Presuda

Sud odlučio: Toni Cetinski nije kriv za smrt muškarca

Tanja Kanis, sutkinja u Općinskom sudu u Pazinu, oslobodila je krivice hrvatskog pjevača Tonija Cetinskog, kojeg su teretili da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Ibrahim Kevljanin (62) iz Rovinja, zvani Braco.

Radniku iz BiH 20 godina zatvora zbog ubistva u Melburnu

MELBURN - Miloš Novaković (31), građevinski radnik porijeklom ih BiH, osuđen je u Melburnu na 20 godina zatvora zbog brutalnog ubistva Denija Dimovskog (32) u ovom gradu koje se desilo u septembru 2017. godine.

Kardinal pedofil ostaje u zatvoru

MELBURN - Apelacioni sud u Australiji potvrdio je presudu kardinalu Džordžu Pelu, osuđenom za seksualno zlostavljanje djece.

Specijalcima propao izlazak na slobodu

BANJALUKA - Četvorka osuđena za krađu blizu 617.000 KM na autoputu Banjaluka - Gradiška ostaje iza brave, saznaju "Nezavisne".

Vlade kantona ignorišu presude Suda u Strazburu

SARAJEVO - Bosna i Hercegovina, tačnije vlade Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) i Srednjobosanskog kantona (SBK) oglušile su se o još jednu presudu Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu i u roku koji im je ostavljen nisu isplatile potraživanja stara i više od 10 godina.

Kineskinji pet godina zatvora zbog pranja 2,9 miliona evra u BiH

SARAJEVO - Sud Bosne i Hercegovine osudio je Kineskinju Žang Jiaofen na pet godina zatvora zbog pranja novca.

Bivšim specijalcima i Bandi 40 godina za pljačku 617.000 KM

BANJALUKA - Trojica nekadašnjih specijalaca i civil Oleg Banda (35), koji im je, po optužnici, bio saučesnik, osuđeni su na ukupno 40 godina robije za filmsku pljačku na autoputu Banjaluka - Gradiška, tokom koje je ukradeno oko 617.000 KM!

Holandija djelimično kriva za smrt 350 Srebreničana u julu 1995.

AMSTERDAM - Vrhovni sud Kraljevine Holandije danas je potvrdio raniju odluku prema kojoj je Holandija djelimično odgovorna za smrt 350 Srebreničana u julu 1995. godine, javljaju holandski mediji.

Užičaninu šest i po godina za pljačku i premlaćivanje starca u Banjaluci

BANJALUKA - Predrag Ivanović (26) iz Užica osuđen je u Okružnom sudu u Banjaluci na šest i po godina robije za pljačku i brutalno premlaćivanje Banjalučanina Ostoje Milakovića (81) iz Kmećana, saznaju "Nezavisne".

Nova, treća presuda: Puzigaći 12 godina za Tatona

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu ponovo je danas osudio na 12 godina zatvora Dejana Puzigaću, sa monaškim imenom Sava, u slučaju Taton.

Najčitanije