Prekoračenje brzine

Državljani BiH "divljali" po Hrvatskoj, jedan vozio čak 245 km/h

Na hrvatskom autoputu A3 Bregana - Zagreb - Lipovac u protekla dva dana uhvaćeno je više vozača koji su debelo prekoračili najveće dozvoljene brzine.

Makedonac i Makedonka divljali u Hrvatskoj brzinom od 250 km/h, objavljeni snimci

Posada policijskog presretača novogradiške policijske stanice u Hrvatskoj u nedjelju, 7. aprila u vrlo kratkom vremenu "ulovila" je tri nesavjesna vozača na autoputu A3, koji su jurili brzinama većim od 200 kilometara na sat.

Prekoračio brzinu za 58 km/h pa se pravdao: "Sušio sam auto poslije pranja"

Kazne za saobraćajne prekršaje su bolne tačke mnogih vozača, a sve je manje mogućnosti za izbjegavanje plaćanja.

Bez dozvole vozio 338 kilometara na čas

BEČ - Jedan 34-ogodišnjak iz Sankt Peltena, u Austriji, uhvaćen je kako na autoputu A1 prekoračuje ograničenje brzine za čak 200 kilometara na čas.

Evidentirano 1.013 prekršaja prekoračenja brzine

ISTOČNO SARAJEVO - Policijska uprava Istočno Sarajevo u avgustu je savremenim radarom evidentirala 1.013 prekršaja prekoračenja brzine na putevima u svojoj nadležnosti.

Vozio 223 km/h na mjestu gdje je ograničenje 50

JASENICE - Četrdesetšestogodišnji muškarac zaradio je ogromnu kaznu zbog prekoračenja brzine i preticanja na mjestu gdje je to zabranjeno, saopšteno je iz PU zadarske.

Vozio 172 km/h na mjestu gdje je ograničenje 80

BAR - Službenici Uprave policije Crne Gore privremeno su oduzeli vozačku dozvolu i podnijeli prekršajnu prijavu protiv M.V. (24) iz Bara, jer je vozio 172 kilometra na čas, na mjestu gdje je ograničenje 80 kilometara na čas, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Polovina vozača smatra da je u redu prekoračiti brzinu

Neki voze prebrzo, a da toga nisu ni svjesni, drugi “jure” brže od ograničenja samo kada su u žurbi, treći kada znaju da ih neće “uhvatiti” kamera ili radar.

215 km/h vozio autoputem Banjaluka-Gradiška

BANJALUKA - Najveća izmjerena brzina kojom se vozilo kretalo u prošloj godini je 215 kilometara na čas na autoputu Banjaluka - Gradiška, na kojem je maksimalno dozvoljena vožnja 130, potvrđeno je "Nezavisnim" u MUP-u RS.

Za ove policajce zakon ne važi: Pretiču na punoj liniji bez rotacije

KISELJAK - Nekoliko puta građani su ukazali na saobraćajne prekršaje koji su počinili pripadnici policije - oni koji bi trebalo da sprečavaju takve stvari.

Najčitanije