Prekoračenje brzine

Vozila Ford Focus preko 700 km/h, snimio je radar

Zamislite kako biste se osjećali da vam na kućnu adresu stigne kazna na kojoj piše da ste vozili 703 km/h. Pojedini Fordovi automobili mogu da budu veoma brzi, ali niko ne bi očekivao da jedan Focus može da juri putem poput rakete.

Ulicama Novog Pazara vozio 209 km/h i sve snimao

Divlja vožnja kroz Novi Pazar šokirala je javnost Srbije. Na snimku koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama prikazan je jedan audi A6 - u punom "sjaju".

Za tri dana evidentirana 233 prekoračenja brzine

ISTOČNO SARAJEVO - Na području koje pokriva Policijska uprava Istočno Sarajevo, tokom trodnevne akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju kontrolisano je 795 vozača, evidentirano 233 prekoračenja brzine i izdato 426 prekršajnih naloga.

Brzina kaznila 68.917 vozača

BANJALUKA - Zbog prekoračenja brzine u Republici Srpskoj je ove godine kažnjeno 68.917 vozača, a iz saobraćaja je isključeno 14.612 onih koji su bili pijani.

Evidentirana 737 prekršaja prekoračenja brzine

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik radar je tokom oktobra evidentirao 737 prekršaja prekoračenja brzine vožnje, saopšteno je danas iz ove uprave.

"Dual" za mjesec dana evidentirao 2.493 prekoračenja brzine

BIJELJINA - Na području u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina radarskim sistemom "dual" za mjesec dana evidentirana su 2.493 prekoračenja brzine vozila, saopšteno je iz ove uprave.

Državljani BiH "divljali" po Hrvatskoj, jedan vozio čak 245 km/h

Na hrvatskom autoputu A3 Bregana - Zagreb - Lipovac u protekla dva dana uhvaćeno je više vozača koji su debelo prekoračili najveće dozvoljene brzine.

Makedonac i Makedonka divljali u Hrvatskoj brzinom od 250 km/h, objavljeni snimci

Posada policijskog presretača novogradiške policijske stanice u Hrvatskoj u nedjelju, 7. aprila u vrlo kratkom vremenu "ulovila" je tri nesavjesna vozača na autoputu A3, koji su jurili brzinama većim od 200 kilometara na sat.

Prekoračio brzinu za 58 km/h pa se pravdao: "Sušio sam auto poslije pranja"

Kazne za saobraćajne prekršaje su bolne tačke mnogih vozača, a sve je manje mogućnosti za izbjegavanje plaćanja.

Bez dozvole vozio 338 kilometara na čas

BEČ - Jedan 34-ogodišnjak iz Sankt Peltena, u Austriji, uhvaćen je kako na autoputu A1 prekoračuje ograničenje brzine za čak 200 kilometara na čas.

Najčitanije