Pretres

U pretresu u Loparama nađeno 6.120 komada municije

LOPARE - Tokom pretresa stana i prostorija koje koristi Vasilije K. policijski službenici Policijske stanice Lopare pronašli su 6.120 komada municije.

Plaćao lažnim novčanicama od 50 evra

VELIKA KLADUŠA- Policijski službenici Odjela za sprečavanje privrednog, kompjuterskog kriminala i korupcije MUP-a USK, po naredbi Suda BiH i uz podršku pripadnika policije iz Cazina i Velike Kladuše, izvršili su danas pretres stambenog objekta lica M.S. (33) u Velikoj Kladuši, te tom prilikom zaplijenili veću količinu falsifikovanog novca.

Pretresi u Sarajevu i Istočnom Sarajevu

SARAJEVO - Nastavljajućii aktivnosti na realizaciji operativno taktičke akcije kodnog naziva "Feniks", policijski službenici Federalne uprave policije i Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo u saradnji sa pripadnicima MUP Republike Srpske trenutno vrše pretrese na 16 lokacija na području Kantona Sarajevo i sedam pretresa na području Istočnog Sarajeva, saopšteno je iz Federalne uprave policije.

Hapšenja i pretresi po Srbiji, učestvuje i FBI

Na 16 lokacija u Srbiji izvršen je pretres stanova, a uhapšeno je 11 osoba.

Pretres kuće u Prijedoru, pronađena droga, oružje, bomba, mine

PRIJEDOR – Prijedorska policija je u utorak, u nastavku akcije "Plantaža 2020", izvršila pretres kuće, pomoćnih objekata i okućnice koje koristi M.I. iz Prijedora i pri tome našla drogu, oružje, municiju, bombu i mine.

Oduzete sličice s likom Ajnštajna, sumnja se da je droga

BUGOJNO - Prilikom pretresa privatnog apartmana koji koristi Ć.E. (35) iz Zenice pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK pronašli su u utorak u Policama, kod Bugojna, spid i nekoliko sličica s likom poznatog fizičara Alberta Ajnštajna, za koje se sumnja da su LSD, kao i određenu količinu ekstazija.

Pretres u ćeliji sarajevskog zatvora, pronađena droga

SARAJEVO – Pripadnici Federalne uprave policije pretresli su danas zatvorske ćelije u Kazneno popravnom zavodu u Sarajevu i pronašli određenu količinu materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, saopšteno je iz FUP-a.

Pretresi u USK zbog proizvodnje i prodaje droge

SARAJEVO - Pripadnici MUP-a Unsko-sanskog kantona sprovode opsežnu akciju na području Bihaća, Cazina i Velike Kladuše u vezi sa proizvodnjom i stavljanjem u promet droge.

Specijalci pretresaju prostorije KPZ Sarajevo

SARAJEVO - U Kaznenopopravnom zavodu Sarajevo (KPZ) večeras je počeo veliki pretres ćelija i ostalih prostorija koje koriste zatvorenici.

Policija pretresa zgradu Opštine Velika Kladuša

SARAJEVO - Pripadnici Federalne uprave policije, prema nalogu Tužilaštva Unsko-sanskog kantona, jutros vrše pretres u zgradi Opštine Velika Kladuša.

Najčitanije