Pretraga

Brojevi telefona dostupni u Google pretrazi: Da li je vaš među njima?

Nezavisni sajber-stručnjak iz Indije i "lovac na bagove" Atul Džajaram tvrdi da su brojevi telefona mnogih WhatsApp korisnika dostupni pomoću jednostavne Google pretrage.

Šta žene najviše guglaju tokom izolacije?

Viđanje i okupljanje sa prijateljima je postalo zabranjeno, a samim tim se i boravak na društvenim mrežama znatno povećao. Zahvaljujući internetu, možemo svakodnevno komunicirati sa osobama sa kojima želimo, a višak vremena nam dozvoljava da se posvetimo pretrgama na Guglu o temama koje nas zanimaju.

Pazite šta pišete u WhatsApp grupama

WhatApp grupe lako mogu da se pronađu putem Google pretrage.

Šta ne smijemo pretraživati na internetu

Većina nas je navikla "guglati" odgovore na različita pitanja - od recepata do ljekarskih savjeta i online bankinga. Gadgets Now otkriva da nikada ne bismo trebali tražiti na Google-u upravo te stranice.

Google uveo veliku promjenu u izlistavnju rezultata pretrage

Google je početkom juna u svojoj pretrazi uveo veliku promjenu, koja sprečava da se isti sajtovi pojavljuju u top rezultatima pretrage. Promjenom koja se odnosi na domen i ključne reči, Google sprečava da korisnici na određene upite dobijaju više rezultata sa istog izvora jer, kako tvrde, žele veću raznovrsnost u svojim rezultatima pretrage.

Nastavlja se potraga za mladićem koji je sletio u rijeku Bosnu

SARAJEVO - Mještani Maglaja i pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite rano jutros nastavili su potragu za osamnaestogodišnjim Esadom Omersoftićem koji je vozilom sletio u rijeku Bosnu kod Maglaja.

Google ukida instant pretragu

Kompanija Google sprema se da ukine jednu od svojih najikoničnijih funkcija – automatsko prikazivanje rezultata prilikom pretraživanja, prenosi The Verge.

Najčitanije