porodicu, ali i čitav svijet, kako bi lansirala svoju političku karijeru.

Sevlidu Hurtiću se smiješi fotelja predsjednika

DOBOJ - Sevlidu Hurtiću, predsjedniku Nezavisne liste Doboj i nosiocu liste koalicije "Doboj u srcu", isplatilo se višegodišnje strpljenje jer mu se smiješi fotelja predsjednika Skupštine grada, na koju bi sutra trebalo da bude biran kao Bošnjak koji je na lokalnim izborima osvojio najviše glasova svojih sunarodnika.

Cvijanović: Srpskoj ne treba ni stari ni novi visoki predstavnik

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je, što se tiče visokih predstavnika, stav Republike Srpske jasan - nama ne treba ni ovaj stari ni neki novi visoki predstavnik.

Cvijanović: Zagovaram zakonito ponašanje svakoga

DOBOJ - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je da će uvijek zagovarati zakonito ponašanje svakoga, bilo da je na javnoj funkciji ili građanin, te da postoji sankcija ukoliko se utvrde određene nepravilnosti.

Elektori počeli da glasaju za predsjednika SAD

VAŠINGTON - Elektori američkih država počeli su formalno da glasaju, čime bi, prema rezultatima izbora 3. novembra, trebalo i formalno da potvrde izbor Džoa Bajdena za narednog predsjednika SAD, prenio je AP.

Najčitanije