Presretač

Borbeni avion budućnosti, Rusi prave novu generaciju lovca-presretača

Preduzeća "Rosteha" su počela da rade na stvaranju nove generacije lovaca-presretača pod potencijalnim nazivom MiG-41, saopšteno je na sajtu korporacije.

Pojačana kontrola brzine u Gradišci

Policijska uprava Gradiška će od 14. do 25. oktobra vršiti kontrolu učesnika u saobraćaju, automatskim mjerenjem prekoračenja dopuštene brzine kretanja pomoću radarskih sistema ''Gatso'', tzv. ''presretači''.

"Presretač" evidentirao 173 prekršaja u Prijedoru

U akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju automatskim mjerenjem brzine kretanja pomoću radarskog sistema "gatso", takozvanog presretača, na području Policijske uprave Prijedor evidentirana su 173 prekršaja, od čega 168 direktnom kontrolom, a pet automatskim snimanjem.

Presretač snimio 186 km/h

BANJALUKA, DOBOJ - Ne znajući da im je za petama presretač MUP-a RS, vozači na drumovima koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj često do kraja pritisnu papučicu gasa, pa je svojevremeno u Garevcu, na regionalnom putu od Modriče ka Šamcu, isti zabilježio nevjerovatnih 186 kilometara na sat.

Autoputem vozio 231,2 km na čas, stigao ga "presretač"

BEOGRAD - Saobraćajni policajci su na autoputu Beograd - Šid kod Zemuna "presretačem" zaustavili vozača koji je vozio brzinom 231,2 kilometra na čas.

Nijemac i Švajcarac jurili 228 km/h

SLAVONSKI BROD - Policijski presretač Postaje prometne policije Slavonski Brod, uhvatio je kod Bickog Sela, na autoputu A3 Bregana-Lipovac, njemačkog državljanina (49) i švajcarskog državljanina (28) kako autoputem jure 228 kilometara na sat.

"Čeh" i "korejac" love brze vozače od februara

BANJALUKA - Na putevima RS, najvjerovatnije od februara, nesavjesne vozače, kako nezvanično saznajemo, loviće dva superbrza automobila iz Češke i Južne Koreje.

Potvrđeno da je ruski borbeni avion presreo američki izviđački

MOSKVA - Rusko Ministarstvo odbrane potvrdilo je danas da je ruski borbeni avion "su-30" presreo američki izviđački avion "posejdon P-8" iznad Crnog mora.

Najčitanije