Pretres

Policija u Nikšiću oduzela oružje, eksploziv i municiju

NIKŠIĆ – Policija u Nikšiću izvršila je pretres stana i drugih prostorija koje koristi J.O. (37) i pritom oduzela oružje, eksploziv i municiju.

Tokom pretresa auta u Srpcu pronađena droga, dvije osobe uhapšene

GRADIŠKA - Policijski službenici PU Gradiška, u saradnji sa Graničnom policijom BiH, uhapsili su K.E. iz Jelaha i H.A. iz Tešnja zbog sumnje da su neovlašteno proizvodili i stavljali u promet droge, saopšteno je danas iz PU Gradiška.

Pretres u Remontnom zavodu u Hadžićima, sporan kredit u Turskoj

SARAJEVOP- Policija Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva KS vrši pretres u Tehničko-remontnom zavodu u Hadžićima zbog sumnje u zloupotrebe položaja. Vrši se izuzimanje dokumentacije u vezi sa spornim kreditom u Turskoj.

Primopredaja donacije Austrije odgođena zbog pretresa prostorija FUCZ

SARAJEVO – Ministarstvo bezbjednosti BiH saopštilo je da primopredaja pomoći Austrije, najavljena za danas, otkazana jer se nije znalo hoće li u prostorijama federalne Uprave civilne zaštite biti završeni pretresi pripadnika Agencije za istragu i zaštitu BiH (Sipa), u slučaju "respiratori".

Pretresli mu kuću i auto, pa pronašli kokain

ISTOČNO SARAJEVO - M.M. iz Istočne Ilidže uhapšen je juče nakon što je policija pretresla njegov automobil, kuće i pomoćne objekte i pronašla bijelu praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „kokain“, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Pretresi u Doboju, pronađene SIM kartice, telefoni, oružje, novac

DOBOJ – Policija u Doboju izvršila je pretres na više lokacija u sklopu operativne akcije "Tiket" koja se sprovodi u ovom gradu.

U Sokocu oduzet BMW i više registarskih oznaka

SOKOLAC – Policija u Sokocu oduzela je juče putnički automobil BMW kao i nekoliko registarskih oznaka prilikom pretresa vozila, kuće i pomoćnih objekata koje koristi Đ.Đ. iz Sokoca.

U okviru akcije "Sirano" pretresaju i vozilo

BANJALUKA – U banjalučkom naselju Lauš u toku je pretres jednog vozila, koji je navodno u vezi sa akcijom "Sirano", saznaju "Nezavisne novine".

Policija pretresa "Moju kafanu" u Banjaluci

BANJALUKA - U okviru akcije "Sirano", koju sprovode policijski službenici Uprave za organizovani i teški krimininalitet MUP-a Srpske, u toku je pretres "Moje kafane" u banjalučkom naselju Obilićevo.

Automobil protojereja Džomića pretresen na granici s Crnom Gorom

PODGORICA - Automobil u kojem je bio član Pravnog savjeta Mitropolije crnogorsko-primorske, protojerej Velibor Džomić pretresen je na graničnom prelazu Dobrakovo između Crne Gore i Srbije.

Najčitanije