Prelaz

Pješački prelaz u Boriku biće izdignut kao "platforma"

BANJALUKA - U cilju podizanja nivoa bezbjednosti pješaka, postojeći pješački prelaz na Bulevaru vojvode Živojina Mišića u naselju Borik u Banjaluci biće izdignut, odnosno izgrađen kao "platforma", najavili su iz Gradske uprave.

Na Batrovcima i Šidu kamioni čekaju šest časova

BEOGRAD - Na graničnim prelazima Batrovci i Šid, na izlazu iz Srbije prema Hrvatskoj, teretna vozila čekaju šest časova, a dva na prelazu Sremska Rača, saopštilo je večeras Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Granični prelaz i most „Bratoljub“ od danas u funkciji

BRATUNAC - Novoizgrađeni most „Bratoljub“, između Bratunca i Ljubovije, zajednički granični prelaz i carinski terminal BiH i Srbije od danas su zvanično u funkciji.

Svečano otvaranje mosta "Bratoljub" kod Bratunca

ISTOČNO SARAJEVO - Na Drini kod Bratunca danas će svečano biti otvoren most "Bratoljub" koji ovu opštinu spaja sa susjednom Ljubovijom, kao i zajednički granični prelaz i carinski terminal BiH i Srbije.

U utorak obustava saobraćaja preko prelaza Kozarska Dubica

Saobraćaj na graničnim prelazima Hrvatska i Kozarska Dubica biće obustavljen u utorak, 16. novembra, od devet do 17,00 časova, saopšteno je iz Granične policije Bosne i Hercegovine.

Usmrtio ženu na pješačkom, pa uletio u dvorište

LESKOVAC - Jedna žena poginula je jutros u Leskovcu kada je na nju naletio automobil na pješačkom prelazu.

Gužve na graničnim prelazima Gradiška, Rača, Orašje i Velika Kladuša

BANJALUKA - Intenzitet saobraćaja večeras je pojačan na graničnom prelazu Gradiška i Velika Kladuša na ulazu u BiH, a Orašje i Rača na izlazu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

BiH utvrdila cjenovnik: I građani Srbije i Crne Gore plaćaće propusnice

SARAJEVO - Bosna i Hercegovina planira da građanima Srbije i Crne Gore koji žive u pograničnim dijelovima tih zemalja izdaje i naplaćuje pogranične propusnice, kao što je to praksa koja već godinama važi za državljane Hrvatske.

Gužve na više prelaza sa Hrvatskom

BANJALUKA - Na više graničnih prelaza između BiH i Hrvatske pojačana je frekvencija vozila, pa su registrovana duža čekanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Bunjaku: Nije bilo napada, pao je zalutali metak

PRIŠTINA - Vršilac dužnosti direktora administrativnih prelaza Redžip Bunjaku izjavio je sinoć da na prelazu Jarinje nije pucano, već da je riječ o zalutalom metku.

Najčitanije