Pretres

U Sokocu oduzet BMW i više registarskih oznaka

SOKOLAC – Policija u Sokocu oduzela je juče putnički automobil BMW kao i nekoliko registarskih oznaka prilikom pretresa vozila, kuće i pomoćnih objekata koje koristi Đ.Đ. iz Sokoca.

U okviru akcije "Sirano" pretresaju i vozilo

BANJALUKA – U banjalučkom naselju Lauš u toku je pretres jednog vozila, koji je navodno u vezi sa akcijom "Sirano", saznaju "Nezavisne novine".

Policija pretresa "Moju kafanu" u Banjaluci

BANJALUKA - U okviru akcije "Sirano", koju sprovode policijski službenici Uprave za organizovani i teški krimininalitet MUP-a Srpske, u toku je pretres "Moje kafane" u banjalučkom naselju Obilićevo.

Automobil protojereja Džomića pretresen na granici s Crnom Gorom

PODGORICA - Automobil u kojem je bio član Pravnog savjeta Mitropolije crnogorsko-primorske, protojerej Velibor Džomić pretresen je na graničnom prelazu Dobrakovo između Crne Gore i Srbije.

Pretresi u Tuzlanskom kantonu, pronađeno oružje, droga i novac

TUZLA - Protiv više lica biće podnesen policijski izvještaj tužilaštvu Tuzlanskog kantona zbog sumnje da su počinili krivična djela krađa, ugrožavanje bezbjednosti, razbojništvo, kao i prekršaj iz Zakona o oružju i municiji.

SIPA pretresala poslovne objekte u Hercegovini

SARAJEVO - Postupajući po naredbama Suda BiH i Tužilaštva BiH, policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) juče su na području opština Posušje, Ljubuški i Široki Brijeg, pretresli tri poslovna objekata koja je koristi jedno pravno lice.

Policija tri sata pretresala ćelije KPZ-a u Sarajevu

SARAJEVO - Novi pretres obavljen je večeras u prostorijama KPZ-a Sarajevo. Pretresene su sve ćelije, kao i prostorije koje koriste zavodski policajci i Uprava zatvora.

Tokom pretresa oduzeto oružje

ISTOČNO SARAJEVO - Policijski službenici Policijske stanice Istočni Stari Grad, tokom pretresa kuće i pomoćnih objekata, koje koristi S.K., u mjestu Vučja Luka, opština Istočni Stari Grad pronašli su i oduzeli vatreno i hladno oružje kao i više komada metaka.

Pretres u Mostaru zbog sumnje u šverc oružjem, uhapšena i Holanđanka

MOSTAR - Policija u Mostaru uhapsila je sinoć A. V. (40) i L. L. (39), državljanku Holandije, zbog sumnje u međunarodnu trgovinu oružjem.

Pretresi nakon pronalaska 39 tijela u hladnjači

Policija je protekle noći pretresla dvije lokacije u Sjevernoj Irskoj nakon pronalaska 39 tijela u kamionu hladnjači u industrijskom parku u Eseksu.

Najčitanije