Predstava

Otkazana predstava "Garsonjera"

Predstava "Garsonjera" Narodnog pozorišta Republike Srpske otkazana je zbog bolesti glumca.

Odigrana predstava "Čekaonica za bolje sutra"

Predstava "Čekaonica za bolje sutra" Dramskog studija "Daske" iz Laktaša odigrana je treće večeri 12. Dana pozorišta u Mrkonjić Gradu.

Glumci iz Laktaša u Prnjavoru izveli predstavu "Milion i po"

PRNJAVOR - Članovi Dramskog studija "Daske" iz Laktaša Ognjen Todorović i Bojana Radić izveli su u prnjavorskom Centru za kulturu predstavu "Milion i po", nastalu prema motivima komedije "Prah" mađarskog autora Đerđa Špira.

Pred publikom pet predstava na "Danima komedije" u Bijeljini

Na 19. pozorišnom festivalu "Dani komedije" bijeljinska publika će od 16. oktobra do 6. novembra imati priliku da pogleda pet predstava pozorišta iz Srbije i Republike Srpske.

Odigrana predstava "hoćemo l' više"

Mladi glumci i članovi Udruženja dramskih umjetnika "Altteatar" večeras su u Prijedoru izveli dramsku predstavu pod nazivom "Hoćemo l' više".

Predstava "Nema me" otvara 12. dane kazališta "Vitez 2020"

Predstava Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez "Nema me" otvoriće 12. dane kazališta "Vitez 2020" 20. septembra, a predstava će biti izvedena u Kazališnoj dvorani Vitez od 20 časova.

"Mrtvo more za početnike" otvorilo Juventafest

Gostujućom predstavom "Mrtvo more za početnike" u izvođenju Teatra "Gimnazijalac" iz Lebana, u Pozorištu mladih Sarajevo svečano je otvoren 8. Juventafest.

Narodno pozorište RS počelo s radom na predstavi "Zlatno doba"

Narodno pozorište Republike Srpske danas je počelo s radom na novoj predstavi "Zlatno doba", autora i reditelja Željka Stjepanovića.

"Pijana noć 1918" najbolja predstava, nagrada publike "Identitluku"

Predstava "Pijana noć 1918" Narodnog pozorišta Tuzla dobikla je nagradu za najbolju predstavu u cjelini po ocjenama stručnog žirija 39. Pozorišnim/kazališnim igrama BiH u Jajcu, dok je predstava "Identitluk", nastala u koprodukciji Hrvatskog narodnog kazališta (HNK) u Mostaru, Narodnog pozorišta Mostar i Studija za izvedbene umjetnosti, po izboru publike najbolja predstava.

Bijeljinsko pozorištance "Maslačak" oduševilo sokolačke mališane

Pozorištance "Maslačak" iz Bijeljine izvelo je večeras na Sokocu, nakon skoro šest mjeseci pauze, predstavu za djecu "Cile, razmaženo pile".

Najčitanije