Pretres

U pretresima kuće i pomoćnih objekata pronađena marihuana

DOBOJ - Dobojska policija juče je u pretresu kuće i pomoćnih objekata, koje koriste osobe čiji su inicijali F.O. i S.O. iz Doboja, pronašla biljnu materiju koja asocira na marihuanu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Tokom pretresa pronađeni pištolj, dvije puške i meci

DOBOJ - Službenici Policijske stanice Stanari pronašli su pištolj, dvije puške, pištoljske i puščane metke različitog kalibra i druge predmete prilikom pretresa kuće, pomoćnih objekata i pokretnih stvari koje koristi M.I. sa područja opštine Stanari, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Pretresene prostorije GRAS-a

SARAJEVO - Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) pretresli su prostorije preduzeća "Gradski saobraćaj Sarajevo" (GRAS) zbog sumnje u koruptivne radnje u ovom preduzeću.

Bračni par iz Cazina osumnjičen za dilanje droge

CAZIN- Pripadnici kriminalističke policije USK uhapsili su supružnike H.Z. (58) i E.Z. (45) iz naselja Pećigrad, nadomak Cazina i oni su osumnjičeni za krivična djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, te nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materijala.

Policija pretresla migrantski centar u Blažuju

SARAJEVO – Policija Kantona Sarajevo pretresla je migrantski centar u Blažuju s ciljem pronalaska predmeta i osoba koje se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela, rekli su iz Uprave policije MUP-a KS.

U pretresu u Gornjoj Čađavici oduzeti pištolj i municija

BIJELJINA - Kod lica čiji su inicijali M.P. u mjestu Gornja Čađavica kod Bijeljine pronađen je i privremeno oduzet pištolj i municija različitog kalibra, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Pretresi u Kantonu Sarajevo zbog droge

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) danas vrše pretrese na tri lokacije na području Kantona Sarajevo u okviru akcije "Stršljen" usmjerene protiv neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet droge.

Pretres u Doboju, pronađena droga

DOBOJ - Prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata koje koristi S.D. sa područja Doboja pronađena je droga, navedeo je u saopštenju Policijske uprave Doboj.

U pretresima na četiri lokacije pronađeni droga i oružje

Pripadnici Policijske uprave Doboj na području opštine Derventa izvršili su pretrese na četiri lokacije i tom prilikom pronašli opojnu drogu, oružje i minsko-eksplozivna sredstva.

Pretres u Zvorniku, pronađena veća količina naoružanja

ZVORNIK – Pripadnici SIPA su tokom današnjeg pretresa stambenog objekta na području Zvornika pronašli i oduzeli veću količinu naoružanja, saopšteno je danas iz SIPA.

Najčitanije