Predstavnički dom

Ko su budući poslanici u parlamentima RS i BiH?

BANJALUKA - Dan nakon opštih izbora u Republici Srpskoj krenula je i kombinatorika sa parlamentarnim mjestima.

U parlament BiH ulazi 15 stranaka

SARAJEVO, BANJALUKA - U Predstavnički dom parlamenta BiH, kako stvari sada stoje, ući će čak 15 političkih partija, i to 10 iz Federacije BiH, a pet iz Republike Srpske.

SNSD neće prisustvovati današnjoj sjednici Predstavničkog doma

SARAJEVO - Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac najavio je da poslanici ove stranke neće učestvovati u radu današnje sjednice ovog doma, navodeći da SNSD "neće biti dopuna nikome na nivou BiH".

Svaki šesti poslanik preletač

BANJALUKA, SARAJEVO - Svaki šesti poslanik na nivou Predstavničkog doma BiH i Narodne skupštine (NS) RS u protekle četiri godine promijenio je politički dres i priklonio se drugoj političkoj opciji.

Mehmedović: Zahtjev za smjenu Mektića politikanstvo

SARAJEVO - Šemsudin Mehmedović (SDA), poslanik u Predstavničkom domu BiH ocjenio je danas prije same sjednice Predstavničkog doma BiH, da je zahtjev za smjenu ministra sigurnosti Dragana Mektića politikanstvo.

Počela sjednica Parlamenta BiH o smjeni Mektića

SARAJEVO - Poslanici u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH danas bi na sjednici koja je upravo počela trebalo da se izjasne o zahtjevu klubova poslanika SNSD-a i DNS-a za Dragana Mektića, smjenu ministra bezbjednosti.

Poslanici Parlamentarne skupštine BiH danas o Mektićevoj smjeni

SARAJEVO - Poslanici u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH trebalo bi danas da se izjasne o zahtjevu klubova poslanika SNSD-a i DNS-a za smjenu ministra bezbjednosti Dragana Mektića.

Pandurević: Ne postoji razlog za smjenu Mektića

SARAJEVO - Predsjedavajuća Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Aleksandra Pandurević vjeruje da na sutrašnjoj sjednici ovog doma neće biti podržana inicijativa klubova poslanika SNSD-a i DNS-a za smjenu ministra bezbjednosti Dragana Mektića.

Bojić uputio zahtjev da se u salama Parlamenta BiH istaknu zastave RS

SARAJEVO - Na sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH zatraženo je da se u salama Predstavničkog doma i Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH istakne i zastava Republike Srpske.

Okončana rasprava o Prijedlogu zakona o depozitu u bankama u BiH

SARAJEVO - Okončana je rasprava u Predstavničkom domu BiH o Prijedlogu zakona o depozitu u bankama u BiH. Poslanici su započeli raspravu o Zakonu o zastavi BiH.

Najčitanije