Premijera

Teodora Dragićević za "Nezavisne": Magija pozorišta je put od komedije do tragedije

Teodora Dragićević trenutno je jedna od najpopularnijih mladih srpskih glumica, a još kao studentkinja glume na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu dobila je brojne prilike da zablista u filmskom i pozorišnom svijetu.

Održana svečana premijera druge sezone serije "Besa"

Svečana premijera druge sezone TV serije "Besa" u vidu prve dvije epizode, održana je sinoć u Kombank Dvorani, uz prisustvo autorske i glumačke ekipe.

Uskoro premijera novog vozila BMW SUV

Bavarci su odabrali 29. novembar, nekadašnji Dan republike u SFRJ, za premijeru novog konceptnog vozila.

Film "House of Gucci" premijerno prikazan u Njujorku

Najiščekivaniji film ove godine, biografska kriminalistička drama "Kuća Gučijevih", reditelja Ridlija Skota, juče je na premijeri u Njujorku okupio zvjezdanu ekipu predvođenu Ledi Gagom i

Poznat datum premijere dokumentarca "To je Toma"

Dokumentarno ostvarenje "To je Toma" reditelja i scenarista Bobana Rajkovića i Vladimira Ristića premijerno će biti prikazano u Domu kulture Aleksinac 20. novembra, na dan rođenja legendarnog pjevača Tome Zdravkovića.

"Južni vetar: Ubrzanje" nakon banjalučke doživljava i sarajevsku premijeru

Premijera filma "Južni vetar: Ubrzanje" održana je 10. novembra u banjalučkom "CineStar" kinu uz prisustvo filmske ekipe predvođene glumcem Milošem Bikovićem.

Pogledajte šta je Miloš Biković rekao u intervjuu za "Nezavisne novine"

BANJALUKA - Miloš Biković, najuspješniji i najpopularniji srpski glumac svoje generacije boravio je danas u Banjaluci, tačnije u "Cinestaru" u tržnom centru Delta, gdje će prisustvovati banjalučkoj premijeri filma "Južnog vetra: Ubrzanje" koji već obara rekorde gledanosti u Srbiji i na prostoru bivše Jugoslavije.

Ovacije za "Južni vetar 2: Ubrzanje" na beogradskoj premijeri

Dugo očekivana beogradska premijera filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" reditelja Miloša Avramovića održana je večeras u Kombank dvorani i ispraćena je s velikim interesovanjem i burnim ovacijama publike.

Premijera srpskog horor film "Vampir" u četvrtak

Svečana premijera srpskog horor filma "Vampir" u njemačko-britanskoj koprodukciji, prema scenariju i režiji glavnog glumca Branka Tomovića, biće održana sutra u Kombank dvorani.

Maserati odlaže premijeru novog krosovera

Maserati je u septembru najavio da će zvanična premijera modela Grecale biti održana u Milanu, polovinom novembra. Nažalost, kriza izazvana globalnom nestašicom čipova primorala je italijansku kompaniju da odloži debi novog SUV-a za proljeće 2022. godine.

Najčitanije