Predviđanje

Simpsonovi ponovo šokirali: Predvidjeli i invaziju "pčela ubica"

Simpsonovi su nadaleko poznati po tome što su predvidjeli brojne svjetske događaje. Stvari postaju zaista izuzetno zanimljive pošto se čini da su tvorci serije predvideli i virus korona, ali i dolazak stršljena ubica u SAD.

Ruski doktor predviđa šta će biti s pandemijom

BEOGRAD - Kinezi su u suzbijanju virusa korona preduzeli mjere bez presedana i organizovali karantin kakav do sada nije viđen u istoriji čovječanstva, izjavio je doktor Aleksandar Semjonov, zamjenik direktora Instituta za epidemiologiju i mikrobiologiju u Sankt Peterburgu.

Uznemirujuće predviđanje Nostradamusa za 2018. godinu

Francuski ljekar i prorok - Nostradamus, navukao je na leđa mnoge skeptike, ali ne možemo ignorisati da su se neke od njegovih ideja tokom vremena pokazale istinitima.

Novo predviđanje smaka svijeta: Da li ćemo i ovu apokalipsu preživjeti?

Dejvid Mejd, autor knjige “Planet X: the 2017 arrival“, ubijeđen je da nas 23. septembra očekuje apokalipsa, kao i da će nas planeta Nibiru ubiti.

Strašna predviđanja o kojima se malo zna: Ubistvo na Balkanu će dovesti do Trećeg svjetskog rata

Nostradamus, Tarabići, Baba Vanga... To su autori najpoznatijih proročanstava koja su dobila svoju komercijalnu namjenu. Postoji na hiljade manje poznatih predviđanja za koja niste do sada čuli.

Najčitanije