Pregled

Baby Shark prvi video koji IMA više od 10 milijardi pregleda na YouTubeu

Popularna dječja pjesma Baby Shark postala je prvi video na YouTubeu koji ima 10 milijardi pregleda.

U Trnovu preventivni pregledi dojki

TRNOVO - Dom zdravlja Trnovo u saradnji sa Bolnicom "Srbija" ponovo će u srijedu, 17. novembra, organizovati besplatne preglede dojki, koje će obavljati specijalista opšte hirurgije primarijus doktor Milorad Šupić.

Besplatni preventivni pregledi dojki 4. novembra

TRNOVO - Dom zdravlja Trnovo, u saradnji sa Bolnicom "Srbija" u Istočnom Sarajevu, u četvrtak, 4. novembra, organizuje besplatne preventivne preglede dojki.

Besplatni ultrazvučni pregledi krvnih sudova glave i vrata na UKC RS

BANJALUKA - Direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić pozvao je građane da obave besplatne ultrazvučne preglede krvnih sudova vrata i glave u akciji koju organizuje ova ustanova povodom Međunarodnog dana borbe protiv moždanog udara.

Najvažniji pregledi za muškarce, mogu spasiti život

Rak debelog crijeva jedna je od najčešćih malignih bolesti, a znatno češće pogađa muškarce nego žene. Jedan od razloga za to je što se muškarci prekasno nakon pojave simptoma javljaju ljekaru, a i rjeđe odlaze na dijagnostičku kolonoskopiju. Nakon 50. godine na kolonoskopiju treba ići redovino, a oni sa slučajevima te bolesti u porodici i ranije, već nakon 30.

Sistematski pregledi za buduće prvačiće od 1. marta

PRIJEDOR - U Domu zdravlja Prijedor 1. marta počeće sistematski pregledi djece za upis u prvi razred osnovne škole na području grada za školsku 2021/2022. godinu, najavljeno je danas iz ove ustanove.

Kamerama protiv fiktivnih tehničkih pregleda

BANJALUKA - Mogućnost fiktivnih tehničkih pregleda potpuno je spriječena od početka ove godine zahvaljujući kamerama na stanicama za te preglede koje prate cjelokupan proces.

Katanac na 14 stanica zbog fiktivnih tehničkih pregleda vozila

BANJALUKA - Republički saobraćajni inspektori u ovoj godini u Srpskoj privremeno su zabranili rad za 14 stanica tehničkog pregleda, jer su obavljale fiktivne tehničke preglede, odnosno, primjera radi, radile su ih bez prisustva i testiranja vozila.

Tim AMS vrši besplatnu kontrolu ispravnosti vozila od 2. do 27. novembra

BANJALUKA - Republička preventivna kampanja "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2020", koja podrazumijeva besplatnu kontrolu tehničke ispravnosti vozila, počeće sutra u banjalučkom naselju Lazarevo.

Malo pacijenata virtuelno zakazuje preglede

BANJALUKA - Iako je prošlo već više od pola mjeseca od kako je u funkciji "E-čekaonica" Doma zdravlja, relativno mali broj pacijenata se odlučio na ovaj virtuelni način zakazivanja ljekarskih pregleda.

Najčitanije