Prelaz

Pojačana frekvencija vozila u Gradišci, Gradini i Kostajnici

Saobraćaj je večeras pojačan na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj na graničnim prelazima Gradiška, Gradina i Kostajnica.

Pojačan saobraćaj na graničnom prelazu Gradiška

BANJALUKA - Saobraćaj je večeras pojačan na graničnom prelazu Gradiška na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Gužve na graničnim prelazima, dijaspora ide kući

GRADIŠKA - Na graničnom prelazu Gradiška formirala se kilometarska kolona automobila koji ulaze iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu.

Carinici na Horgošu zaplijenili 150.000 evra, pare nalazili i u patikama

Carinici su tokom proteklog vikenda na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili tri pokušaja krijumčarenja deviza i zaplijenili gotovo 150.000 evra.

Kilometarske kolone na graničnim prelazima: Turisti "bježe" iz Hrvatske

ZAGREB - Hrvatski auto-klub upozorio je na pojačan saobraćaj i kilometarske kolone na graničnim prelazima prema Sloveniji budući da su mnogi turisti odlučili da prekinu godišnji odmor nakon što su Italija i Austrija uvrstile Hrvatsku na listu visokorizičnih zemalja zbog povećanog broja zaraženih virusom korona.

Udarni turistički vikend stvorio gužve na granici Hrvatske i Slovenije

ZAGREB - Predstojeći vikend se smatra udarnim turističkim vikendom u Hrvatskoj, a već danas na putevima prema primorju stvorile su se velike gužve, kao i na graničnim prelazima sa Slovenijom.

Teretni voz usmrtio ženu u Lukavcu

Smrtno je stradala 66-godišnja žena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 12:15 sati na pružnom prelazu, ispred željezničke stanice u Lukavcu. Žanu je udario teretni voz Željeznica Federacije BiH.

Grci od ponoći otvorili prelaz Evzoni za Srbe, pa zatvorili

Grčka je od ponoći otvorila granični prelaz Evzoni za srpske turiste koji ulaze u Grčku iz Sjeverne Makedonije, ali je taj prelaz, prenose mediji, ponovo zatvoren oko 10.30 sati.

U funkciji rekonstruisani granični prelaz Vardište

Renovirani granični prelaz Vardište između BiH i Srbije od danas je ponovo u funkciji nakon rekonstrukcije za koju je izdvojeno 830.000 KM.

Granični prelaz Vardište između BiH i Srbije u funkciji od 22. juna

Od 22. juna 2020. godine u punoj funkciji će biti renovirani granični prelaz Vardište između Bosne i Hercegovine i Republike Srbije, saopšteno je iz UIO.

Najčitanije