Presretači

Presretači od petka "love" vozače na području Banjaluke

BANJALUKA – Kontrola učesnika u saobraćaju na putevima koji su na području Banjaluke od 21. do 27. februara vršiće se pomoću radarskih sistema "Gatso'', odnosno, "presretača".

Presretač ga "ulovio" na 266 km/h

BANJALUKA, GRADIŠKA - Brzina od 266 kilometara na čas kojom se kretao motociklista na magistralnom putu Banjaluka - Gradiška najveća je koju su evidentirali presretači u Republici Srpskoj u prošloj godini.

Presretači "ulovili" 1.300 vozača za mjesec dana

BANJALUKA - Za prvih mjesec dana rada presretači su zabilježili 1.300 prekršaja u saobraćaju. Matematički gledano, to je u prosjeku 41 prekršaj dnevno.

Lov na brze vozače u RS: Presretači ga ulovili na gasu od 167 km/h

BANJALUKA, PRIJEDOR - Dva presretača na putevima RS, dva neobilježena policijska vozila crna škoda superb i crni hjundai i30, u prvih pet dana nakon što su puštena u saobraćaj zabilježili su čak 437 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine.

U Banjaluci predstavljeni presretači, čuvajte se škode i hjundaija

BANJALUKA - Neobilježena policijska vozila crna škoda superb i crni hjundai i30, u koja je ugrađen sistem radarske kamere koji se koristi za mjerenje brzine vozila u cilju bezbjednijeg saobraćaja, predstavljena su u Banjaluci, a od danas su i zvanično na putevima širom RS.

Presretači od četvrtka love vozače na putevima u Srpskoj

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske predstaviće sutra sistem radarske kamere ugrađen u neobilježena policijska vozila, a sistem će se naći na putevima Srpske već sljedećeg dana, 13. juna.

Presretači će da love vozače od februara

BANJALUKA - Prva policijska vozila s presretačima se ipak neće naći na putevima širom RS u decembru, kako se očekivalo, jer je ponuđač zatražio prolongiranje iz objektivnih razloga, te se ugradnja presretača očekuje u drugoj polovini januara, a na drumovima će se naći u februaru.

Presretači već u decembru love "nasilnike za volanom"

BANJALUKA - Brza policijska vozila bez oznaka već tokom decembra bi trebalo da love nesavjesne vozače na putevima širom RS jer se u narednih mjesec dana čeka isporuka ovih uređaja.

Dva presretača na putevima Srpske od jeseni

BANJALUKA - Brza policijska vozila bez oznaka na jesen bi trebalo da “love” nesavjesne vozače na putevima širom Srpske, jer je u toku nabavka dva presretača.

Hrvatska nabavila 26 novih presretača

S ciljem daljnjeg smanjenja broja nesreća na hrvatskim cestama, u ponedjeljak je ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović MUP-u uručio ključeve 78 vozila ukupne vrijednosti 29 miliona kuna s PDV-om, nabavljenih u sklopu Nacionalnog programa bezbjednosti drumskog saobraćaja.

Najčitanije